+1 oy
111 göst.
önce Moda kategorisinde (3,110 puan) tarafından

Eşimin amcasinin eşi var boşanmiş depremden dolayı buraya geri geldi 2 yıldır burda kadının bana karşı bişini görmedim aksine bana akkilli ol kocanla iyi geçin der , sabah cocukalr durmadı kaynanama gittiler Bnde işimi bitirdim çöpü atrken baktım sesleri gelmiyor 5 dk ugrim gelim dedim yengenin evine gittim daha 2 dk olmadan kaynanam kadını aradı gelin ordami çocuklar durmuyor götürsün dedi ya evlerimiz yanyana zatn benim çocuklar orda durmuyor ne var gittiysem içeri girmem çıkmam bir oldu cocukalri almaya gittim dedim her seferinde yanisni yapiuorsun kimim var arkadaşım komşum kaç kare çocukları üstüne attım da saatlerce almadım oda döndü bakamayacagin çocuğu doğurmasaydin çocuklarda oturmuş oynuyor sesleri bile çıkmıyordu ,küçüğü aldm büyük de agaldi bn kalkmak istiyor gel dedim ağladı kaynana diyor delirtin çocuğu kalsın yav sen dedin gel al diye ne yaptım , dedi sinir oldum ya bende insanım bnm biryere gidip 1 kahve içmeye hicmi hakkım yokmu orda durmuyorlar sürekli gitmem bile kaynanama bile gitmem ,, bir kaç hafta öncede aynısını yaptı tam kapıdan girdim aradı Bnde dedim yenge deme burdaym cikiuorm evin kapısına geldim eşimi aramis karın cocukalri attı gtti nerde olduğu belli değil diye insaf ya bizi birbirimize düşürmek için elinden geleni yapıyor 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (13,374 puan) tarafından

suç sende, kaynanın huyunj bile bile niye bırakıyorsun çocukları? çocuklarınla git kahve içmeye. 

önce (3,110 puan) tarafından

Çocuklar kendi istedi gitmeyi ben yollamadim özellikle bırakıp da gitmedim kapıdan uğrayıp donecektim zaten 

-Reklam-
0 oy
önce (15,800 puan) tarafından

Böyle yapan kadına niye çocuk bırakıyorsun. 

0 oy
önce (18,355 puan) tarafından

Böyle kaynanam olsa tabiki de çocuklarımı ona bırakmazdım yaptığı doğru değil ama istemediğini bile bile senin ona bırakman ne kadar doğru bilemedim. Üstelikte zaruri durum değil. 

Çocuklar hep gdiiyor zaten yarım saat bir saat durur kendi de der getir diye ben bile isteue bırakıp asla bı yere gitmiyorm

0 oy
önce (566 puan) tarafından

Kayananan kafayı yemiş koz manyak bu valla . Kötülükten besleniyor belliki . Seni de çekemiyor vaktinde kayananasindan yemiş zılgıt ezilmiş püre olmuş suyu çıkmış şimdi aynı tarifeyi sana ediyor . Tövbe ya . Kız götür çocuklarını yaninda bırakmasana ne gerek var 2 tane önüne koy iki oyuncak oynasınlar sesleride çıkmıyor mübarek.  Ne bırakıyorsun kimseye gebe kalma yaa Allah Allah bırak ne hali varsa görsün. 

Çekemiyordur belkide. Aman bosver kız birakma ne hali varsa görsün al çocuklarını götür yaninda olsunlar nolcakki ben olsam alırım bırakmam ki . Ona güvenerek  doğurmadın ki onamuhtac kalasın dimi . Bosver bırak hasret kalsin biraz .

Büyük oglm inatla gidiyor göndermek istemiyorum sürekli ev sıkılıyor okulda tatil olunca  küçükte bazen abisinin  arkasından ağlıyor genelde göndermem arada bir giderler Bnde bayadir kimsyi gormuyorm kapıdan ugrim dedim yaptığı çok zoruma gitti ..

Sende kısasa kısas yap sen de onun zoruna git işte bırak ne hali varsa görsün git dışarı gez çocuklarla parka götür eglendir illaki unutur biraz ara açılır 

İlcedeyim öyle gezilecek yer yok havo soğuk anca bir markete gideriz ondada çocuklarla çıkarım yine çok nadir çocuklar olmadan çıktığım olur oda bilirim açlar yada uyku zaman isim biter hemn eve gelirim 

Anladım canım nediyim Allah sabır versin 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 207 göst.
+1 oy
2 cevap 144 göst.
+4 oy
15 cevap 766 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde nilanka (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.