+2 oy
100 göst.
önce Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından

Yengemlerle alt üst oturuyorlar bugün kuzenimin istemesi var onların çağırması gerekmiyor çünkü ben annemde kalırım gidince dün sordum bana anlatmaz zaten gelir falan diye beni sende gel demedi istemeye ben sormasam isteme olacağını bile söylemezdi bayramda bile iki gün kalsak neden daha fazla kalin diye sormaz dünde bana evine biri gelmiş çocuğunun elini yikamamis sen yıka diyor bende başkasına de dedim onlara diyemem işte diyor  eşim uzakta falan çalıştı yeni dogum yaptım gel burda bakalım falanda demedi evlenene kadar herkes böyle anneniz olsa ne yaparsınız 

5 Cevaplar

+2 oy
önce (15,797 puan) tarafından

Benimde öyle bir annem var ve arayip sormayı kestim. Geçen hafta erkek kardeşimin nişanı vardı. Nişandan önce istemesi olacaktı. Sordum kim gidecek istemeye diye. Baban, kardeşin ben ve birde hoca gelecek başka kimse olmayacak dedi. İstemede ben hariç tüm aile üyeleri  varmış. Artı kiz kardeşimin kaynanası  bile varmış. Bu saatten sonra sesini bile duymak istemiyorum. Ne hali varsa görsün. 

önce (163 puan) tarafından

Gelir yük olur diye aramadı yengeme birşey demiyorum o çağırdı ama annem ben sormassam söylemezdi bile siz olsaniz ne yapardınız bu durumda 

önce (20,029 puan) tarafından

Ne büyük haksızlık 😞

-Reklam-
+1 oy
önce (537 puan) tarafından

Her aile farklı bı izlenim işte.bizimkilerdede hiç çağırma davet etme ,gel deme huyları hiç yok .5 ay gitmesem demez ki gelin.insan ailesine giderken davet beklemez ama eşim bekliyo.belki müsait değillerdir diyo ,belki Ogün yorgunlar dinlenmek isteyecekler ama ben gidince rahatlari bozulacak bilemiyorum ki diyo.insan arada onemsedigini bilmek istiyor,yazlıkları var dedemlerle amcamlar ortak .sıra sıra gudiyolar,bizim dışımızda herkes gider oraya demezler ki torunlarım var gelsinler bı hep bizim gitmemizle oluyo ,oda sanki zorla kendimizi davet ediyomusuz gibi geliyo.annem erkek kardeşlerimin kız arkadaşlarıyla görüsmus.ben nenemden duyuyorum.dedik gitmissiniz olayları hep farklı yöne cektiler.bir şey olduğu zaman gizlerler .sanki elin yabancisiyim.5 yıl oldu evleneli ,insan evlendikten sonra gerçekten el oluyor.en son oğlum doğdu 1bucuk sene oldu ozaman geldiler sen düşün .

Evet el oluyor cnm işte diyorum ya haberim bile olmayacaktı ben sormaaam diyecem ben sormasam isteme olacağını bile demeyecektin diyecem 

Anlayamıyorum ,ailem iyidir çocuklarıma kıyafet vs alırlar ederler.dogumda geldi mesela ama bazı huyları insanı sogutuyor bazı şeylerden.ogun annemlerde kaldım.annemler yazligina gidecek diye erken gel dedim eşime.9gibi kapının önündeydi.annem dedi geldimi ,dedim geldi.bu saatte gelinirmi diyo ,deki daha uyanmamislar ,halbuki babam içerde kahvaltı yapıyor ,nolur sanki gel dese babanla kahvaltı yapsın dese , düşünüyorum bunu bazen anlam veremiyorum nasıl bı mantık nasıl bı düşünce.

Sende hiç konuşma nişan düğün hakkında ,hiç taviz verme ,nezaman konuyu açarsa ozaman söyle 

0 oy
önce (1,458 puan) tarafından

Eğer annem bana bu tarz yaklassaydi konuşmayı keserdim heralde evine de varsın binde bir gider bir gece kalır donerdim. Bazı anneleri anlayamıyorum yani evladini niye dışlarsın ki?

Gidecez diye korktu heralde çok meraklıym bende zaten gidince hep başkaları neden iki gün kalıyorsun der annem hiç ses etmez 

önce (1,458 puan) tarafından

Ne diyim Allah annene öyle bı ders versin ki seni mumla arasın sonra 

O sevmiyor misafir zaten yük oluruz diye rahatsız oluyor 

0 oy
önce (8,821 puan) tarafından

Teyzem gil bugün gelcek annem gel der teyzemde 

Anladım cnm 😥

0 oy
önce (20,029 puan) tarafından

Kuzeninin istemesine çok kalabalık gitmek istememiş olabilirler. Öyle yerlere bence de kalabalık gitmek mantıklı değil. Diğer davranışları önemli bence. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
7 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melisanisa (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
89 cevap 2,080 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 578 göst.