+2 oy
49 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (774 puan) tarafından

20 aylık kızım 4 5 aydır kakasını yapınca söylüyordu şimdide cis çiş diyor tuvaleti gösteriyor tuttum ama yapmadı bezli sekilde tuvalet eğitimi verebilir miyim çünkü kuru uyanmasi gerekiyor falan diye okumuştum henüz bezi kuru uyanmiyor 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (1,081 puan) tarafından

ben 25, 26 ay gibi başlamayı düşünüyorum. şuan 21 aylıklar. bezlerini tutup "addak" diyorlar çıkarıp atmak istiyorlar. ve dediğin gibi tuvaleti de biliyorlar. hatta dün kızımın biri önce ehh ehh diye haber verip sonra kakasını yaptı. 

alıştırma aşamasında geceleri için kilot bez almayı düşünüyorum ben. onu hiç bilmedikleri için bez olduğunu anlamazlar diye düşünüyorum. gündüzleri komple çıkarmayı düşünüyorum. çünkü popodaki farkı hissetmezlerse sürecin uzayacağı inancındayım. çünkü şuan poponun neresi olduğunu kakanın ne demek olduğunu anlıyorlar. o zaman da popoda bez yok demem gerektiğini düşünüyorum. 

önce (774 puan) tarafından

Teşekkür ederim evim sıcak başka çocuğum yok cesaretim yok galiba ya biraz dusunucem

öğret gitsin kız. bezin tanesi olmuş 4 lira... bi noktada atıp kurtulmak gerek

Tamam canım gaza gelirim hemen 😂

Ama gece bezi kuru uyanmiyor öğrenimi ya normal de çok cesaret liyim her konuda ama bunda korkuyorum biraz hasta olur falan diye 

hasta olursa sıkıntı tabi. inşallah olmaz. bakma ben de gaz veriyorum ama hiç tuvalet eğitimi vermedim :) oradan geliyor rahatlığım

-Reklam-
+1 oy
önce (794 puan) tarafından

Gece bezleme yerine altına alez çarşaf üstüne hasta örtüsü serin ıslandığında değiştirmesi kolay olur hışırtıdan rahatsız olursa bezin üstüne çarşaf serin gece bir kaç kere çişe kaldırın ve gece uyumadan mutlaka çişini yaptırın ıslandıkça rahatsız olacaktır zaten 

Teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (514 puan) tarafından

Hazır olabilir başlarda zorlanır kaçırır dene istersen 

Öyle gerçekten

Canım gece ıslatıyor muydu bezini kızın 

Saklanarak ta yapmıyor tuvaletini

Benim kızım hep çişini yaptı gece beze hatta bazen üstüne bile cıktı. Saklanarak hiç yapmadı

Tamam canım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
16 cevap 313 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Htcasel (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 494 göst.