+4 oy
354 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (841 puan) tarafından

Kızım 16 günlük bugün kontrole gittiğimiz zaman kalbinden değişik ses geldiğini söyledi kardiyolojiye gitmemi söyledi ben zaten gidecektim normalde çünkü ortanca kızım kalp hastası tedavi görüyor ilaçlarla. Su an 4 yaşına yeni girdi. Doktor bu kızımı bildiği için zaten bana gel demişti. Şimdi bu doktor da böyle diyince ben çok kötü oldum öğrendiğimden beri ağlıyorum.  Kızımda çok zor zamanlar gecirdim aynılarını tekrar yaşamaktan korkuyorum. Nolur bize dua eder misiniz bi sorun çıkmasın. 

Allah edende de etmeyenden de razı olsun inşallah. Teşekkür ederim 

27 Cevaplar

+4 oy
önce (7,304 puan) tarafından

Rabb'im korktuğunuza uğratmasin canım benim şifa versin inşallah 🤲

önce (841 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️🤲🏻

-Reklam-
+3 oy
önce (303 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım benim 

İnşallah çok çok iyi geçer bu süreç 

Amin inşallah Allah razı olsun ❤️🤲🏻

+1 oy
önce (8,269 puan) tarafından

Allahim şifa versin inşallah 🤲🤲🤲🤲

Amin inşallah Allah razı olsun 🤲🏻❤️

+1 oy
önce (63 puan) tarafından

İnşallah herşey normal çıkar yüreğinizi ferah tutun rabbim kötü günlerini göstermesin inşallah 

+1

Amin inşallah Allah razı olsun 🤲🏻❤️ tekrar ayni şeyleri yaşamam inşallah 🤲🏻

+1 oy
önce (116 puan) tarafından

Ne gibi değişik ses, üfürüm gibi falan mı dedi? Eğer öyleyse ve hırıltısı falan var ise ondan öyle üfürüm demiş olabilir, Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah canım 

Ufurum değil olsaydı anlar mıydı onu da bilmiyorum.  bide kalp doktoru değildi bu bakan kişi  stetoskop ile kontrol etti kardiyolojiye yonlendirdi direkt. 

önce (116 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin, bizim de çocuk doktoru dedi üfürüm diye oğlum da hırıltı vardı kardiyoloji ondandır dedi baktı bir şey çıkmadı şükür. Acaba sizede mi aynısını dedi diye yazdım korkmayın diye, inşallah bir şey çıkmaz ❤️

Ufurume razıyım cidden ablasında da var rahatsizlik aynısı olur diye korkuyorum. Yaşamaz bile dediler ablasi için inşallah bi sıkıntı çıkmaz 🥺🤲🏻

+1 oy
önce (2,983 puan) tarafından

Ses dediğin şey nedir,üfürüm mü acaba benim oğlanda da var çünkü 

Ya sadece değişik ses geliyor dedi. Üstte de dedim ufurum olsa anlar mı bilmiyorum cidden. Ortanca kızımda da kalp rahatsızlığı var belirttim onu da 20 gün hatta yoğun bakımda kaldı 6 aylıkken. Anjiyo oldu çok ağır ilaçlar kullandı ortanca kızım. Buna ne diyecekler cidden bilmiyorum yarın öğrenince yazarım. Sizin oğlunuza ufurum mu var dediler 

önce (2,983 puan) tarafından

Evet doktor dedi üfürüm var çocuk kardiyolojiye götürdüm, baktı iğne ucu kadar delikte var dedi zamanla düzelir dedi, dört yaşında tekrar kontrole getir dedi, şimdi iki yaşında 

İnşallah düzelir oğlunun kalbi 🤲🏻❤️ bizde yarın öğreneceğiz bakalım ne diyecekler 

+1 oy
önce (29,291 puan) tarafından

Rabbim korktuğuna ugratmasin hayırlı sonuçlar olsun evlatlarını sana bağışlasın 

Amin hepimizin evladını inşallah Allah razı olsun ❤️🤲🏻

+1 oy
önce (2,174 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 

Amin inşallah Allah razı olsun canim 🤲🏻❤️

önce (2,174 puan) tarafından

Amin sendende inşallah ♥️ 

+1 oy
önce (581 puan) tarafından

Rabbım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin korktuğunuza uğratmasin inşallah 🤲

Amin Allah razı olsun insallah canım ❤️🤲🏻

+1 oy
önce (274 puan) tarafından

Rabbim korktuğunuza uğratmasın inşallah canım umarım hiçbir sıkıntısı yoktur benimde oğlumun kalbinde üfürüm var demişti kardiyoloji de ama oğlumda yeni doğum yaptığımda küvezde kaldı 4 günlükken kalbi durdu dediler enfeksiyondan kalp krizi geçirmiş yenidoğan yoğun bakımında kaldığı zaman kuzum çok zor anlıyorum seni hatta geçen yıl paylaşım yapmıştım burda çıktıktan sonra götürdüm başka doktora kalp masajı yapınca kalp kasları gevşemiş dendi ama aslında birkaç doktor hiçbir sıkıntı yok demişti biz doktordan ve hastane sisteminden çok şüphelendik para için böyle yaptıklarını düşündük hep ve sonuç olarak oğluma bakan doktor hakkında soruşturma başlatılmış yenidoğan çetesi ile ilgili hakkımı helal etmiyorum onlara Allah bildiği gibi yapsın 

Amin inşallah Allah razı olsun canım 🤲🏻❤️ inşallah en ağır cezaları alırlar. Ablasinda da olduğu için korkuyorum 

önce (274 puan) tarafından

Bol bol dua et canım kalbini ferah tut hamileyim bol bol dua edeceğim canım ♥️

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❤️🤲🏻

+1 oy
önce (721 puan) tarafından

Gönlünü ferah tut Allah büyüktür canım Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah 

+1

Amin inşallah Allah razı olsun canım ❤️🤲🏻

+1 oy
önce (1,896 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 

+1 oy
önce (11 puan) tarafından

Rabbim şifa versin küçük prensese umarım korkulacak bir şey yoktur kalbinizi ferah tutun Allahım korktuğunuzla sınamasın inşallah  iyi haberlerini alırsınız

+1 oy
önce (181 puan) tarafından

Allah şifa versin canım bu mübarek aylarda Allah yardımcın olsun 

Amin inşallah canım Allah razı olsun 🤲🏻❤️

+1 oy
önce (1,744 puan) tarafından

Canım benim Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine evlatlarına acil şifalar versin, bu kötü zamanların yel gibi sel gibi hızlıca geçip gitsin inşallah 🤲 

İnşallah canım Allah razı olsun ❤️🤲🏻

+1 oy
önce (51,775 puan) tarafından

geçmiş olsun Rabbim insallah korktugunuza ugratmaz

İnşallah canım sağol Allah razı olsun 🤲🏻❤️

+1 oy
önce (20,616 puan) tarafından

Ayyy Rabbim şifa versin miniğe kurban olurum verene ağlama nolur :

😔

+1 oy
önce (410 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım evlatların bian önce sağlıklarına kavuşsun hayırlı iyi haberler al inşallah Allah bı daha öyle şeyler yaşatmasın ailenize.❤️

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻❤️

0 oy
önce (2,359 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun inşaAllah bir sorun yoktur Rabbim size bağışlasın çok geçmiş olsun 

0 oy
önce (986 puan) tarafından

Rabbım insallah o doktor kapılarından gülen yüzle çıkmayı nasip eder benim oğlumda 3 buçuk yaşında bizde kalpten çok zor zamanlar  geçirdik kalbim acıdı   postunu görünce  ve bende 2.gebelik düşünüyorum en çok korktuğum şeylerden biri bu  allahim benide korktuğumda sınamasın Rabbım bütün evlatlarımıza şifa dermansız dert vermesin

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 552 göst.
0 oy
13 cevap 2,841 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde isimler (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melekannesi123 (5 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,153 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler

...