Yoksa kadin doğuma gitmem mi lazım recetesiz verilen var mi kullanan var mı aranızda nasıl kullaniyorsunuz
Reçete ile satılmıyor zaten, ücretli alınıyor. Kronik bir hastalığınız yoksa alabilirsiniz. Ama varsa bir doktora gidip bilgi alın derim.
Adetin ilk günü atmaya başlıyorsun, 21 gün atıyorsun. Sonra kutu bitince 7 gün ara verip 8'inci güm yeni kutuya başlıyorsın.
Peki o ara verilen 7 günde iliski olsa bile koruyor mu
O sürede regli oluyorsun zaten
İlla regl zamanı mı başlamak gerekiyor normal günde baslayamazmiyiz içmeye peki
Hayır ilk regl günü atmanız lazım
Reçetesini alınıyor parayla satın alınıyor ama yine de doktora gitmeni tavsiye ederim çünkü mesela adet kanamanın fazlaysa ona göre ilaç yazıyor ya da adet ağrıların fazla ise ona göre etkili yazıyor
Adetim normal oluyor hiç ağrım falan olmaz zaten sen hangisini önerirsin peki canim
Ben 2 çeşit luşlanfım biri yasmindi ama bende alırı depresyon ve sinir yaptı ve lekelenme yaptı qlairista diye bi hap kullandım 30 günlüktü yani ara vermeden kullanfım çok memnundum kendimi kötü hissetmedim hiç bunda
O dediğin hapi ars vermeden kullanıyorsun yani 30 gün sonra yine devam ediyorsun araliksiz
Evet çocukla ara vermek falan unutulabilir ama aralıksız daha mantıklı
Peki o hapa da illa adet başlayınca mi başlamak lazım yoksa normal günde de başlayabilir misn
Adetin 2 veya 3. Günü
Reçeteyle satılmıyor ki onlar zaten özel ilaca giriyor kendin aliyorsun talep ettin mi verirler
Hangisini tavsiye edersi. Peki ilk kez alicam da
Bende bu yıl ilk kez kullandım Yasmin kullandım
onlar hep parayla recetesiz aliniyo
Teşekkür ederim canim
410,952 soru
12,366,874 cevap
42,094 kullanıcı