ey gidi eyyyy buralar nasi temizlenip adama dönecekkk(
Eyy ya rabbi bu arkadaşa verdiğin gazdan bana da nasip et
:)) güzel bir yorum olmuş
Kız bomboş dolabi temizlemekte ne var kalk kizzz
Valla içi dolu dolabı temizlemek zorunda olanlar ne yapsın jsjsjsj
kiz yeni yeni marangoz yapimi. hazir magaza dolabi olsa kolayda ici dusu heryeri talas toz duvara sabitlendi matkap calisti falan yeni sabah kuruldu
Kız bı süpürge tut iyice zaten toz moz kalmaz sonrada silersin bı güzel
aynn ole yaptim
Kız burayı temizlemekte ne var sanki kalk aç müziğini tak kulaklığını şipşak bitti gitti 😄
kiz yeni yapildi ici talas malas yeni dolap marangoz yapimi. hazir mobilya olsa temiz gelio da marangoz yapimi perisan
Ey mübarek kardeşim sabah bu duayı ben ediyordum kabul oldu muhtemelen bazıları çektim altını üstünü supurdum nevresimler değişti şimdi mis kokuyor ev sende kalk o kokuyu hayal et ve başla sen yaparsın beee🤝💪🏃♀️➡️🏃♀️➡️
Allah yardımcın olsun bende evime döndüğümde o gazdan istiyorum
Bunlarda bnden gelsin o zaman
sanadankolayligele
Burayı hallettim bile hastayım normalde mutfağı böyje bırakmam da valla kötüyüm hayırlı olsun bu arada dolaplar bnmde yarın bisürü iş var mobilya gelicek bana da detaylı temizlik yapıcam bnde yarın😪
hacim yakismiyo boylr isler sana senin guzellik merkezine gitmen spor salonuna gitmen lazim beeaa😍😍😍😍
evet cocuk uyudu spor salonuna gtmem gerekiyodu yaa yok dolap ve kilatplik masa falan yeni yapildi simdi sabah getirdi marangoz . o yuzden ici talas tulas pislik. hazir magaza urunu olsa okadar pis olmuoda
supurgeye cektir bjde sil tmdir yaa gule gule kullanin
410,699 soru
12,357,360 cevap
41,138 kullanıcı