+5 oy
565 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,621 puan) tarafından

Bir bankta yanınıza çocukluğunuz otursa ona ne söylerdiniz?

Bugün annemle bunu konuştuk,  merak ettim ne cevaplar gelecek 🤭

54 Cevaplar

+3 oy
önce (2,205 puan) tarafından

Ah benim güzel meleğim,yavrucum😔.

- Kime bu öfken? Cevabın kendimde olduğunu bildiğim soruları yine kendime sormaya başladığım günden beridir fütursuzca büyüyorum, çocuk yanım... Haykırarak sorduğum soruya usulca cevap veriyorum; Kendime bu öfkem. Tercihlerime, duruşuma , karakterime, bazen varlığıma... Sonra belli başlı suçlamalar ve vicdan rahatlatmaları ile devam eden bir sohbet; kendimden kendime... Bu öfkem çocukluğumda olduğum yer ile şimdi olduğum yer arasındaki uçuruma. Kaybettiğim tüm güzel değerlere. Tüm bu sorgulamaların ardından içimde kırıntıları kalan o çocuk yanıma sıkıca sarılıyorum. Ben sarıldıkça kemiklerimin arasından öfkelerim kayıp gidiveriyor. Seni yaşatacağım çocuk yanım, ve her insan olamayışımda sana sarılacağım. Lütfen benimle kal. Zira sen benden gidersen, benden geriye hiçbir şey kalmaz😓

keşke gerçekten küçüklüğümüzle konuşabilseydik ona sımsıkı sarilirdim,postun beni çok duygulandırdı,bu güzel his için teşekkür ederim sana resalist hanım❤️

önce (2,621 puan) tarafından

Canim benim, bu kadar samimi cevap yazıp benide dusundurdugun için ben teşekkür ederim. Çocukluğundaki yaralar çok ve derinmiş belliki. Dilerim bu yaralar artık canını çok yakmaz. Ama şuda var sen kendini anlıyor ve seviyorsun,  kendine inanıyorsun, ne güzel. Bende kendime anaç ve merhametli yaklaşıyorum. Çünkü çocukluğumuz en savunmasız en masum zamanlar

-Reklam-
+2 oy
önce (13,762 puan) tarafından

Keşke hiç büyümeseydin. 

Oo bu üzücü,  dilerim bundan sonraki yaşamın güzel olur. Büyümekte güzel aslında tüm acılara rağmen 

Sevgi görmedik. Sevilmek için evlendik gene göremedik.

Allah seni sevdi, yaratti, evladın seni seviyor olmali, sende kendini çokça sev, buradada seviliyorsun 💕

+1

Teşekkür ediyorum canım çok şükür isyanım yok imtihanım bu Rabbim daha iyisini biliyordur elbette ♡

+2 oy
önce (3,995 puan) tarafından

Gelecekte mutlu olucaksin ama bu günlerini de cok ozluyceksin.

Doya doya oyna. Her anının keyfini çıkar. En dertsiz gamsiz zamanlarin. Büyümek istiyorsun hep biliyorum .  Büyümek sandığın kadar güzel bir sey degilmis 

Son söylediğine üzülürdü bence. Bencede en gamsız zamanlar

önce (3,995 puan) tarafından

Ama gercek bu. Hep büyumenin hayallerini kurmak yerine aninı yasardi.

+2 oy
önce (16,517 puan) tarafından

Derslerine daha sıkı sarıl ev işlerini yapma bırak.annen kızsın sen geleceğini düşün derdim 🙇🥺

Doğru bir yönlendirme,  keske bunu yapsaydık 

+1 oy
önce (384 puan) tarafından

Dışarı çık gez toz oyna çocukluğunu yasa kirlenmekten korkma 😂😂😂

+1 oy
önce (51,770 puan) tarafından

klasik cevap keske hic buyumeseydin

+1 oy
önce (3,215 puan) tarafından

Annenle babanenin yanından ayrılma çünkü çok yakında ikiside yok olucak .. kıymetlerini bil kalplerini kırma üzme bir dediğini iki etme. :'(

+1 oy
önce (20,617 puan) tarafından

Geri dönme şansım var mı diye sorardım

+1 oy
önce (4,419 puan) tarafından

Büyümek çok da güzel değil özenme :'(

+1 oy
önce (332 puan) tarafından

Yaşadığın hiçbir şeyi senin suçun değil. Acı dolu günler geçecek ve çok güzel günler göreceksin.... (Çok şükür gördüm de. Elhamdülillah iyiki büyüdüm)

+1 oy
önce (2,195 puan) tarafından

O kazandigin liseye git . Hiç kimseyi dinleme derdim . 

+1 oy
önce (3,744 puan) tarafından

Keşke baban gibi birini bulup inanmasaydin babanın kopyasiyla babanla yapadigin gibi şuan onlarda yapamıyorsun ve bir çıkış yok 

+1 oy
önce (3,452 puan) tarafından

Ikizine iyi saril ileride kaza geçirecek ama Rabbim onu bagislayacak. Hiçbir şey için de üzülme ilk seveceğin adam şeref.siz çıkacak ama nasibinde ki adam seni çok sevip değer verecek sabret ❤️

+1 oy
önce (19 puan) tarafından

Dolar 35 TL olcak derdim :D o zaman paramla dolar yapsam şimdi zengij olmuştum 

+1 oy
önce (4,850 puan) tarafından

Keşke hiç büyümeseydin 

+1 oy
önce (631 puan) tarafından

Okumayı bırakma. Ve bitcoin alll. 

+1 oy
önce (983 puan) tarafından

Yol uzun yorucu  lütfen acele etme anın  keyfini çıkar  

+1 oy
önce (3,439 puan) tarafından

Dünyaya gelirken babanı seçemezsin ama ilerde kayınbabanı seçebilirsin aklını kullan derdim :D

+1 oy
önce (843 puan) tarafından

Babana daha çok sarıl daha çok oyunlar oyna dizinin dibinden ayrılma babanı erken kaybedeceksin 

Derdim :(

+1 oy
önce (1,491 puan) tarafından

Benim çocukluğum umut doluydu başarılı zehir gibi bı çocuktu gitsem nolmus sana der daha o bana tavsiye verir 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 255 göst.
0 oy
10 cevap 370 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
+2 oy
43 cevap 541 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 287 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (303 puan) tarafından soruldu