+1 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Kızlar napıyosunuz 🥰 🥰 🥰 

Ben bugün 2ye kadar yataktaydım bu hastalık perişan etti ama ballı limonlu sıcak su içiyorum iyi geldiğinin farkındayım günbegün daha iyi oluyorum.

Bugün dinlenicem dedim kalktım çamaşır bulaşık makinelerini boşaltıp hallettim toz aldım evi makine yaptım çamaşır serdim katlanacak var daha.Çorba yapacaktım sadece aslında ama canım kısır istedi evde malzemem de pek yoktu ama yinede yaptım isot bile yok😅 Hayır kavanoz dolusu vardı biliyorum en son yumurtalı çiğ köfte yaptım ertesi gün annemlere gittim 20 gün kadar yoktum sağolsun kocam evde ne varsa anasına götürmüş masam da dahil olmak üzere 😂😂😂 bu erkekler niye böyle anneci yaa...isotu da götürdü her halde bilemiyorum 😂

Bu arada bişey sorucam dün kaynanamın çorabını giydim öldüm resmen geceden beri kaşınıyor normalde annem bn kız kardeşim ortak giyeriz hayatımda boyjrybisey görmedim gebelik yüzünden kimyasal bişey de kullanmak istemiyorum napabilirim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

Yine yemeğin yanında meyve mi yiyosun diyenler olucak meyvesiz yapamıyorum ben 😂😂 avakodada beleşe geliyo hem bebeğe faydalı hemde araya gitmesin diye sık bı şekilde yiyorum napim bide soru başlığında emojiler niye olmadı yaa 🥺🥺🥺 soru işareti oldu hep

-Reklam-
+1 oy
(324 puan) tarafından

3

imagehelva kavuruyorum

Afiyet olsunn

tarafından

Offf ellerine sağlık 🤤🤩🤩

Allah'tan anbemgilde yaptım yedik yoksa şuan krize girerdim 😂

Sağol canım benim bu arada 🩷🌸

0 oy
(823 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun 😋 çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah bu hasta halinle baya iş görmüşsün bir de 🙄 ne yapalım oruçluyum minik kuşumu kapıya çıkardım çorbasını içti oynuyor bende öylece takılıyorum yemek yapacam ama iftara yakın 

tarafından

Allah razı olsun canım benim ♥️ İnan bu iş yapmamış halim üç 4 güne bi bütün evi kaldırıp indiriyorum bide iki kişiyiz niye bu kadar kirleniyor anlamıyorum valla😂

Ayy Allah kabul etsin ♥️ keşke bnde tutabilsem

(823 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun ❤ sen ayaklarına da kaşıyan yere pamukla sirke sür iyi gelir 🙃

tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 🩷🌸

tarafından

Allah kabul etsin ablam

0 oy
(3,961 puan) tarafından

Ay tencereni seveyiim afiyet şifa olsun 🥰. Zeytinyağı sürsen hafifletir mi acaba. Belki onun deterjanı iyi gelmemiştir sana. 

Ben de güya geçen hafta çamaşır bitirdim nevresim falan derken doldu yine sepet. Yemeğim de var bugün keyif yapacağım. Bebem bırakırsa biraz kitap okurum inşallah. Bugün çok çabuk geçti ya saati şu an fark ettim. sabah nenemle ptt falan gitmiştik baya oyalanmışım demekki😂

tarafından

Ayyy teşekkür ederim🥰🥰🥰🩷

Ne kitabı okicaksin şu kafam rahat etsin bnde okumak istiyorum bu arada sen tesettürlu müsün içimdeb bunu saana sormak geldi kapanmak çok istiyorum ama çokta korkuyorum yapamam diye🥺

Harbi bu arada erken kalktım ona rağmen nasıl geçti anlamadım bnde inşallah mantar da değildir bide bi o eksikti bnden☹️

(3,961 puan) tarafından

İnşallah değildir canım. Yıkanmış bir şeyden bulaşır mı hiç bilmiyorum. 

Hanım sahabeler kitabını okuyacağım canım. Elhamdülillah tesettürlüyüm ferace giyiyorum heralde bir yıl oldu. Kendine yapacağın en güzel iyilik olur canım. Yani sen korkmamız gereken şeyin yapamamak değil ahiretimiz olduğunu zaten biliyorsun canım. Bir de neden yapamayasın ki. Rabbim bize bir sürü nimet vermiş biz tesettüre girmişiz çok mu. Bizim için önemli olan insanlara değil Rabbime güzel görünmek😍. Kadın olarak süslenme isteğimizi evde yaşayabiliriz. Rimel çok severdim artık azıcık bile sürmüyorum. Vesvese geldiğinde evde helalime güzel görünmek varken neden başkalarına güzel görüneyim diye düşünüyorum. Sen neler düşünüyorsun bilmiyorum canım öyle genel aklıma gelenleri yazayım dedim  Daha çok şey var da en acısı iş işten geçtikten sonraki pişmanlık🥹 dünyada bile keşke şöyle yapsaydım diyoruz eski günlere bakıp. Şu an belki düzeltecek fırsatımız olur olmasa da şükrederiz tövbe ederiz ama bu hayat bitince elimizden hiç bir şey gelmeyecek. Rabbim sana da en kısa zamanda en güzel şekilde tesettüre girmeyi nasip etsin canım benim 🩷ve ömrümüzün sonuna kadar götürebilmek inşallah 💜💜💜

Unutma biz mükemmel bir fıtratla yaratıldık. Bütün emirlere gücümüz yeter Kadın isterse bir eliyle beşiği diğer eliyle dünyayı sallar🖤

tarafından

Offf o kadar güzel yazmışsın ki yine 🥹🥹🥹

Canımsın 🥹🩷 O kadar gönülden istiyorum ki aslında Allahım bişey vesile olsun diyorum ama pişman olmaktan da çok korkuyorum çünkü teyzem de kuzenlerimde defalarca şahit oldum kapanıp açılanı sırf bu yüzden bile babam ve bn çok istediğimiz halde annem izin vermedu defalarca.

Hayatımın öyle bi dönemindeyim ki ne para ne mal ne mülk hiçbisey umrumda değil önemsiz tek önem verdiğim bebeğim ve annem babam kardeşlerim sonra eşim Sağlığımiz huzurumuz yerinde olsun geri kalan herşey boş farkındayım iyide olsa kötü de olsa günün birinde bitecek bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı rabbim affetsin zateb hep evdeyim boşlukta gibiyim savruluyorum sanki öylece gökyüzünde ahiretim için çabalamak istiyorum artık 🥹🥹🥹 offf bisürü şey yazdım yine de tam anlatamamış gibi hissediyorum🥺

(3,961 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum gerçekten çünkü o boşluğu biliyorum. Yaşadığımız olaylar aynı olmayabilir ama hisler aynı. Yaşamayan gerçekten tam anlamıyor beni kimse anlamamıştı🥹 Ruhumuz kalbimiz aç ağlıyor çünkü maneviyat eksik içinde gerçek sevgi eksik ibadet eksik. O boşluktayken iyi gelsin diye her şeyi yaptım istediğim gibi yaşadım. Dışardan bakan hayatını yaşıyorsun diyordu ama hiç bir şey iyi gelmiyordu anlatamıyordum. Ne zamanki tamamen Rabbime yöneldim ilim öğrenmeye çalıştım nasıl olmam gerektiğini öğrenmeye ve yapmaya çalıştım her şey güzelleşmeye başladı. Tabi ki tüm sorunlarım bitmedi hâlâ anlatsam çok can yakan şeyler var hayatımda. Ama ben Rabbime güvenmeyi öğrendim. Şimdi dertlere gömülmüyorsam Onun sayesinde çok şükür. Asla yüksek bir mertebede olduğumu düşünmüyorum çok eksiğim var ama eski bene göre çok farklıyım. Burda bir çok kişiye bunu söylemek istiyorum ama maalesef zor andayken insan pek anlamıyor hep yapamıyorum olmuyor falan diye düşünüyor. Ay çok uzattım kusura bakma yani senin içindeki boşluğu ancak islam doldurabilir geriye kalan her şey boş. çok ilim sahibi değilim afilli cümlelerim yok ama sen beni anlarsın❤️ 

Bir adım at mesela al kendine bir örtü bir kıyafet arada evde giy. Mutlaka namazını kıl yeni başlıyorsan arada kaçırmalar olsa da bırakma. Elinden geldiğince araştır oku. Bilgi sahibi olarak yaptığımız şeyler daha anlamlı ve daha kalıcı oluyor. Mesela ben ahiret hayatını okudukça huyum yumuşamaya başladı. İçimdeki sertlik bir nebze yumuşadı. Önce dinin temelini ilmihal bilgilerini okursan çok güzel olacaktır 💜

tarafından

Sen hep yaz ben hep okuyayım olur mu 🥹♥️🌹

Defalarca okudum yazdıklarını gerçekten harfi harfine doğru tam olarak yaşadığım evreyi benden daha iyi anlatıyorsun 🥹

Evett bu bnm için ilk adım olmalı kapanmak istiyorum ben 🥹 eşimle konuşucam bunu ona zaten dünyalar onun olur 🤗 

Allah razı olsun senden sen ne güzel yüreği dili olan bi kadınsın ☺️🥰🥰♥️ umarım senin gibi olabilirim günün birinde ☺️♥️ kocamannn sarılıyorum sana teşekkür ederim ☺️♥️💋iyiki varsın 🥰🥰

(3,961 puan) tarafından

Yaa kalbim çarptı kız inşallah hemeenn yaparsın çok sevindim gerçekten ilk fırsatta konuş🥹🥹🩷🩷🩷

Rabbim bu adımı atmayı kolaylaştırsın, tesettürü en kısa zamanda nasip etsin, bunu ailenizin güzelleşmesine vesile kılsın inşallah 🥰🥰❤️❤️❤️

Estağfirullah güzelim ya ben kimim ki çok daha güzel olursun inşallah 😍😍😍 sende iyi ki varsın 😘😘😘

tarafından

Öyle bi kocam var ki en güzel özel anların katili güzel bişeyi her defasında kavga dolu polemiğe götürmekte üstüne yok gerçekten 😣

Bizim bu ev bu aile güzelleşmez çok zor hiç ümidim de yok adam toksik 😮‍💨

Allah'tan sabır da istemek istemiyorum daha fazla sınanmamak için Allah selâmet versin ne diyim

Allah razı olsun bitanem senden de tekrardan tüm duaların dileklerin için de teşekkür ederim 🩷🩷🩷🩷🩷 Rabbim de senin gönlüne göre versin inşallah 🩷🩷💮🍀

(3,961 puan) tarafından

Seninde gönlüne göre versin Allah razı olsun canım❤️❤️❤️ Allahtan ümit kesilmez işte Rabbim hakkında hayırlısını güzelini versin. Çok şükür bir bebiş bağışladı sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah. Zaten o zaman kızın dünyan olacak dertlerine şifa olur unutturur inşallah minik melek🥹🩷🩷 

0 oy
(4,831 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ♥️

Bende kızı uyuttum . Fırına balik attim. Çay iciyirum

tarafından

Teşekkürler aşko senin de ellerine sağlık 🩷

0 oy
(924 puan) tarafından

image

oglumu uyutmaya çalışıyorum 😄 çok geçmiş olsun afiyet şifa olsun inşallah 
tarafından
+1

Anammm minik aslan 🥰🥰🥰yerim o minik ayakları 🥹🥹 iple çekiyorum bnde o günleri koklaya koklaya öper misin yerime 🥹

Teşekkürler bu arada ♥️ 

(924 puan) tarafından

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ❤️ öperim tabiki her dk öpüyorum zaten 😂🥰❤️

0 oy
(18,129 puan) tarafından

Afiyet olsun güzelim 😊 söyle eşine çabuk masanı eşyalarını geri getirsin😂

tarafından

Sağol balımm🥰🩷 jjsjsj 

Daha dün oraya gidicez dur şu sandalyeleti de götürelim bazanin altından minderlerini de çıkartıp şunu da götürelim diyo 😂 boğucam az kaldı mevlüt vericem bebeğe  misafirl çok olur bırak kalsın lazım olur diyorum yok anlamıyor kız ne götürmemis ki portakal reçelimi bile götürmüş çok tatlı süslerim vardı götürmüş daha bide şundan anneme de alsana sipariş gir diyo kıracam kafasını yaa😂

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 236 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 249 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 685 göst.