Eşimin amcasinin eşi var boşanmiş depremden dolayı buraya geri geldi 2 yıldır burda kadının bana karşı bişini görmedim aksine bana akkilli ol kocanla iyi geçin der , sabah cocukalr durmadı kaynanama gittiler Bnde işimi bitirdim çöpü atrken baktım sesleri gelmiyor 5 dk ugrim gelim dedim yengenin evine gittim daha 2 dk olmadan kaynanam kadını aradı gelin ordami çocuklar durmuyor götürsün dedi ya evlerimiz yanyana zatn benim çocuklar orda durmuyor ne var gittiysem içeri girmem çıkmam bir oldu cocukalri almaya gittim dedim her seferinde yanisni yapiuorsun kimim var arkadaşım komşum kaç kare çocukları üstüne attım da saatlerce almadım oda döndü bakamayacagin çocuğu doğurmasaydin çocuklarda oturmuş oynuyor sesleri bile çıkmıyordu ,küçüğü aldm büyük de agaldi bn kalkmak istiyor gel dedim ağladı kaynana diyor delirtin çocuğu kalsın yav sen dedin gel al diye ne yaptım , dedi sinir oldum ya bende insanım bnm biryere gidip 1 kahve içmeye hicmi hakkım yokmu orda durmuyorlar sürekli gitmem bile kaynanama bile gitmem ,, bir kaç hafta öncede aynısını yaptı tam kapıdan girdim aradı Bnde dedim yenge deme burdaym cikiuorm evin kapısına geldim eşimi aramis karın cocukalri attı gtti nerde olduğu belli değil diye insaf ya bizi birbirimize düşürmek için elinden geleni yapıyor