0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar, benim oğlum 3.5 yaşında 1 yıldır kullanıyorum ama ara sıra bıraktım yeniden basladım vs. Geçen ay alamamıstım bu ay tekrar basladım biraz daha kullanmak istiyorum. Çocuk düsünmüyorum bazı sebeplerden dolayı oyuzden işimi şansa bırakamam. Kuzenim bugün görümcesi de çok uzun süre kullanmıs sonra cocuğu olmamıs galiba doktor uzun süre doğum kontrol hapı kullandığın için olmuyo demiş böyle bişey mümkünmü sizce? 

12 Cevaplar

0 oy
(2,250 puan) tarafından

4 yıla yakın kullandım bıraktığım ay hamile kaldım diyeceklerim bu kadar 🙃

(16 puan) tarafından

Sevindim buna çok korkmustum gerçekten :) 

-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından

Bence kişiden kişiye değişiyor. Bana da uzun süre kullanıp bırakınca hemen hamile kalınmıyor dediler 4 yıl aralıksız kullandım bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım. Bıraktıktan bir ay sonra vücut ilacı atsın diye özellikle korunduk ikinci ay reglimin peşine hamile kaldım.

(16 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

0 oy
(1,022 puan) tarafından

Kişiye göre değişiyor. Ablam da bıraktıktan 6 ay sonra kadar hamile kaldı. 

(16 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim. 

0 oy
(300 puan) tarafından

Bende Öyle Birşey Duydum Ne Kadar Gerçek Bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

(16 puan) tarafından

Ayy deme ya ciddimii

(300 puan) tarafından

Maleseff 🤷🏻‍♀️

0 oy
(129 puan) tarafından

Buna inanarak bıraktım hemen olmaz ztn biraz daha geçer dedim ve sonuç şuan 25 haftalık hamileyim hemen hamile kaldım maalesef bence öyle bir şey yok 

(16 puan) tarafından

Anlıyorum canım kimisi var diyo kimisi yok diyor herkesde farklı oluyor galiba

(129 puan) tarafından

Bencede ama ben ablalarimda da hiç görmedim olmadığını yani ne zaman bıraksalar hamile kaldılar 

0 oy
(800 puan) tarafından

Gamzemmm yapma Allah aşkına gerçekten ikinci çocuğu düşünüyor musun?

(16 puan) tarafından

Yok düşünmüyorum aşko onun için çabalıyorum ama sonuçları biraz korkuttu okadar onu sormak için açtım postu

(16 puan) tarafından

Bu arada doğa senmisin kız

0 oy
(1,129 puan) tarafından

Eltim bıraktı 2 seneye yakın hamile kalamadı doktor a gittik ilaçlar folik asit tedavi yumurta sayımı baya uğraştılar 3 4 ay sonra gebe kaldı şükür 

(16 puan) tarafından

Hadi yaaa. Eltin kaç sene kullandı acaba

(1,129 puan) tarafından

Soruverdim cnm 1yil 10 kullanmış 2 sene olmadan bırakmış 

0 oy
(346 puan) tarafından

Benim kuzenim evlendiği gibi başladı birkaç yıl kullandı eşinin yurtdışı görevleri bitene kadar. Sonra bıraktı hamile kalamadı ikisinde de sağlık açısından problem olmamasına rağmen. Evliliklerinin 10.senesinde tüp bebekle hamile kaldı. Kişiden kişiye değişiyor galiba bu durum.

0 oy
(580 puan) tarafından

Banada spiral için öyle dediler uzun süre kalırsa çıkardıktan sonrada bir süre olmuyor dediler. Mayısta çıkarmayı düşünüyorum bakalım nasip olacakmi :) bu kişiden kişiye değişir bence 

0 oy
(935 puan) tarafından

6 yıl kullandım biraktitan 2 ay sonra hamile kalmdim

(16 puan) tarafından

Anladım canım kaldım demek istedin demi

(935 puan) tarafından

Evet evet

0 oy
(1,130 puan) tarafından

Doğum kontrol hapı kullanmanın güvenli yöntemi 6 ay kullan 6 ay bırak diye biliyorum. Bekarken 6 ay kullandım yumurtalık kistim için. Evlendikten sonra kullanamadım yan etkisi çok oldu. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandıktan sonra hamile kalamayan kadın duydum ama işin iç yüzü tamamen farklı bişey olabilir. Bana şehir efsanesi gibi geliyor. Kafama yatmıyor yani

0 oy
(13,656 puan) tarafından

başka türlü etkenler sebep plur mesela yaş ilerliyor, başka başka hastalıklar yaşıyoruz. vücudumuz yoruluyor. hepsi çocuk yapmayı zorlaştıran şeyler 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Sapka (954 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,705 puan) tarafından soruldu

411,678 soru

12,393,033 cevap