+2 oy
250 göst.
önce Diğer kategorisinde (125 puan) tarafından

Arkadaşlar 2.5 yaşında kızım var kıyafetler Küçük olunca çok dağınık gibi oluyor  siz nasıl düzetiyirsunuz  fikir  verebilirmisiniz

12 Cevaplar

+1 oy
önce (13,785 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Benimkiler böyle kızım da 3 olmak üzere 

image

image

önce (125 puan) tarafından

Teşekkürler ❤️ 

önce (4,313 puan) tarafından

O bu değil de bunlar bu şekilde nasıl duruyor. Kafamda deli sorular :D

önce (3,420 puan) tarafından

Bende bu şekilde katlıyorum 

Bana değişik geldi. İyi duruyor öyle. 

önce (544 puan) tarafından

Benim dolabı açsam belki kalp krizi geçirsiniz 😂😂😂😂

önce (3,420 puan) tarafından

image

benimkiler çekmecede olduğu için bu şekilde hem daha pratik almak açısından hem daha düzenli görünüyor bence 
önce (13,785 puan) tarafından

Bende çekmecede tutuyordum yeni aldım ama ebet çekmecede daha iyi duruyor tekrar degistircem  :)

Evet çekmece belki de dolap içinde o şekilde durdurmak zor. Hele benim  çocuklar alırken hepsini yıkar 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,749 puan) tarafından

Bütün kıyafetlerini asıyorum zıbın hariç 

+1 oy
önce (12,868 puan) tarafından

Askım yok o yüzden hepsi katlı odalarında. Üsttede oğlanınkiler var

image

Teşekkürler ❤️ 

önce (12,868 puan) tarafından

Odada yer yok gömme dolap o yüzden köşede bu kadar oluyo. Zaten çokda asılacak şey yok katlarım herşeyi. Seninki normal dolapsa elbiseleri falan asabilirsin. Alt köşedeki ayakkabı kutularında da çorapları var :)

+1 oy
önce (2,440 puan) tarafından

Duzelmiyo annem o ya yaşla birlikte kıyafetlerde büyüdükçe anca oturuyor düzen.4 yaşında dolabı yeni yeni düzenli durmaya başladı 

Teşekkürler ❤️ 

+1 oy
önce (121 puan) tarafından

Trendyol da organizer mi ne var ya kutu gibi onlardan al canım, daha düzenli durur o zaman

Teşekkürler ❤️ 

önce (121 puan) tarafından

❤️❤️❤️

+1 oy
önce (5,096 puan) tarafından

Asla katlamam direk askıya iç çamaşır hariç 

Teşekkürler ❤️ 

+1 oy
önce (960 puan) tarafından

Küçük sepetlerden aldım ben, kategorilerine göre ayırdım ve diklemesine katlayarak koydum. Benim denediğim yöntemler içerinde en düzenlisi bu oldu.

Teşekkürler ❤️ 

+1 oy
önce (13,419 puan) tarafından

asılacak her şey aslıda, geri kalanlar çekmecede. dolabı çekmeceli yaptırmıştım. bi katında pijama ve evde giyecekleri, diğerinde atletleri, yelekleri, diğerinde dışarıda giyilecek şeyler. çoraplar sepetlerde, geri kalan hepsi askıda

Teşekkürler ❤️ 

+1 oy
önce (20,616 puan) tarafından

Dolap içi düzenleyici alabilirsin canım

Teşekkürler ❤️ 

+1 oy
önce (3,514 puan) tarafından

Düzenleyici kullanıyorum 

image

Teşekkürler ❤️ 

+1 oy
önce (592 puan) tarafından

Duzenleyici organizer ve askilar güzel oluyor ben bide şuan kış ya yazlıkları katladim kutu organizere koydum akordiyon organizer aldım xl yada large onlar8da katlı olarak koydum bizim yazlıkları da aynı şekilde güzel oluyor bezlerini de şifon yere tek kata acıyorum 100 e yakın alıyor zaten mis gibi oluyor .zibinlari yine orda çekmecede. Kalın olanlar askıda tulum gecelik.  

Teşekkürler ❤️ 

önce (592 puan) tarafından

Rica ederim  ❤️

0 oy
önce (870 puan) tarafından

image

Benimki de böyle iki çocuk var biri 3 diğeri 15 aylık ayrı dolapları olmadığı için bizim dolaba yaptım yakında oda yapacağım o zaman daha rahat daha düzenli şekilde düzenlerim diye düşünüyorum yer kısıtlı olduğu için anca böyle oluyor askıda olan kıyafetleri de aşağı bölümde :)
önce (870 puan) tarafından

Bir de yıkanacak bir sepet dolusu vardı bu fotoyu çekerken sıkışık oluyor benimkiler eğer yerim geniş olsaydı örgü yelekleri koyduğum gibi koyacaktım takımları da senşn yerin varsa böyle yapabilirsin ben pijamaları takımları atletleri içeri dışarı kıyafetlerini ayrı ayrı koyuyorum çorapları sepete koydum siyah beyaz olan arka tarafta da şapkaları falan var aynı sepette küçük olanları organizere koyup takımları iç içe koyarsan daha iyi okur 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
+1 oy
3 cevap 116 göst.
0 oy
6 cevap 70 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (310 puan) tarafından soruldu

411,014 soru

12,369,288 cevap