+1 oy
130 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,231 puan) tarafından

Kızlar buzdolabı ve çamaşır makinesi almak istiyorum. Bana alıp memnun olduğunuz markaları ve fiyatlarını yazar mısınız? İkisi için max. 60.000 tl butcem var. 

15 Cevaplar

+1 oy
önce (113 puan) tarafından

Vestel'den uzak dur özellikle de çamaşır makinesi için, Arçelik en iyisi yada Profilo canım ama fiyatlardan haberim yok 

önce (1,062 puan) tarafından

İğrenç gerçekten sadece tv katı iyi üretmişler

Ben 5 senelik makinemı attım kenara yenisini aldık 

önce (1,231 puan) tarafından

Evet çamaşır makinem finlux.  3 yıl falan oldu hic memnun değilim. Buzdolabınıda samsung almıştım anneme o da kötü. 

+1

#Osoncikolatabenim He valla benimde 7 senelikti

#Mizginhavin Arçelik yada Profilo kesinlikle, annem senelerdir Arçelik kullanıyor. Görümcem de Profilo aldı daha yeni çok memnunum diyor 

önce (1,062 puan) tarafından

Eşimde Profilo aldı 

Bizde yarın alacağız inşallah canım, çamaşırlar dağ gibi birikti artık sepet taşıyor yaaa. İnşallah hemen getirirler makineyi, bizde Profilo alacağız galiba bakalım 

-Reklam-
0 oy
önce (993 puan) tarafından

Benim buzdolabım Arçelik , meyvelerim sebzelerim 1 ay kalsa ilk tazeliğini koruyor çok memnunum 

Kaç lt canim 

önce (993 puan) tarafından

Ay Gülüm inan hatırlamıyorum ama büyük değil, boyut olarak küçük aldık ama baya içi geniş. Altı dondurucu üstü buz dolabı. Şiddetle tavsiye edebilirim sana

0 oy
önce (2,298 puan) tarafından

Valla arcelikten tanıdığın varsa onun üstüne onlara özel dükkandan revizyonlu al . Hiç bişey belli olmuyor miss gibi ucuza aliyosun . Daha yeni arkadaşıma aldık biz gri tank gibi buzdolabı normalde 32 falandı 22 bucuga almışlar takmaya gelen ustalar bile görememiş hatasını 

önce (134,831 puan) tarafından

cok iyi bisimis yaa

Denk gelene bı kapak farklı renk geliyormuş🤣🤣🤣 şükür denk gelmedi bize hiç 

önce (134,831 puan) tarafından

upppss o iyi degil iste

Eşim anlatmisti arkadaşı buzdolabı almış on kapak gri yan kapak Beyaz diger yan kapak yine beyaz

Benim pek şansım yoktur aldıktan sonra ciddi bir arıza çıkar. 

0 oy
önce (384 puan) tarafından

Benim buzdolabı Arçelik çamaşır makinem Bosch gayet memnunum. Normalde ben bosch markasını seviyorum ama buzdolabını erkek tarafı aldığından Arçelik olmustu. Ama buzdolabından çok memnunum. Buzdolabı konusunda tavsiyem içi büyük geniş olmasına dikkat et bu yeni buzdolaplari görüntü olarak çok gösterişli oluyor ama içleri daracik oluyor. 

Çamaşır makinesi tavsiyem Vestel markasına bulaşma çoğu kişiden memnuniyetsizlik duydum annem dahil.

Evet çoğunluk arcelik önermiş. Bende bosch bakayım diye düşünüyordum. 

0 oy
önce (292 puan) tarafından

Bosch ama seri olarak iyi araştır her serisi iyi cikmayabiliyor.

0 oy
önce (4,310 puan) tarafından

Valla hoower marka çamaşır makinem Siemens markanın üzerine ilaç gibi geldi. Harika yıkıyor.mis gibi kokuyor ohhh daha ne olsun . 10 kiloluk. Buzdolabında da grundig aldı bizim teyze kızı harika diyor. Arçeliğin yan ürünü 2 yıldır kullanıyor.

Benimde ocak hover, çaycı grundig . Bende her ikisinden memnunum. Teşekkür ederim önerin için değerlendireceğim

0 oy
önce (4,279 puan) tarafından

Buzdolabim ve çamaşır makinem Arçelik, buzdolabını tavsiye ediyorum, çamaşır makinesi ise  Bosch 

Bosch daha mı iyi dersin

önce (4,279 puan) tarafından

Evet çamaşır makineside Bosch daha iyi, ben pişman oldum Arçelik aldigima, annem ve kayınvalidem bosch kullanıyor memnunlar. Kayınvalidem yazın aldı 4 serisi 21 bin almisti kampanya vardı, önceden Arçelik kullanıyordu memnun değildi 

0 oy
önce (598 puan) tarafından

Buzdolabim da çamaşır makinem de vestel. Buzdolabım çok iyi koyduklarım 1 aydan fazla da dursa bozulmaz ama çamaşır makinesinden hiç memnun değilim

Benimde makinem alt markası finlux. Hiç iyi değil. 

0 oy
önce (1,166 puan) tarafından

Bosch Beko Siemens boykot olduğu için önermiyorum bu 3 marka çok iyi uzun yıllar kullanmak istersen bu markalar bunlar dışında Arçelik derim benimde 1 ay öncesinden bozuldu Arçelik aldık şimdi çamaşır makinemde bozuluyor gibi Arçelik alırım sanırım 

Buzdolabından memnun musun

önce (1,166 puan) tarafından

İçi küçük bizim için 1 aydır kullanıyoruz zaten şu anlık bir sorun yok 

0 oy
önce (514 puan) tarafından

Ben beko kullanıyorum 7 yıldır memnunum

Her ikisinden de mi

önce (514 puan) tarafından

Kurutmam farklı marka. Dondurucum buz dolabı çamaşır bulasık hepsi beko

0 oy
önce (5,205 puan) tarafından

image

image

Canım ikisinde yeni aldım bir ay olmadı şuna totali 90 bin yapıyor ama buzdolabı Arçelik makina Bosch alman üretimi al çok araştırdım 

Çamaşır makinasını Arçelik alma derim benim evin ortasına geliyordu nerdeyse sıkarken 

Hahahha gezmeye çıkmıştır  :))

Buzdolabını ne kadara aldın peki 

62 ye aldım canım

0 oy
önce (784 puan) tarafından

Arçelik beko bunlar sağlam marka 

Evet geneli arcelik , bosch falan önermiş. 

0 oy
önce (181 puan) tarafından

Çamaşır makinem Vestel 6 yıllık evliyim bir gün dahi memnun kalmadım makineden lanet bişey Vestel ürünlerinden uzak dur derim buzdolabım Profilo ondan memnunum canım 

0 oy
önce (3,573 puan) tarafından

Fiyat bilgim yok benim beyaz eşyalarım simens yıllardır kullanıyorum ben simens Bosch markaları seviyorum uygun fiyatlı olarak profilo ve Beko bakabilirsin bu markalarda kaliteli

0 oy
önce (168 puan) tarafından

Üst sınıfta Gaggenau, Franke oldukça memnunum

Orta sınıf; Siemens LG Bosch 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 101 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
0 oy
9 cevap 164 göst.
0 oy