+2 oy
275 göst.
önce Diğer kategorisinde (20,616 puan) tarafından

Güzellll bir gün olsun hepinize bolca dinlendiğiniz tüm işleri ve yemekleri bitirdiğiniz kahvelerinizi rahat içip namazları vaktinde kıldığınız bereketli bir gün diliyorummmmm

Sabah namazımı kıldım ardından kahvemi içtim wc banyo yıkadım bulaşıklar vardı onları yıkadım abdestimi tazeleyip yasin okuyam dedim regl olmuşum nasip olmadı 😔 hamur işi bişiler yapmayı düşünüyorum kocişim yarın gidiyor üzgünüm nasıl dayancaz bilmiyorum dua edin şu 4 ay su gbi aksın gitsin inşallah herşeyin hayırlısı neyse sizden naber neler yapmayı düşünüyorsunuz bugün ? 

image

21 Cevaplar

+2 oy
önce (881 puan) tarafından

Maşallah Allah'ım bana da nasip etsin şu azminden

önce (20,616 puan) tarafından

Amiiiin inşallah canım benim 

-Reklam-
+2 oy
önce (17,398 puan) tarafından

Daha hiç bir şey yapmayan ben:dizzy:. Eşim ve kız kardeşim uyuyor daha. Onlar uyanınca kahvaltı yapacaz. Sobayı yaktım üstüne yumurta ve çay koydum. Yemek olarak sarma ve kuru dolma düşünüyorum bakalım umarım fikrim değişmez :D

Benimde canım bulgur pilavı istiyor akşama inşallah değişmez fikrim 😂😂

önce (17,398 puan) tarafından

Benim malesef değişmiş. Yaprağımı annem yollamıştı. 1 gece inceden islatman gerekiyor tuzlu dedi. Malesef bugüne yapamicam. Başka bişey düşünüyorum. 

+2 oy
önce (13 puan) tarafından

yazın çok pozitif geldi teşekkür ederim ❤️ zamanın hızlı geçmesi için eşini özlediğin vakitlerde saate bakıp Subhaneke duâsını okuyabilirsin. Rabbim kavuştursun.

Benim dünden karnı yarık ve biber dolmam var bugün nasipse lahana çorbası yapıcam. Onun haricinde sinüzitim tetikledi biraz beni zorluyor şimdi zencefil limon bal içiyorum. Çocuk uyuyunca yürüyüş yapcam sonra kahve içer kitap okurum. Bu ara kitaplara sardım stresimi azalttığının farkına vardım çok iyi geliyor. 

+1 oy
önce (4,013 puan) tarafından

Hayirli sabahlar canim.

Ben 9 ay ardindan 4 ay adetsizlige alismistim. Son bir aydir canim cikiyor yoruldum artik. 10 gun temizdim gene oldum 6 gun olsu bitmedi bir türlü.  Geri hamile mi kalsam acaba adet sancisi cekmezdim nasi fikir🤣

Kizim uyanmis oynuyor oyle ayaklariyla falan:) nlbende burdayim. 

:D aman aman dur kız adet daha kolay bebek bakmaktan ben her adet olduğumda zil takıp oynayasım geliyo 😂😂😂

önce (4,013 puan) tarafından

Ahaha benim daha yeni belki biraz zaman sonra hamilelik korkusuyla zil takip bende oynarim:)))

+1 oy
önce (1,176 puan) tarafından

Maşallah sana kız bebeğimden önce bende öyleydim sabah temizliğimi akşam yemeğimi yapar gün boyu keyif yapardım. Bir arkadaşım çok iclenirdi buna yok yemekler soğuyor tadı olmuyor sitem ediyordu tabi dinlenmiş yemeğin tadı daha güzel olur şimdi 3 aylık oğlum var o uyuduğu zaman işlerimi halledebilyitun uyku dediğim de 10 20 dakikalık bir uyku 

Olsun canım yine dönersin o tempoya boşver bebişinle iilgilenmen gerek 🥰  tabiki dinlenen yemek daha güzel olur

önce (1,176 puan) tarafından

İnşallah hayırla canım 🤗

+1 oy
önce (1,976 puan) tarafından

Birazdan insallah oglumu okula gonderip 12 ye kadar yatmak istiyorum sonra kalkar dus alır fizik tedavime giderim yemek bilmiyorum napsam 

Ne okulu canım 

Anaokulu tatil olmadi bizde

önce (7,299 puan) tarafından

Aaaa Niyeki:O

Ozel anaokulu ondan kimi ozel kapatıyor kimisi kapatmiyor

Aa ama olsa iyi olurdu yaa

+1 oy
önce tarafından

Ahu benimde içim buruk benimkide 1 ay yok sizinki nereye gidiyor 4 ay hiç gelmeyecek mi düşündükce gün yaklaştıkça modu düşüyor ya😭

Gelicek haftada bir canım Ankaraya gidiyor yeni dükkan aldık ordan açılış filan var onlarla uğraşcak 2 hafta yok :((((((

önce tarafından

Kız yine 2 hafta benim ki 1 ay yok hemde Suriye'ye gidiyor kafayı yicem daha gitmeden

:(( seninki daha zormuş yaa

önce tarafından

Hemde çok bebemle kalcaz mecbur 

+1 oy
önce (135,100 puan) tarafından

suan saat 6,40 aysom burda ben cok yorgunum yaa cocuklari okula birakip geliyim yatcam😁❤️

önce (32 puan) tarafından

Hangi ülke de siniz 😍

önce (135,100 puan) tarafından

belcikanya belgium belcika💕💕❤️

Viii bizimde pazartesi açılıyo kanka valla başlıyo tempo yine aamaaan

+1 oy
önce (397 puan) tarafından

Amin canım inşallah sana da bu enerjiden dolayı maşallah diyelim ☺️❤️ zaman çabuk geçiyor aslında helede çocuklarla falan bı bakmışsın bitmiş 4 ay ☺️ 

Bende dün akşam full misafirli yorucu bir gün gevirdim. Gecede oglumdan dolayi bı iki saat ancak uyudum. Bugüne yemeklerim var Allah'tan şimdi eşimi işe gönderdim ama oğlum geceden beri ara ara ağlayarak uyanıyor. Büyük ihtimal dün çocuklar vardı ve aşırı bağırıp koşuşturma halindelerdi. Bizimkide 15 aylık ve pek alışkın değil bu bagirmalara büyük ihtimal korktu gibime geliyor. Aslında geçen bı misafirlige gitmiştik orda da çocuklar vardı ama sakın oynuyorlardi bizimkide aralarina karışmıştı güzel vakit geçirmişti. Bu sefer yaramaz çocuk olunca bizimkini çarptı galiba 😂

Belkide öyle olurda hemen geçer 😊 büyük ihtimal korktu benm yeğenim bile 6 aylık olcak benim canavarları görür görmez başlıyo ağlamaya 

önce (397 puan) tarafından

Yani canım büyüdükce bizimkide canavarlasacak büyük ihtimal ama şimdi narin 😂😂

+1 oy
önce (13,371 puan) tarafından

Bi sağ koltuğa yatcam bi sol koltuğa:)

+1

Emoji cidden çok eksikmiş kız burada insan mutlu oluyor görünce 😂 

Amin sevdoş bebeğim çok aminnn❤️❤️

Aynen banada az önce süpriz oldu nagişim ♡🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸💐🥀🥀🥀🥀

Ya çiçekler en sevdiğim emoji benim🌸🍀 küfretmek istersek de emojiyle edebiliyor muyuz ahahahsh😂😂

Puhahahhahah öyle olsaydı engeli yerdik admından :silly:

Hadi bakalım hoca dinlen bol bol al sana çiçek 🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷

+1 oy
önce (1,955 puan) tarafından

Afiyet olsun rabiz kavuştursun birdaha ayrılık vermesin inşallah 

Gece hiç uyumadık iki bebemde sürekli uyanıp durdu bende geceden mutfağı topladım makinayı boşaltıp kirlileri atım çamaşırları hal ediyorum 8 de uyandım gece uyumadıkları için ikiside uyuyor şuan onlar uyanmadan işleri hal edip kahvaltı yaparız 

Ay Allah yardımcın olsun canım benim

+1 oy
önce (32 puan) tarafından

Günaydın eşiniz nereye gidiyor 

Ankaraya canım 

+1 oy
önce (8,252 puan) tarafından

image

az sonra c.makinesini 3.kez acicam. Kocamın havlularini attım önce..sonra halı örtüsünü attım.  Bitince kıyafet aticam. Az bi soluk alayım hele . Afiyet olsun aysegul

Afiyet olsun balım ahanda bu saat oldu bitmiyor iş

0 oy
önce (536 puan) tarafından

Günaydın canım afiyet olsun. Hastayım yataktayim. Görümceme gidecektik bakalım nasıl olacak

Çok geçmiş olsun 

önce (536 puan) tarafından

Tsk ederim canım 

0 oy
önce (3,454 puan) tarafından

Oğlum hasta aksamdan beri çok mizmiz bu gece nasıl sabah olacak bilmiyorum 😔🤲

Ay geçmiş olsun 🙁

önce (3,454 puan) tarafından

Sağ ol bacım ❤️

0 oy
önce (1,016 puan) tarafından

Hergun temizlik yapıyorum bugun daha cok yapacam belki yarın yatışım yapılır hazırlıklı olmak lazım 

Haklısın canım 

0 oy
önce (18,352 puan) tarafından

Tatilde gezeyim dedim hasta oldum yetmedi oğlumu da hasta ettim yorgan döşek yatıyoruz maalesef :(

Ben hiç bi yere çıkmadım valla ev her yerden güzel

önce (18,352 puan) tarafından

Ah gurbette olmasam. Mecbur ailemi görmek için gidiyorum 

0 oy
önce (5,002 puan) tarafından

Maşallah afiyet olsun tez zamnda bitsin inşallah evi topladım makina cekecem eşimi oğlumu hastaneye gönderdim 

Çok geçmiş olsun kusura bakma yazamadjm

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Hayirli gunler.Bulawiklari yikadim,oglumu yedizdirdim,camawirlari yikamaya koydum,temiz olanlari katladim yerlerine koydum.Yemeyimde var bu gun bol bol dinlenmeyi duwunuyorum hamileliyimin son gunleri ve belimde agri var cok is yapamiyorum.Tatli falan yapmak istiyorum amma cabuk yoruluyorum ve belim agriyor.O yuzden esim hazir aliyor bir sureliyine

Olsun yorulma sen tabi alıcak 😍

0 oy
önce (555 puan) tarafından

Daha kızım uyanmadi hanimefendiyi bekliyorum genel isleri dun aksam yatmadan yapmistim sadece supurme kaldi onuda kizim kahvalti yaptiktan sonra yapiyorum annemler gelicek yuruyise gidelim beraber diye dusunuyoruz onun haricinde pogaca yapicam bugun fazla isim yok yemekte esim is yerinde yiyip geliyo kendime hazirliyoruz sadece

Oh ne güzel valla 👍

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 279 göst.
14 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
+2 oy
18 cevap 274 göst.
0 oy
8 cevap 241 göst.
4 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysfpnr (393 puan) tarafından soruldu

410,724 soru

12,358,335 cevap

41,252 kullanıcı

Kategoriler

...