+3 oy
180 göst.
önce Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından

Kizlar burda kaynanasindan kayinbabasindan gorumcesinden vs cok sikayette bulunan var sizde tek tarafli dinleyip karsiya beddua vs yapiyosunuz yapmayin kizlar neden hic tanimadiginiz kisilerin kul hakkini giriyosunuz ya anlatan kisi abartarak anlatiyosa ki zaten cogunlukda kendi yaptiklarini soylediklerini yazmadan anlatiyolar lutfen yapmayin kul hakkina girmeyin 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (4,950 puan) tarafından

Burda anlatılan hiç bir şeye inanmıyorum zaten ve genelde hep şunu savunuyorum hiç bi şey tek taraflı olmaz 🙂illaki karşı tarafta bir şey yapmıştır ve genellikle saldırıya geçerler onlarda 😂 tanımadığın insanların vebaline giripte küfür hakaret beddua savuramam 

önce (184 puan) tarafından

Cok dogru cnm 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,724 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun 🌻

❤️

+1 oy
önce (1,575 puan) tarafından

Gelini köle olarak gören oğluyla gelinin arasına nifak sokan büyü yapan gelinini saymayan torunlarına el kaldıran torunlarına annesini kötüleyen kişilere ne denilmesi gerekiyor? Bak şu konuda haklısın burdada bi kaç kere gördüm gelinler kaynana kayınpederine eşlerinin yardım etmesini maddi imkanda bulunmasını istemiyor oysa kendi diyor eşim bizden kısmıyor diye burda evet haklısın bu durumda kaynana kayınpedere sayığ dökmek çok büyük kul hakkıdır

Simdi dediklerine kısmen katiliyorum zalim insanlar elbette var ama biz burda yazilanlardan bilemeyiz belki sen yasadiklarindan yola cikarak bunu soyluyorsun Rabbim her kulun yardımcisi olsun ama burda herkes herseyi dogru anlatmiyor bence heleki bu zamanda herkesde hakli cikma istegi varken sadece karsiyi kotuleyerek anlatiyolar oyuzden gozumuzle gormeden kulagimizla duymadan hakikati bilemeyiz

önce (1,575 puan) tarafından

İşin o kısmı var tek taraflı dinlediğimiz için bazen fazlaca yükselebiliyoruz fakat bazı durumlarda tek taraflı dinlediğimizde tabi asla savunulacak tarafları olmuyor bszı kaynanaların eğer doğruysa tabi

+1 oy
önce (168 puan) tarafından

Sayfada her daim kayınvalide ve eş ailesi ile ilgili hasmane yorumları hiç anlamıyorum okudukça adeta dehşete düşüyorum. Kin öfke ayak oyunları üstünlük savaşı. Kesinlikle sgaliksiz bağlar ve sürdürülebilir değil konu din meselesi degil önce etik meselesi

Tabiki her iki konuda önemli ama bana göre kul hakkı daha önemli elbette hepimizin bilerek yada bilmeyerek girdigi kul haklari var ama müminin mümini uyarmasi gerekli 

Dini olup ahlaki olmayan insanlarla tesadüf etmektense dini olmayıp ahlaki olanları yeğlerim. Din kişiyi bağlar baskasini değil. Ama etik hepimizi baglar

Herkesin görüşü farklidir kimse kimseyi bu konuda yargilayamaz sadece saygi duymakla mükellefiz oyuzden dusuncene saygi duyuyorum

Depremde eksik yapı malzemesi sebebiyle bina başıma cokuyor ve içinde öluyorsam yapıyı inşaa edenin müslüman olması fark etmez. Bir ev alırken inşaatı yapan müslüman mı diye sormam başka sorularım olur. Bir yargıç a bir emniyet mensubuna bir hekim e dinini sormam. Aslında kimseye sormam sekuler hayat tarzım gereği. Bir başkasını ikaz etmem hukuk kuralları çerçevesinde olur. 

Elbette her görüşe dini inanca eşit mesafede saygiliyim
+1 oy
önce (174 puan) tarafından

Tabi kötü söz hakaret beddua bunlar olmaması gereken şeyler ama insanlar içlerini dökmek istiyo kimseye anlatamıyor burda içlerini boşaltıyorlar ayarında tutmak lazım

+1

Evet iclerini dokmek isteyebilirler ama bu kadar kin dolu yazilarla degil karsiyida günaha sokuyolar malesef

önce (174 puan) tarafından

Evet o konuda haklısın belirli bi seviyede olmalı 

+1 oy
önce (37 puan) tarafından

Bugün ben böyle bir post paylaştım abattigimi düşünmüyorum burda yalan söylenecek ne var elime ne geçecek içimi dökmek istedim gurbetteyim kimsem yok çoğu şeye seslenmedigim için benim herseyime karışıyor arka arkaya hamile kaldım diye insanın bu kadar ilişkisine karışılır mı herkesin başına gelebilecek arka arkaya hamile kalmak her sen öyle olacak diye bir şey yok sürekli üstüme geliyor birlikte olurken dikkat et hemen yıkan  hamile kalma ben dikkat ettim sen de dikkat et diye sürekli bu lafları söylüyor bıktım artık dertlesecek kimsem yok 

Sana hitaben yazmadim ama simdi soyle dusun senin yasadiklarini sen bilirsin sana zararlari olmus olabilir ama burdakiler olarak biz tanimiyoruz vede kotuluklerini gormedik oyuzden beddua edilmemesinden yanayim buda dogrudan bir kul hakkidir oyuzden dikkatli olmak lazim

önce (37 puan) tarafından

Ben öyle kötü biri olsaydım onlara karşı her cevabı verseydim tersleseydim benim ilişkime bile karışamaz diye ilk evlendiğim zaman çorabıma kadar karıştır neymiş efendim kıyafetimi uyumlu değilmiş bu kadarı da olur mu ben bunları dışarıda kimseye anlatamadığım için buraya yazmak istedim bana düğünden takılan altınları oğlu bozdu ben söyleyince sana ne sen mi yaptın seni ilgilendirmez parayı da millete yedirdi başka bir şey yapmadı

Canm hakli olabilirsin yasadiklarini yargiliyacak haddim yok sadece burdakileri gunaha sokmamak lazim ondan bahsediyorum sen bu sekilde anlatinca hic tanimayanlarda laf soylerek haklarina giriyolar bunun yanlis oldugunu anlatmaya calisiyorum vede üzülme Rabbim mazlumun yanindadir kimsem yok deme yüce Rabbimiz herseyi goruyor ve duyuyor ona bırak gerisini bosver elbet bi sekilde önlerine gelir Rabbim zalimlere firsat vermesin ❤️

+1 oy
önce (1,166 puan) tarafından

Aile postlarina asla yazmıyorum yonlendirmiyorum yazsamda olumlu şeyler yazarım amacım ara bulmak daha çok bozmak değil 

Bende oyle yapiyorum asla kötü bi sekilde yönlendirmem 

önce (1,166 puan) tarafından

Fesatliga gerek yok ☺️

+1 oy
önce (3,995 puan) tarafından

Burda anlatilan seylerde sadece karsi tarafin günahı anlatiliyor. Kendi suclarini asla anlatmiyorlar. 

O yüzden kim kim nasil bilemeyiz.

Burdaki tum gelinler masum , tüm gorumcelerde masum(!)

Evet tam olarak bundan bahsediyorum durduk yere burdakileride gunaha sokuyolar malesef 

+1 oy
önce (3,452 puan) tarafından

Eltim öyle şeyler anlatmıştı ki şok olmuştum neredeyse sevdiğim kaynanamdan soguyacaktim. Melek görünümlü eltim yüzünden en son yalanları ve abartilari ortaya çıktı da yüzüne vurmadım o yüzden hiçbir şeye inanamiyorum

0 oy
önce (4,850 puan) tarafından

Ne yazık ki öyle durumlar çok var herkes sütten çıkma ak kaşık değil bence 🙂

Malesef cnm 😐

önce (4,850 puan) tarafından

👍🏻👍🏻👍🏻

0 oy
önce (18,330 puan) tarafından

Biz durumdaki kadına adama ediyoruz ( ben kolay kolay beddua etmem ) zaten o kişi öyle değilse Beddua yerine ulaşmaz ha ben çok kötü hikâyelerde Allah ıslah etsin Allah kendi gibilerine denk getirsin yaptığı karşısına çıksın derim ki hikaye yalan veya abartılmış ise post sahibinin karşısına çıkar 

Evet beddua kisiye ulasmaz döner dolaşır sahibini yani bedduayi yapan kisiyi bulur oyuzden yapilmamasi gerekli 

önce (18,330 puan) tarafından

Yapılsın demedim zaten söylediğim şeylerinde beddua olduğunu düşünmüyorum :)

Sana demedim cnm yapan kisiler icin soyledim zaten yanlis anlama :)

İlgili sorular

+10 oy
42 cevap 1,820 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,948 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 514 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 253 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,553 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,617 cevap

40,946 kullanıcı

Kategoriler

...