Yeni evlenecek olsaydınız kendinize vereceğiniz ilk öğüt ne olurdu?
Gerçekten çok sarıyor arabada eşime de dinlettim bu ne diyor 😅🤣dedim şarkı sjsjjsj
Bu şarkı tam bana göre ama evlendim sjsjjsj
Hepimiz yaptık aynı şeyi askom🤣🤣🤣darısı bekarlar sjsjjsj
Bana çok kez evlenme dediler evliler ama dinlemedim 😂😂😂
Şimdi evlenme deme sırası bizde ama bizi de dinlemeyecekler sonra onlar diyecek evlenmeyin diye 🤣🤣 istikrarlı şekilde ne güzelde ilerliyoruz ama 😁😁😁😁
Mütavazi olayım derken ağzına tükürttürme. Bu devirde sessiz değil çirkef olan seviliyor. Bir de herkesin her şeye yetecek maddi manevi gücü var. Sadece harcamak istediği kişi sen olmayabilirsin
Kesinlikleee 👌
Kesinlikle katılıyorum 👌👌🤣
Altın yorum
Vurdu ve gol oldu tamda yerinde
Hepinize teşekkür ederim:)
Ben evlenmezdim heralde 😂
Ahahaha çok haklısın 😂
Düğün yapma,beyaz bir elbise ve nikah iş görür. Takı için kredi çekmek çok saçma zaten altın kullanmıyorsun. Kimsenin gönlünü yapmak zorunda değilsin önemli Olan sen ve eşinin kararları maddi külfeti siz çekeceksiniz. Evlendiğin sene ev al borçtan korkma :)
Evlenme derdim kendime
Mantıklı bir seçim 😅
Eşin de bir ananın kuzusu, gitme bu kadar üstüne derim ahahah
Çok tatlısın 🐣
Hiç kimse sen ve ailen gibi değil. Kanma.
Heh işte bu da çok doğru
Keşke yıllar önce eşimi bulup erkenden evlenseydin derdim 😍
🥰😌
Evlenme kızım deli misin
O da mantıklı 😂
Hiç bsyi alttan alma
Çok haklısın 👌
Evlenmezdim bu koca ile illa evlenecek olam sakın eltinle bu kadar samimi olma mal derdim
Uuuu eltiiiii 🐍
Agzimi kullanmayi bilmeliyim bisi ostiyosan susma istedigini soyle cekinme utanma bir kere evleniceksin bunlari derdim benim dugunum olmadi gibi bisi babam salon tuttu kinam icin elinden geleni yapti ama erkek tarafi hic bisi yapmamis kapi dugunu yaptilar gelinligi giydim eve geldim evden aldiar geldim mahallede bile oyun olmadi direk eve soktular dugun bitti kamera bile tutulmamis kaynanam diyo ben tutmustum bana deseydiniz gelirdi herkez diyo ne zaman tuttun bizim niye haberimiz yok benim kuzenimle esimin kuze vardi onlar tuttu guzel biyere goturup telefonla esimin kuzeni cekmisti boyle durun soyle durun diye celti elimde bi tek onlar var baskada bisiyim yok gelinligim bile hayalimdeki olmadi burasi ilce ile gitmem gerekki gelinlik begenegim esimin annesi ilcede tek gelinlikci var az model var ona gittik keske deseydim ben burayi istemiyorum dugun salonu istiyorum kameraman ostiyorum diye biri evlenince herseyi olunca cok uzuluyorum keske benimde dugunum guzel en azindan normal bir düğün olsaydi diye
Böyle devam et. Değerin bilinir her zaman ama eş ailesinde birkaçına gereğinden fazla değer verme
Kimsenin söylediğine uymamak dinlememek
İyi bi seçim yaptın derdim gercekten iyi bi seçim, başkasına katlanamam gibime geliyo
Muhtemelen kaç kurtar kendini derdim kocamdan dolayı değil tabii
daha çok borca girerek çok daha büyük bir ev al derdim ben. tek pişmanlığım...
Hiçbirsey huzurum kadar önemli olamaz derdim ve evim ayrı olmayana kdr evlenmezdim
Korunurken sıkı korun he yoksa bir kızın olcak 😂
Kendime degll ama herkese şey derdim
Yol yakınken dön ❤️🤣
410,665 soru
12,355,528 cevap
40,923 kullanıcı