+3 oy
696 göst.
Diğer kategorisinde (609 puan) tarafından

Aramızda en genç anne kim postunu gördüm az önce cevapların birçoğunun 19-22 yaş arasında olduğunu gördüm. Hatta 16 da anne oldum diyen de vardı yanlış görmediysem. Ben 28 yaşında anne oldum 33 yaşında ikinci çocuğumu kucağıma aldım. Bazen keşke daha genç anne olsaydım diyorum. Anne olmaktan pişman olunmaz tabii asla Allah yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin. Ama çocuk denilecek yaşta evlenip anne olanlar pişman mısınız yada keşkeleriniz var mı? Severek mi evlenip çocuk sahibi oldunuz? 

33 Cevaplar

0 oy
(756 puan) tarafından

20 yaşında evlendim 22de anne oldum 25de ikinci kere anne olacağım keşke eşimi 10sene evvel tanısaydım çocuklarım asla pişmanlığım değil çok seviyorum. Her evlilikte sorunlar vardır önemli olan aşabilmek🙂

-Reklam-
0 oy
(1,542 puan) tarafından

23 yaşında aldım ilk bebemi kucağıma.. görücü usulü oldu. Tek keşkem, annemin baskılarına dayanamayıp erken evlenmek oldu. Biraz daha dişimi sıksaydım da göreve başladıktan sonra kendi bulduğum biri ile evlenseydim. Eşim iyi ama görücü usulü ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi. Çoğu özelliğini evlendikten çok sonra öğrendim ve bu özelliklerin ekserisi hoşuma gitmeyen özelliklerdi. Hele ailesi tam bi patolojik vaka.. 

0 oy
(171 puan) tarafından

19 da evlendim 20 yaşımı 4 ay geçe kızımı doğurdum. Lohusalık berbat geçti ve o dönemde keşke doğurmasaydım dedim. Lohusalık depresyonu bittikten sonra iyiki doğurmuşum dedim. Şuan 26 yaşııma 1 ay kaldı ve oğlum 7 aylık iyiki varlar iyimi doğurmuşum diyorum. 

Kızımda birlik oturuyordum. 4 sene kaldim birlik ve kızımı tek başıma büyüttüm. Kaynanamların bin de bir destekleri oldu bana. Şimdi evim ayrı 3 senedir oğlumda kaynanam daha da bir farklı oldu. Hem bana hem de çocuklarıma. Bir düşkün oldu bir sever oldu. 

Geçmişi unutturmuyor ama, geçmişe de çok takılmıyorum artık...

0 oy
(1,589 puan) tarafından

Ben 29 ve 32 yasimda snne oldum. Guzel bir yas oldugunu duusnuyorum. Cok erken yaslarda evlilik dusunmezdim cunku okul oku calis derken 28 de evlendim.

Kisilerin tercihleri degisir ama kucuk yasta evlenenlere hep sasirmistim

0 oy
(81 puan) tarafından

27 yaşına giriyorum yakında. İlk gebeliğimi yaşıyorum şuan. KEŞKE daha önce çocuğum olsaydı diyorum 😅

(69 puan) tarafından

Deme öyle kız iyi yapmışsın erkenden anne olmanın da kötü yanları var 

(81 puan) tarafından

Tabi erken anne olanlarda pişman olanlar vardır ama ben pişmanım 🥲

0 oy
(104 puan) tarafından

17de evlendim 20de kızımı kucagıma aldım suan 26 yasındayım 2ciyi düşünüyorum rabbim nasip ederse kızıma bi sırdan destekkeyici daha dogrusu ikisi de birbine öle olması için istiyorum 2ci bebegi cocugumla ilgili hiç keskem olmadı iyikim iyiki olmuş diyorum ama evliligimle ilgili cok keskelerim oldu hala daha pişmanım bazı konularda

0 oy
(18,491 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu postu sevmedim çocuk gelin diye bir sorun var ülkemizde bebaber büyüdük diye de güzelleme yapıyorlar bir çoğu. Reşit olduktan sonra Kendi hür iradesiyle evlenip çocuk yapana lafım yok. ben 30da evlenip 32 ye bir ay kala anne oldum. Eşimle bazen keşke daha evlenseydik deriz ama 25te falan olurdu o da :) Eşimle iş arkadaşı idik o yüzden geç tanıştık Okulu bekle atamayı brkle derken 29 oldu :)

0 oy
(4,267 puan) tarafından

19 yasindayim.😎

18 yasimda severek evlendim ve 19 yasimda kizim oldu. İyikide olmus . ☺️♥️💛

0 oy
(6,960 puan) tarafından

19 yaşında anne oldum şuan 24 yaşındayım 3 çocuğum var bazen çocuklarin yaş sendromlari falan oluyor o vakitler of ya keşke bu kdr çok olmasalardi diyorum ama her halükarda iyikide genç anneyim ve çocuklarıma elimden geldiğince fazlasıyla yetebiliyorum,zaman çabuk geçsin de kızım oğlum genç olunca onlarla anlaşabilecek düşüncede olmayi görmek isterim açıkçası 

0 oy
(2,061 puan) tarafından

18 yaşında anne oldum şuan 22 yaşındayim ikinci bebeğimi kucagima Alaçam kendi yaşıtlarıma bakınca çoğu bekar bile hayat şartlarından mecburi evlendim eğer öyle olmasaydı asla erkenden evlenip çocuk yapmazdım hayatımı yaşardım gençliğimi 

Çocuk buyunce yaşarsın diyorlar ama sanmam en güzel yaşlar çocukluk yaşı benm yasim 30 olsun şimdi ne Tata Alaçam 18/20 yaşlardan 

0 oy
(6 puan) tarafından

19 yaşında anne oldum şuan 24 yaşındayım 5 yaşında oğlum var anaokuluna gidiyor ve iyi'ki genç anne olmuşum oğlumla beraber tek yaşıyoruz çok şükür işim gücümde var oğlan okulda ben kendi işimdeyım kafamız rahat oğlumuda ben kendi istediğim şekilde büyütüyorum  :)) 

0 oy
(2,889 puan) tarafından

Bence iş erken anne olmaktan ziyade evli olduğun kişide bitiyor. Seni seven işlerde yardımcı olan zorlukları beraber gogusleyebilecegin bir esin varsa erken anne olmak bence coo güzel bir şey.

Hem fiziksel anlamda daha kuvvetli oluyorsun hem doğacak çocuğun sağlıklı olma ihtimali daha yüksek oluyir hem de gençlik bitmemisken çocuklar büyüyor ve hayatta enerjini kaybetmemiş cicek gibi bir insan oluyorsun.

Düşünsenize 30 yaşında 3 evlat büyütmüş sağlıklı bir evliliği olan biri çok şanslıdır bence.

0 oy
(697 puan) tarafından

Severek evlendim.  20 yaşında ilk çocuğum doğdu ikincide 22   şuan 23 yaşındayım 

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 1,159 göst.
22 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cantanesi06 (5,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 685 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 326 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.

411,229 soru

12,378,541 cevap

43,003 kullanıcı

Kategoriler