+2 oy
175 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (21 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar herkese 

Zayıflama diyet serüvenine katıldım bugün ve aşırı zorlanıyorum daha ilk günden dolapta tatlı var ve yiyemiyorum :( neyse en hızlı nasıl zayıflanılır gün içerisinde ne yemem lazım birde çok affedersiniz diyet zamanı kabızlık sorunum oluyo hep nedeni nedir bilmiyorum bu herkeste olan bişi mi acaba ne yapmam lazım birde özelikle basen için şunu yap dediğiniz bişey var mı 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (214 puan) tarafından

Bende burada bekliyim yarın diyete başlıycam

önce (21 puan) tarafından

Ya hadi bakalım birbrmzi gaza mı getirsek yada paylaşsak mı ne yedik ne içtik gibi nasıl ilerliyo gibi 

Olur ama birbirimizin postunu görür müyüz ki :D 

Özelden yazabiliriz istersen :)

Olur canım yediğimizi içtiğimiz yazarız 

-Reklam-
+1 oy
önce (18,110 puan) tarafından

Bende diyetteyim tabi ne kadar diyet denirse 😂 yemeklerden önce 2 3 bardak su içiyorum birde ekmeği baya azalttim ama tatlıyı yarım dilimde olsa yiyorum tutamıyorum kendimi 

Yaa aynı ben tatlı diyince benimde canım çok çekiyo ama daha ilk günüm bi 5 kilo versem ödüllendirirm kendimi :))

+1 oy
önce (538 puan) tarafından

Kabızlığın sebebi eskisinden az yiyiyorsan ondandır bende de öyle oluyor az yediğim için,ve akşam bir saatlik lesli yapiyorum buralar saldım kendimi. Toparladim ama,10 kilo vermişim o kadar çabalamisim tekrar alamammm  off ya çok Zor bir süreç diyet. 🙁🙁🙁🥺😩😩😩😩

önce (5,005 puan) tarafından

Maşallah kız nasıl verdin öyle anlat anlat incigini cincigini😁

Spor diyet ,yapıyorum ekmeği kestim hamur işi yok pilav makarna yok,sabah iki haşlanmış yumurta yesilik zeytin yoğurt,akşamda salata çorba yada et ,yada o günkü yemek neyse az yiyiyorum yeşil çay limonlu su yumuda sabah içerim hep

Ne güzel ama spor yapamıyorum bn :(( sporsuz verilir mi acaba kilo

Sporsuzda verilir kız niye verilmesin

Dikat edersen verirsin cnm bak bu saat oldu daha yemek kahvaltı yapmadım dükkan birası içtim bool su birazdan yeşillikli bir tabak hazirliyacam kendime ....bende ama. Aman spor yapmiyorum yalan yok taş patlasa 15dk bebeler müsade etmiyo cunki 

0 oy

Bende cuma günü 85 86ile başladım ekmeği kestim sayılır sabah ilk iş dükkan birası iciyom sonra iş yapiyom sonra acı bı kahve saat 12 1 gibi salata tabağı yapiyom içine haşlanmış yumurta enson akşam 5:30 gibi yada 6da akşam yemeği ama ekmek yok cuma tartı günüm bakalım:)😁

Hadi bakalım sonucu yaz motive olalım :)

Olalım cnm sende yaz cuma tartilacam 

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Valla ben de iki üç gündür başladım kabızlık için  açlık otu tüketiyorum

O alerji seviyesi yüksek olur diyolar korkuyorum hiç tüketmedim 

0 oy
önce (962 puan) tarafından

Herzaman aralıklı oruçla kilo veririm. Üstelik hasimato triotim var. 

Sabah uyanın abur bardak limonlu su. Yada limonlu chia tohumlu su 

12,1 gibi kahvaltı. 1 haslanmos peynir, zeytin, bol yeşillik salatalık domates hepsinden azar azar. Diyet peynir 

En ardından yeşil çay 

Kahvaltı. Yulaf tost 

Kahvaltı kabak havuç tost 

Kahvaltı 

Nohut ekmeği 

Kahvaltı mercimek ekmeği sandavinç gibi yapıp yiyoruz. 

Ara öğün. Tarçınlı histindan yağlı türk kahvesi yanında cig badem ceviz Bi kaç tane. 

Ara öğün acıkırsam 1 bardak kefir. Yanına bir avuç çiğ kabak çekirdeği 

1 fincan kiraz sapı çayı. 

AKSAM en geç 18,30 da yemek sonra yeme içme yasak. 

İlaçlar 3 kasik 

Asla yemeklerin yanında içecek yok bol salata her yemeğin yanına. 

Aksam yemekleri hafif olmalı 

Maşallah size dürüst olursam ben bu diyeti sanki iki küçük çocukla yapamaö gibi geliyo tansiyonum düşüyo bakalım :(

önce (962 puan) tarafından

Yaparsın, öncelikle ilk 3 gün zorlar ama sonra alışıyorsun. İlk önce midem mi aç yoksa gözümmu aç yoksa piskolojikmen mi yiyorum bunların cevabı lazım sonra gerisi gelir 

0 oy
önce (18,355 puan) tarafından

Bence en önemli motivasyon bunu gerçekten istemek şok diyetler değil beslenme alışkanlığını değiştirmek sağlıklı beslenmeye ve gerekli kiloya sahip olmaya çalışmak arada kaçamaklar oluyor olacaktır bu sizin motivasyonunuzu düşürmesin önemli olan o devamlılık. Mümkün olduğunca gözünüzün önünde sevdiğiniz yiyecekler bulundurmayın lezzetli tatlılar yapmayın 

Haklısınız ama iki çocuğum var geln giden olunca canm hep tatlı istyo çevre çok önemli bnce inşallah sağlıklı şekilde başarırım

önce (18,355 puan) tarafından

O zamanda doyumluk değil tadımlık yenir mesela ben eskiden çok yerdim şimdi azla nefsimi köreltiyorum beş dilim de baklava yesen bir dilim de yesen aslinda aynı ama bizim algımız öyle değil maalesef

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
6 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 301 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (843 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ayca6273 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ayca6273 (57 puan) tarafından soruldu

410,740 soru

12,358,832 cevap

41,308 kullanıcı

Kategoriler

...