Kızlar dün ki menünüz neydi , eşim gelmek üzere ve hâlâ daha yemek yok aklıma birşey gelmiyor
Dün Sebzeli patates yemeği ve pirinç pilavı yapmıştım bugün hâlâ karar veremedim 🥲
Bende karar veremedim ondan dünün menülerini sordum sjsj
Dün hamsi mercimek çorbası salata vardı balım
Bugün de dinden kalan çorba yanına makarna ve ıspıt var 😁
Sağol abla. Ben turşusunu ve mısır unuyla kızartmasını seviyorum 😊
Ben burda gördüm canim senin yaptığından hiç yapmadık 😁
Bizde öyle yapıyoruz kaynanamlarda yeşil kısmını soğan ve sucukla kavururlar pul biber dökerler benlik değil
Burda da ya soğanlı ya da sarımsaklı yumurtalı yaparlar 😁😁
Doğrudur abla
Dün makarna yapmıştım, bugün türlü cacık havuç tarator yaptım
Makarna yaptım bende dün ya
Dün balık fırında
Afiyet olsun canım ❤️
Dün eşime bulgur pilavı ve salata yapmıştım
Bugünde çökelekli ve patatesli ay böreği yapacağım yanında ayran falan olur
Ay bulgur pilavı mı yapsam ya aklıma soktun 😁
Yap canım kolay olur hemde yanına cacık da yapabilirsin sadece yoğurtla da olur salata olur
Dün misafirim olduğu için yemekte tarhana çorbası zeytinyağlı barbunya havuç tarator soslu biber kızartması fırında köfte patates pilav vardı canım 😂 bugünde hamsi tarhana çorbası salata ☺️
Afiyet olsun canım ellerine sağlık, hiç biri çekmedi ya canım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Canım yap bı mantı veya soslu bı makarna gitsin 😂😂
Makarnayı dün yedik mantıyıda bir kaç gün önce 😁 ama buldum kaşarlı gözleme yapacağım
İyi canım canının çektiğini bulmuşsun kolay gelsin afiyet olsun ☺️❤️
Fırın yemeği yapmıştım yanına pilav. Bugünde aynısı fazla geldi.
Sağol. Bu saatte yemek yapanlara özeniyorum. Eşim erken gelir. Ve ben erken saatlerde akşam yemegimi yaparım. Yemek yediğimiz saatte yemek yapanları görünce ahh diyorum. Günüm çok hızlı akıyor benim. Sürekli bı koşturma. Bı yere gidip oturamam saatlerce duramam. Hep hızlı olmalıyım. Yorucu yaa.
Benim eşimde geldi şimdi
Normalde bende çalışıyorum canım gebelik iznine çıktım , onun harici işten gelir yapardım hep ondan pek sıkıntı olmuyor
Naptın yemek 🤣
Kız yapmadım ki daha şimdi markete gideceğim , gözleme yapacağım 😅😅
Şimdiden afiyet olsun. Kolay gelsin bacı 🌹
Etli siyez bulguru turşu vardi dün
Sagol canimmm💜
Gelmek uzereyse anca kahvaltılık hazirlarsin iki yumurta kir veya bı menemen yap tamam :)
Menemeni dün sabah kahvaltıda yedik bizim için sıkıntı değil gülüm akşam 7-8 gibi yiyoruz
Kaşarlı gözleme yapacağım
Dün erişteli yeşil mercimek çorbası havuç tarator ve makarna vardı
Bugün eşim yok çocuklarda sebzeli bulgur pilavı istedi yanına ayran turşu
Bayadır yeşil mercimek yapmıyorum aslında yarın onu yapayim bugün buldum 😁
Ahanda buydu cnm ❤️
Gülüm bu ne çok lezzetli görünüyor
Sade bir pirinç pilavı yaptım sonra patates patlıcan kapta biber kıl biber tavuk kizartttim didikledigim tavugu az kizartttim tabagin dibine koydum sonra biberlerimi ve patlıcanı etrafına dizdim az pilav koydum güzelce yaydiktan sonra patates ekledim pilavın üstüne sonra tekrar pilav bu çıktı ortaya biz tas yemeği diyoruz cnm
Tavuklu mantarlı sote pilav benim bugünkü menü dün sadece makarna vardı sabah ve öğlen misafir vardı yapamadım dün yemek
Pizza söyleyin
Fasfood şeyleri evde yapıyorum 😁
Yapmışsın maşallah 😀😀😀
Dün kuru fasulye pilav salata yaptım bugün de arabanın koltuk kılıflarını değiştirdim diye eşim yemek yapma pide söyleyelim dedi 😃
Dün dışardan yedik ama bgun topalak pirinç pilavı turşu salata
Dün dolapta ne varsa idi
Bugün etli bezelye pirinç pilavı salata vardı yarına Allah büyük
Dün nohutlu pilav yapmıştım. Bugün türlü yaptım. Yarın için de az önce sarma karışık kuru dolma yaptım.
411,694 soru
12,393,625 cevap
44,012 kullanıcı