+1 oy
80 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (820 puan) tarafından

20 aylık kızım 4 5 aydır kakasını yapınca söylüyordu şimdide cis çiş diyor tuvaleti gösteriyor tuttum ama yapmadı bezli sekilde tuvalet eğitimi verebilir miyim çünkü kuru uyanmasi gerekiyor falan diye okumuştum henüz bezi kuru uyanmiyor 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,146 puan) tarafından

ben 25, 26 ay gibi başlamayı düşünüyorum. şuan 21 aylıklar. bezlerini tutup "addak" diyorlar çıkarıp atmak istiyorlar. ve dediğin gibi tuvaleti de biliyorlar. hatta dün kızımın biri önce ehh ehh diye haber verip sonra kakasını yaptı. 

alıştırma aşamasında geceleri için kilot bez almayı düşünüyorum ben. onu hiç bilmedikleri için bez olduğunu anlamazlar diye düşünüyorum. gündüzleri komple çıkarmayı düşünüyorum. çünkü popodaki farkı hissetmezlerse sürecin uzayacağı inancındayım. çünkü şuan poponun neresi olduğunu kakanın ne demek olduğunu anlıyorlar. o zaman da popoda bez yok demem gerektiğini düşünüyorum. 

(820 puan) tarafından

Teşekkür ederim evim sıcak başka çocuğum yok cesaretim yok galiba ya biraz dusunucem

(1,146 puan) tarafından

öğret gitsin kız. bezin tanesi olmuş 4 lira... bi noktada atıp kurtulmak gerek

(820 puan) tarafından

Tamam canım gaza gelirim hemen 😂

(820 puan) tarafından

Ama gece bezi kuru uyanmiyor öğrenimi ya normal de çok cesaret liyim her konuda ama bunda korkuyorum biraz hasta olur falan diye 

(1,146 puan) tarafından

hasta olursa sıkıntı tabi. inşallah olmaz. bakma ben de gaz veriyorum ama hiç tuvalet eğitimi vermedim :) oradan geliyor rahatlığım

-Reklam-
+1 oy
(794 puan) tarafından

Gece bezleme yerine altına alez çarşaf üstüne hasta örtüsü serin ıslandığında değiştirmesi kolay olur hışırtıdan rahatsız olursa bezin üstüne çarşaf serin gece bir kaç kere çişe kaldırın ve gece uyumadan mutlaka çişini yaptırın ıslandıkça rahatsız olacaktır zaten 

(820 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
tarafından

Hazır olabilir başlarda zorlanır kaçırır dene istersen 

tarafından

Gece de bezleme ama ozaman kafası karışıyo

(820 puan) tarafından

Canım kış olduğu için bezi takılı devam etsem olurmu

tarafından

O zaman olmaz ki üşümez korkma annesi bir iki yapar üşüyünce kaçırmaz. Bende gece takıyodum hemen hemen 1 aydır gece de takmıyom. Bir kaç kere gece kaçırdı üşüdü sonra daha yapmadı şükür

(820 puan) tarafından

Kaç aylık aslında kafamı karıştıran gece kuru uyanmiyor öyle olması gerekiyor diyorlarya başlasam mi başlamasam mi kafam çok karışık hazır olup olmadığını da deneyerek mi ogrenicem

tarafından

Kızım 1 buçuk yaşında çıkardı bezini oturdu lazımlığa sonra bayram geldi diye ben köye giderken bezledim unuttu sonra. Şuan 2 buçuk yaşinda 6 7 aydır gündüz bezinden cıktı 1 aydır da gece takmıyoruz. Şimdide dışarı cıkarken denicez bezsiz dolaşmayı

(820 puan) tarafından

Anladım çok zor gerçekten bez bırakma işi 

tarafından

Öyle gerçekten

(820 puan) tarafından

Canım gece ıslatıyor muydu bezini kızın 

(820 puan) tarafından

Saklanarak ta yapmıyor tuvaletini

tarafından

Benim kızım hep çişini yaptı gece beze hatta bazen üstüne bile cıktı. Saklanarak hiç yapmadı

(820 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
16 cevap 329 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Htcasel (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 499 göst.