+2 oy
171 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (166 puan) tarafından

Kocamı üstün becerilerimle etkilemek istiyorum taktik verirmsnz :):D

10 Cevaplar

+1 oy
(2,546 puan) tarafından

Kitapta yazılı olmayan bı kural soyliyim sana keki 5 dk içinde yaparsan çok güzel olur özenirsen biseye benzemez

-Reklam-
0 oy
(13,521 puan) tarafından

yumurta beyazını tek çırpıp diğer malzemeleri yavaş yavaş ekleyenler var. ama ben ne kadar özenirsem o kadar kötü oluyor. özenmediğim güzel oluyor😂

(20,627 puan) tarafından

Bu benmiyim 😂😂😂😂

(13,521 puan) tarafından

ama öyle 😂 halam bütün malzemeleri koyar, eliyle karıştırır on numara kek olur😂

0 oy
(719 puan) tarafından

Tarif mi istiyorsun yoksa kabarmasi için püf noktaları mi 😁

(166 puan) tarafından

Başlığı öyle atmış kabarık olması için mükemmel becerilerimle tarif yapmak istiyorum nasıl kabarık olur

(719 puan) tarafından

Bir çay kaşığı kadar karbonat koy canım ben hep öyle yaparım kekim tepkiden taşıyor 😁

0 oy
tarafından

Ben şeker ve yumurtayı cırptıktan sonra diğer malzemeleri ekleyip öyle cırpıyorum un kabartma tozu vs eliyorum. 

0 oy
(555 puan) tarafından

Sade soda koy guzel kabariyo bide pidink tozunu direk aktar kakao niyetine guzel oluyo

0 oy
(117 puan) tarafından

Gözü kapalı yap:)) 

Şaka bir yana şeker ve yumurtayı güzel cirp bir de beyaz malzemeleri eliyorum ben elek ile. Güzel kabarıyor. Bir de fırın önceden ısıtılmış olsun ilk 20 dk açma fırının kapağını kabarana kadar. 

0 oy
(52 puan) tarafından

Vallahi canım Bildiğin tüm tarifleri unut sana eltimin şeytanlığını anlatacağım Bir kek için resmen 4 tane kabartma tozu koydu ve keki kabardıkça kabardı keki kabarınca onun göğsü de ayrı kabardı

(52 puan) tarafından

Cok dogru dedın

(52 puan) tarafından

Vallahi canım kek keklikten çıkmıştı Tadım adı yoktu resmen ekmek yiyorduk ama Etrafındaki insanlar da öve bitiremedi

(166 puan) tarafından

:D:D:Deltinizin gösterisi elinde patlamis anlaşılan benimki sadece eşime Allah'tan hiç öyle takintilarim yok ben ince kek severim

(52 puan) tarafından

Vallahi canım hiç de elinde patlamadı etraftakiler öyle bir övdü ki ben de nedense ince kek seviyorum

(166 puan) tarafından

Para vermiştir hshsh tadı kötü olduysa ovulecek ne var

0 oy
(4,788 puan) tarafından

Sen kabarık kek tarif istiyorsun benim koca da kekim çok kabarıyor diye şikayet ediyor 😂

(52 puan) tarafından

Ama nedense Ben de ince kek seviyorum kabarmış kek bana aynı ekmek tadı veriyor

(166 puan) tarafından

Sevmeyenler de var ama kabarık kek genelde ovulur

(4,788 puan) tarafından

Fırında önemli kabarık kek için 

0 oy
(141 puan) tarafından

Kabartma tozunu en son koy aynı yöne kısa süre karıştır bekletmeden fırına koy

0 oy
(20,627 puan) tarafından

Yavaş yavaş çırp ve fırına koyduğun dakika 20 dk açma ağzını sakın karbonat koy hamur kabartma tozu koy

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
+1 oy
2 cevap 62 göst.

411,299 soru

12,381,299 cevap

43,214 kullanıcı