0 oy
402 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,069 puan) tarafından

Hanımlar kızım 3 yaşında ve kendısı ıle yaşıt komşu kızı var. 

Allah için çok iyi anlaşıyorlar.

Bugün komşu kızını bana bıraktı, bende kızımın saçını balık sırtı örmüştüm. Komşu kızı bende istıyorum dıyınce bende oreyım dedim . Saçlarına kolay tarama spreyı sıktım ve tararken saçında sırke(bit) gördüm. Rahatsız oldum açıkçası. Hadı kızım seni annen çağırıyor eve gotureyım dedim. Ben gitmeyeceğim diye ağladı kızımda bırakmak istemiyor ama benimde içim rahat değil. 

Napsam küçül hanımı kırmadan nasıl olma etsem..?

9 Cevaplar

+1 oy
önce (29 puan) tarafından

Annesini ara de bence 

önce (1,069 puan) tarafından

Annesi durumu bılıyordur çünkü önceki oğlunda çok duydum ama kadın pek umursamıyor bende dıle getırıp kırmak ıstemıyorum nasıl bir bahane bulsam da göndersem 

Canım kırılacak birsey yok de bak böyle böyle gördüm felan gelip alsan bizim kıza da gecmesin de alınıp gucenecek birsey yok 

Kadın psikolojik olarak da biraz rahatsız ya ne bileyim diyorum yanlış anlar hani ne tepki vereceğini de bilmiyorum

Evet anlıyorum da bende kendini düşün senin kıza da geçse temizlemekle sen uğraşacaksın bak ne güzel ördüm demişsin belki saçlarını kesmek zorunda kalacaksin

Sende haklısın bacıko

-Reklam-
+1 oy
önce (636 puan) tarafından

Bazi seyler kirilarak cozulur malesef bit olayini gectim annesi psikolojik rahatsiz diyorsunuz, boyle birisinin cocugunu eve almamalisiniz -annesi yaninda yoksa-

3 yasindalarmis kizinizin ilgisini baska yone cekin etkinliklerle filan.Aile sıkıntılıysa o evde o cocuga en ufak istemsiz bisey olsa basiniz agrir.Ben en cok buna takildim.

0 oy
önce (577 puan) tarafından

Annesine söylemelisin bence bu durumda kırılacak birşey yok sonuçta onun çocuğunun iyiliği için ve senin çocuğuna da geçebilir yani aman dikkat et güzel bir dille söylersin birşey olmaz 

Annesinde psikolojik rahatsızlık var dolayısıyla şimdi ne tepki vereceğini bilmiyorum zaten bu malum şey önceki çocuklarında da olan bir şey yani kadın çok dikkat etmiyordu açıkçası

önce (577 puan) tarafından

O zaman sert tepkini ortaya koyacaksın yapacak birşey yok çocuğuna geçerse ne olacak çocuğunun canından değerli mi onun ne düşüneceği ne yapacağı 

0 oy
önce (295 puan) tarafından

Canım bunda bir sorun yok bence annesi Belkı fark etmemiştir sen arayıp söyle önlem alın bir süre de kızından uzak tut bit sirke kolay kolay temizlenmiyo neticede

Ya öyle de biraz psikolojik rahatsızlığı var kadının beni ne yapar hiçbir şey demeyin bence direk sessizce götürüp bırakıp geleyim illaki tanırlar yani çok barız bellı

önce (295 puan) tarafından

O zaman hiç ses etme götür bırak canım 

Bir süre de alma eve istersen bahane uydur geç 

0 oy
önce (201 puan) tarafından

Direk annesini ara söyle 

Canımın içi annesinin psikolojik rahatsızlık var ayriyeten önceki çocuklarında da böyle sıkıntılar meydana gelmişti kadın temizlik yönünden bence çok dikkat etmiyor gibi harici hani rahatsızlığından dolayı söylediğimde ne tepki alacağımı da bilmediğim için diyorum sessizce bırakıp gelsem mi

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Benim kızlarda okuldan geçip bilenmiş lerdir. Benim kızlarda bir komşumun kızıyla oynuyorlar. Ben söylemiştim kızını gönderme bir süre böyle sorunumuz var sizede geçmesin göndermeyin diye. Hatta bana destek olup diğer kızımı dizine yatırıp ben diğer kızımı alıp temizledik ilaçladık. Bitince de tekrar oynamaya başladılar. Eve geliyorsa evede dagılır. Bence söyle tl varsa msj at yada ama hiç söyliyememek dersen lavanta yagı var cnm kızına aık o sipreyden kızına bulaşmaz asla gelmez kızına eve dediğim gibi başımdan düşüp evine dagılabilir sana falanda geçebilir

Lavantalı denerım ama anlayışsız bırısı o yüzden demen gibi biraz uzak tutayım

0 oy
önce (555 puan) tarafından

Canim boyle durumlarda annesine demen gerekir kizina bulasirsa cok celersiniz yazik minigine kasinip durur boyle seylerde soylemelisin belki onlemini alir onada yazik allah bilir nasil kasiniyodur

0 oy
önce (1,741 puan) tarafından

Annesine söyleyeceksin benim kızdan geçer diye korktum göndermek durumunda kaldım diyeceksin, bu ne ayıp nede yanlış anlaşılacak bir durum , senin kızına geçse temizlemekle sen uğraşacaksin yada kızının bir arkadaşı fark etse akran zorbaligina da uğrayabilir, senin önceliğin komşu değil evladın olmak durumda biraz bencilce gelebilir ama maalesef olması gereken bu canım 

0 oy
önce (51,770 puan) tarafından

emanet cocuk almam.ben musait degilim derim aradiginda açmam 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 321 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 395 göst.
17 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.