+1 oy
62 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (417 puan) tarafından

3 gün onceden sıvı beslenmek gerekiyomuş bilgisi olan varmı neler yediniz siz

3 Cevaplar

0 oy
önce (13,419 puan) tarafından

unsuz çorba, meyve suyu tarzında besleneceksin

önce (417 puan) tarafından

Unsuz derken mercimek olurmuki

önce (13,419 puan) tarafından

olur ama içine patates, havuç vs koyma sadece mercimek koy 

Sagol canimm

-Reklam-
0 oy
önce (4,571 puan) tarafından

Berrak şeyler tüketmeni öneririm ben cay kahve komposto takılmıştım mümkün olduğunca borsey yemedim tabi üç gün boşuna aç gezdim tam norkoz alacakken tedavi reddi imzaladım masadan kalktım 

Neden peki

önce (4,571 puan) tarafından

Bebeğin kalbî durabilir dediler bende evladımı tehlikeye atmak istemedim 6 ay 1 yıl kadar ertelendi ameliyatım 

0 oy
önce (1,381 puan) tarafından

Defalarca yaptirmis biri olarak cok kati olmayan corbalar (her cesit olabilir tanesiz) komposto ve bol su.. Simdiden gecmis olsun...

Sagol bacim Allah razi olsun hangi corbalar mesela sana zahmet ayrintili yazarmisim

Ne zahmeti canim 😊Mercimek gaz yapar zaten o 3 gun ac oluyorsun bir de gazla ugrasma kolonoskopi den cikinca da gaz problemi oluyor uyarayimm. Domates   corbasi yogurt corbasi tavuk suyuna corba olabilir. Bak 3 gunun menusu cikti 😄 Ben yogurt yiyordum az az. Acliga karsi duramiyorum 😕 Meyve sulari yada komposto tuketebilirsin canim.

Cok tesekkurler canim yorumunu okumadan mercimek icmistim skıntı olmaz insallah.yarin işlemim.12den sonra sudami icmicem onu bilmiyorum.bilgin varmi hem endoskopi hem kolonoskopi olucam

Canim benim islemim sabahtan oluyordu 12 den sonra birsey yiyip icmedim kesinlikle. Sana bilgi formu veriyorlar orda yazmiyor mu? Lavman yapmis ve eczaneden alip hazirladigin suyu icmis olman lazim. Bu gece tuvalet senin mekanin artik canim. Allah im yardimcin olsun. Uyutuyorlar ya islem sirasinda o uyku oyle tatli ki...😁

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serennn (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
0 oy
5 cevap 171 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,188 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,014 soru

12,369,325 cevap

42,274 kullanıcı

Kategoriler

...