Arkadaşlar 2.5 yaşında kızım var kıyafetler Küçük olunca çok dağınık gibi oluyor siz nasıl düzetiyirsunuz fikir verebilirmisiniz
Benimkiler böyle kızım da 3 olmak üzere
Teşekkürler ❤️
O bu değil de bunlar bu şekilde nasıl duruyor. Kafamda deli sorular :D
Bende bu şekilde katlıyorum
Bana değişik geldi. İyi duruyor öyle.
Benim dolabı açsam belki kalp krizi geçirsiniz 😂😂😂😂
Bende çekmecede tutuyordum yeni aldım ama ebet çekmecede daha iyi duruyor tekrar degistircem
Evet çekmece belki de dolap içinde o şekilde durdurmak zor. Hele benim çocuklar alırken hepsini yıkar
Bütün kıyafetlerini asıyorum zıbın hariç
Askım yok o yüzden hepsi katlı odalarında. Üsttede oğlanınkiler var
Odada yer yok gömme dolap o yüzden köşede bu kadar oluyo. Zaten çokda asılacak şey yok katlarım herşeyi. Seninki normal dolapsa elbiseleri falan asabilirsin. Alt köşedeki ayakkabı kutularında da çorapları var
Duzelmiyo annem o ya yaşla birlikte kıyafetlerde büyüdükçe anca oturuyor düzen.4 yaşında dolabı yeni yeni düzenli durmaya başladı
Trendyol da organizer mi ne var ya kutu gibi onlardan al canım, daha düzenli durur o zaman
❤️❤️❤️
Asla katlamam direk askıya iç çamaşır hariç
Küçük sepetlerden aldım ben, kategorilerine göre ayırdım ve diklemesine katlayarak koydum. Benim denediğim yöntemler içerinde en düzenlisi bu oldu.
asılacak her şey aslıda, geri kalanlar çekmecede. dolabı çekmeceli yaptırmıştım. bi katında pijama ve evde giyecekleri, diğerinde atletleri, yelekleri, diğerinde dışarıda giyilecek şeyler. çoraplar sepetlerde, geri kalan hepsi askıda
Dolap içi düzenleyici alabilirsin canım
Düzenleyici kullanıyorum
Duzenleyici organizer ve askilar güzel oluyor ben bide şuan kış ya yazlıkları katladim kutu organizere koydum akordiyon organizer aldım xl yada large onlar8da katlı olarak koydum bizim yazlıkları da aynı şekilde güzel oluyor bezlerini de şifon yere tek kata acıyorum 100 e yakın alıyor zaten mis gibi oluyor .zibinlari yine orda çekmecede. Kalın olanlar askıda tulum gecelik.
Rica ederim ❤️
Bir de yıkanacak bir sepet dolusu vardı bu fotoyu çekerken sıkışık oluyor benimkiler eğer yerim geniş olsaydı örgü yelekleri koyduğum gibi koyacaktım takımları da senşn yerin varsa böyle yapabilirsin ben pijamaları takımları atletleri içeri dışarı kıyafetlerini ayrı ayrı koyuyorum çorapları sepete koydum siyah beyaz olan arka tarafta da şapkaları falan var aynı sepette küçük olanları organizere koyup takımları iç içe koyarsan daha iyi okur
411,014 soru
12,369,331 cevap
42,274 kullanıcı