Rüya mı görüyor acaba internette 2 yaştan sonra rüya görür yazıyor kızım uykusunda baba diye ağlıyor
kiziyor mu babasi
yada babasini mi özlüyor
Babasını akşamdan akşama görüyor peşinden ayrılmıyor gelince de
Baba gitti diye ağlıyor ağlarken eşim burdayım kızım dedi sakinleşti
ozluyordur benimki alti yasinda dün gece isra isra diye diye kalkti oturdu isra kim dedim il dedi israil mi dedim ☺️☺️ biseyler soyledi döndü uyudu☺️
kimbilir bilincaltinda neler var babasi uyutsun bir iki gün
Zaten birkaç gündür babasının kucağına uzanıp kendi kendine uyuyor kızım.dehismeye başladı
Gündüz sürekli işte olunca akşam da kısıtlı görüyor ya özlüyordur ondan ağlıyordur
Benim eşim de 2 hafta oldu şehir dışında 2 buçuk yaşında ki oğlum iki gecedir babam gelmedi diye ağlıyor nasipse yarın akşam gelecek
Ayy kıyamam Allah'ım hiç Bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın küçük diyoruz ama hissediyorlar demek ki
Amin canım ❣️
Bizim ki 4 yasin da halen geceleri baba der :)
Gunduz iste oldugundan gordugu saat kisitli bence ondan bizi her dakka goruyorlar bıkıyorlar sanirim :)
Yani güzel bir şey aralarındaki ilişkinin kuvvetli olmasını isterim
Ya özlüyordur ya da rüyasında görüyordur. Benim kızım da gün içinde yaşadığı şeyleri uykusunda sayıklıyor bazen.
Evet galiba bu gece sürekli uykusunda uyandı bebek Bebek dedi sonrasında da rüya görüyor herhalde
Ozluyordur canim.babasini goruyordur ruyasinda .uyuduktan sonra dua oku bas ucunda korkmasin
Okuyarak uyutuyorum her gün korkarsa da okuyorum
Benim kızımda 20 aylık hiç babasının peşinden gitmez
Niye ki.acaba
Bilmiyorum ki canım bana aşırı bağlı seviyo babasını ama düşkünlüğü yok
Doğrudur sana düşkün olması da iyi benimkisi emmeden emmeye aklına geliyorum
Ya ben bebekler anne karnında bile rüya görür diye duymuştum. Niye 2 yaşindan sonra görsün ki rüyayı. Rüya görüyordur mutlaka.
İnternette 2 yaştan sonra rüya görmeye başlar yazıyor ondan emin olamadım ben
410,663 soru
12,355,541 cevap
40,935 kullanıcı