+4 oy
436 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (839 puan) tarafından

Kızım 16 günlük bugün kontrole gittiğimiz zaman kalbinden değişik ses geldiğini söyledi kardiyolojiye gitmemi söyledi ben zaten gidecektim normalde çünkü ortanca kızım kalp hastası tedavi görüyor ilaçlarla. Su an 4 yaşına yeni girdi. Doktor bu kızımı bildiği için zaten bana gel demişti. Şimdi bu doktor da böyle diyince ben çok kötü oldum öğrendiğimden beri ağlıyorum.  Kızımda çok zor zamanlar gecirdim aynılarını tekrar yaşamaktan korkuyorum. Nolur bize dua eder misiniz bi sorun çıkmasın. 

Allah edende de etmeyenden de razı olsun inşallah. Teşekkür ederim 

27 Cevaplar

0 oy
(1,691 puan) tarafından

Rabbim minik yavrularına sağlık versin ❤️

-Reklam-
0 oy
(1,162 puan) tarafından

Rabbim korktuğuna uğratmasın canım sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin yavrularına inşallah 🙏 

0 oy
(484 puan) tarafından

Allah korktuguna ugratmasin safi ismiyle şifa gersin rabbim kizlarina çok zor biliyorum çocuklarımız hastalansa bile kötü oluruz senin için baya zor cnm ama lütfen isyan etme isyan derken yanliş anlama hepimizde olur niye böyle oldu niye bu benim başima geldi gibi isyan etme ,  dua et güçlü ol çocukların için ayakta durmak zorundasın sana çok ihtiyaçları var yorulmuşssundur ama sabret benm kuzenimin eşi kızına bakıyor engelli,    kadın varya sürekli bakıyor kızına baya zor büyüdü tasiyamiyor boyu uzun kızın 15 16 yaşında ama zayıf yemek yiyemiyor midesinde delik var orda hortum takılı şırıngayla mama veriyor annesi,, konuşamıyor yiruyemiyor hep annesi sırtında taşır kızını yanlız bırakıp afedersin lavobaya gitmek için kadın su bile içmiyor umarım kadın bir gün düşüp bayilmaz rasizlanmaz çok yoruluyor  yani hersey Allah'tan gelir sabret dua et 

0 oy
(3,867 puan) tarafından

İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur canım benim 🤲❤️

0 oy
(1,036 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şifa versin 

0 oy
(4,260 puan) tarafından

Allahım aslı bebek içinde tüm bebişlere şifa versin inşallah hersey çok yolunda gider bize de haber et 

0 oy
(8,330 puan) tarafından

Kokrmayin bol bol dua edin Allah şifa versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 749 göst.
0 oy
13 cevap 3,001 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde isimler (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melekannesi123 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,438 soru

23,620,970 cevap

306,802 kullanıcı

...