Bacı kırmak istemem ama hiç hoş durmuyor bunun yerine trenckot olabilirmis bence hem şık duruyor hemde zamansız Bi parça
Bak sana Bi tane daha atayım çuval gibi olsun içinde kaybolayım rahatlıktan öleyim dersen onu al jsjsjsj
At bakayim merak ettim :d
Instagramda fatmanazcam onun sayfasına gir onun hırka ve kap modelleri çok güzel monica diye bi modeli var elinde varsa onu sor bacim mükemmel
Tamam canım sagolasın bir bakayim
Atacaktım modeli bulamadim🤣
Baya baya kötü canım kusura bakma ☺️
Bence guzel ya. Ben severim boyle alafortanfonik seyleri :) cokta absürt degil ayrica.
Bnce rüküş 🫣
Ayy tüh okadar yani
Vlh seni bilmem ama ben giyemem trenckot alsan daha iyi bence
Onlardan var icinde rahat edemiyorum bu cuval gibi giyerim dedim :d
Ben kısmen beğendim:D Bence de rahat salaş duruyor. Ama niye aşağıdan çekmişler resmi yav belki aslında daha güzeldir:))
Beli büzgülü veya kemer olur mu bilmem de öyle bişey olsaymış güzel olurmuş sanki
O tarzda var bu sayfada beli büzgülüler ama onlarda dügmeli tek tek dügmele of okadar üşengecim iste :d
Bızımle dığılsın 😅
Ayy demekki ben zevksizim :d
Yok kız, sen doruklara sevdalısın sadece 😂
Rüküş değil Direk güzel değil
Hic zevkim yokmus benim yaa kimse begenmedi :))
Üst kısım güzel ama alta doğru inince hoş durmuyor. Bele kemer takılsa belki daha iyi durur.
Ay kimse begenmedi yaa bakim yakışmassa geri gönderirrim ://
kız buna cidden para mı verdin
Off okadar yanii
tek kumaş olsa olur, ama böyle evdeki artıkları değerlendirmişsin gibi, iade et bence
cok kotu bacim evde bile giyilmez
Off o derece diyorsun
Canim sen aldıktan sonra buraya atmakla hata etmişsin 😂 kafan iyice bulanacak 🥴 benimde çok hoşuma gitmedi ama yaptığın kombinle senin fiziginle güzel de durabilir hiç belli olmaz.
Off yaa
normalde yorum yapmam ama sormuşsun diye söylemek istedim. bence çirkin. yine salaş olup daha güzel modeller olduğunu düşünüyorum. içine sindiyse o ayrı tabi bazen güzel bi kombinle insan kendine çok yakıştırıyor herhangi bi kıyafeti
Ayy zevkime tüküreyim :)))
sen sevdiysen yakıştıracağını düşünüyorsan yakışır da muhtemelen. ben beğenmedim sadece
Keşke tek rüküş olsa aynı zamanda komikte 😄
Ayy iptal edicem siparisimi
Bizimle değilsin çok rüküş :)
Offf
Anaaaa ne güzel kızzzz :D çok severim böyle.
Ay bir tek sen begendim canım kimse begenmedi :d
Tarz işi özeldir canım. Farklı bakış açısı ister. Valla çok hoşmuş şaka demiyom
Ya ben sevmedim üç ayrı parça renk farklı kumaşlar kötü duruyor sanki
410,927 soru
12,365,991 cevap
42,021 kullanıcı