+2 oy
316 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (121 puan) tarafından

image

kaseti önce yaptım üç saat sonra erken gebeliği yaptım . Spiral ve geri cekilmeyle korunuyoruz bana akıl verin . Hangisini baz alicam . 

9 Cevaplar

0 oy
(407 puan) tarafından

Bi tane daha alıp yapabilirsin ya da direk kan vermelisin, en net sonuç kanda çıkar.

(121 puan) tarafından

Kan vermek istiyorum sağlık ocağı tadilatta kapalı hastahane de baya uzak iki çocukla zor oluyor randevular dolu . Bı tane daha test alayım en iyisi yarın.  Aklım allak bullak 

(407 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre sonuçlandırsın inşallah ❤️ 

-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından

Canım bence var eğer kaset test 5 dakika içinde çıktıysa bi kan vermek daha sağlıklı

(121 puan) tarafından

5 dakika içinde çıktı ama ihtimal vermedim erken gebelik yaptım onda negatif çıktı 

0 oy
(3,916 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kendi dikkatsizliğin yüzünden kadına iftira attığının farkına varıp özür dilemelisin. Bu kadar önemli bir konuda önce postu kim açmış bir bakar insan önüne gelen ilk isme sallamaz. Basit bir eleştiri değil resmen iftira çok ağır. Gece gece günaha giriyorsun hâlâ kendini haklı göstermeye çalışarak

(121 puan) tarafından

Biz kendisiyle konuşuyoruz zaten size ne oluyor anlamış değilim.  Kendisinden özür de diledim helallikde istedim zaten . 

(3,916 puan) tarafından

Evliyim aşık oldum gibi bir post açılmış. Bu da post sahibinin ismine bakmadan posta girince gördüğü birini postun sahibi sanmış kıza hakaret ediyordu. 

(3,916 puan) tarafından

Hepimize açık bir platformdasın. Diğer gören kişi gerçekten öyle bir şey açtığını düşünüp savundu mesela insanların aklına yanlış bilgi sokuyorsun

(121 puan) tarafından

Posta girince değil post listedeyken yorum yapanın da ismi çıkıyor ben o sistemi bilmediğim için post sahibi sandım .

(121 puan) tarafından

Bu yorumunuzu silerseniz sevinirim 

0 oy
(13,385 puan) tarafından

Kaset daha net sonuç veriyor genelde

(121 puan) tarafından

Az önce yine kaset test yaptım önce tek cizgiydi bı saat sonra çift çizgi oldu 

(13,385 puan) tarafından

Bir saat geç bir süre. Kan verin iyisi mi 

(121 puan) tarafından

image

sansima sağlık ocağı tadilatta hastahaneye gitmem gerekecek.  En iyisi randevu alayım bu şekilde birşey anlamadım bende 
0 oy
(20,629 puan) tarafından

Kan vermen daha doğru olur gibi

0 oy
(397 puan) tarafından

İkisinde de çıkmış direk kan ver hayırlı olsun 

(121 puan) tarafından

Aa ama onda tek çizgi var canım ikinci çizgi yok ki 

0 oy
(649 puan) tarafından

Adetin 5 gün gecikmeye girsin de tekrar yap ama erken gebelik testi alıp deneyin . İllaki sonuç alırsınız 

(121 puan) tarafından

Bugün iki tane daha yaptm genelinde cigzi var 

image

(649 puan) tarafından

Var gibi biseyler öteki yanlış olsa bunlar da mı yanlış dimi poztf gibi canım sen yinede gecikmeye gir sonra kan ver

(121 puan) tarafından

Demi canım bence de birşey yoksa neden çift çizgi çıksın . İnşallah ne hayirsa o olur yarına randevu aldım gidicem bakalım . Kalbim yerinden çıkacak gibi .

(649 puan) tarafından

Yaa canım benim kıyamam sana ❤️.  Erken dönemdeyse kese görünmeyebilir sakın üzülme ileri haftalarda ise görmek mümkün kalp atışı da nasipse 6,7,8 haftadan birinde . Bana mutlaka haber ver olur mu bende merak ettim 

(649 puan) tarafından

Bu testler 5 dk yi geçince pozitif negatif farketmez yadanegatiften pozitifse 5 dk sonrasında o test geçersiz oluyor . Yukarıda 1 saat sonra pozitif oldu demişsin ya 5 dk bekleme süresi dışında pozitif e döndüyse test geçersiz canım 

0 oy
(10,402 puan) tarafından

Kaset 5dk içinde çıktıysa hamilesin. Erken gebelik testleri nedense bazen yanıltıyor.

(10,402 puan) tarafından

Yaa spirale rağmen hamile olma ihtimalin var o zaman şuan. Kaydı mı acaba

(121 puan) tarafından

Hicbirsey anlamadım 2 buçuk senedir takılı spiral kontrollere hep gittim hiç kayma yoktu ve eşimde geri cekilmeyle korunuyor nasıl oldu anlamadım 

(10,402 puan) tarafından

Eğer pozitifse bi yerde geri çekilme olmamış demek ki😂 

Belki test yanıltıyordur. En iyisi kan vermek

(121 puan) tarafından

Yok kizz valla hiç korunmasız olması adım gibi eminim 🙃 

(121 puan) tarafından

Bende ondan şaşırıyorum spiralle yüzde yüz güvenmiyorum ama geri çekilme de olmasına rağmen nasıl olabilir kii 🥹

0 oy
(6,878 puan) tarafından

Aynı şekilde korunuyorum ve lütfen kesin sonucu bana yaz :( başka bi önlem de almam lazım o zaman

(121 puan) tarafından

Galiba pre de kullanılması lazım . Geçen bı post okudum gebelik bölümünde kadın spiral geri çekilme ve hapla hamile kalmış 😭😭

image

(6,878 puan) tarafından

Bunu bende okudum ya bi yerde ihmal var bence. Tabi Allah vergisi ama ne bileyim o sperm yumurtaya ulaşmış ihmal olmazsa nasıl ulaşsın. 

Allah ım olmayana ver 3 çocuğum var 🙂 kaç çocuğun var senin

Kesin sonucu bana yazmayı unutma

(121 puan) tarafından

Valla canım onu bilmiyorum ama kendimden net eminim çünkü arda arda iki çocuğum oldu şuan düşünmüyordum.... İki oğlum var 5 ve 3 yaşında . Üçüncü çocuğu istiyordum ama en azından küçüğüm 5 yasina gelince olsun dedik ama Rabbim ne hayirsa onu versin ❤️ 

(6,878 puan) tarafından

Amin canım sen post sahibi değilmişsin 😀 o sandım o yüzden sonucu yaz dedim canım

(6,878 puan) tarafından

Sende mi o şekilde korunuyorsun

(6,878 puan) tarafından

Ay kafam karıştı sen post sahibiymişsin😂😂

(121 puan) tarafından

Post sahibi benim canım ismi değiştim az önce herkes takma takmış ben kendi ismini yazmışım 😂😂 

(6,878 puan) tarafından

Ay deli 😂😂 bende mehtap nickini görmüştüm aklımla oynadın😀kafam karıştı

(121 puan) tarafından

Ahahahaha tanidiklara karşı kendimi korumaya aldım canım 😂😂😂 yeni yeni öğreniyorum bendee buraları 😂😂 

(6,878 puan) tarafından

Aman tanıyan çıksada umrumda değil 😀 çocuklarımın ismi var

İsmimi de cismimi de yazarım kocam biliyor gerisini takmıyorum 😌

(121 puan) tarafından

En güzeli canım benim de eşim biliyor. Ama memleket kaderdir 😂😂 olduğum konumdaki insanlar sıkıntılı tabiki umrumda değil ama uğraşamam hiçbiriyle 😂

(6,878 puan) tarafından

Nerelisin 🙂

(121 puan) tarafından

Elazığ canım 

(6,878 puan) tarafından

Anladım canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 220 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.