Kızlar bi anda canım midye çekti bildiğiniz aşeriyorum ilk defa aşerdim 5 aylık süreçte. Ama haram olduğu için yemek istemiyorum ne yapmalıyım? Bir iki tane yitip nefsimi köreltsem bebeğe zararı olur mu?
midye yemek niye haram?
midye yemek sağlıklı bir şey değil sadece
Haram diye gördüm sormak istedim
Önceden safi idim.dini nikah kıyılınca Hanefi mezhebine geçtim ondan.dolayi haram hanefilere diye biliyorum
İmam dini nikahı Hanefi mezhebi üzerinde kıldı o esnada kabul ettik bizde.
Ayy çok tuhaf olacak ama benim de 2 gün önce sushi istedi canım ama öyle böyle değil. Kendim pirinç hasladim, mayonez, garnitür, ton balığı (dardanel) karistirdim üzerine de biraz soya sosu döktüm. O beni tatmin etti. Sen de canının isteğine göre birşey yapabilirsin. Midyede çok cıva bulunuyor ve pis bir yiyecek. Bence bir iki taneden birşey olmaz ama sen bilirsin canım. Ton balığında bile cıva var yemeyin diyorlar, dardanelin kodunu okuttum cıva falan yok dedi. Nereden tutulduğu vs de yazıyordu bir nebze rahat etmistim
Bilemiyorum bende muamma da kaldım zararlı ise yemeye de gerek yok
Midye çokta iyi bir şey değil yaa, benim kardeşim zehirlenmişti midyeden. Haram olduğunu ben de duymuştum
Evrt yüksek civa içeriyor ondan galiba
Midye normalde hiç sevmem ağzıma koymam ama hamileyken bende Bursa'da yedim bir şey olmaz ye ne olacak . Bir daha asla yemem ama o zaman yemiştim.
Yememelisin. Her aserdigimizi yemek zorunda değiliz. Şeker hastasi anneleri düşün. Csnlari neler istiyor ama yiyemiyorlar. Çocuğa da bişey olmuyor. Üzerinde durma geçer. Mikrop yuvası. Hem de haramdi sanırım. Hükmü tam hatirlamasam da .
Nefsini köreltmelisin bence 1 tane ye
Haramı geç yasak besin kız direkt zaten gebeliktw
Tavuklu pilav limon sık ye aynı tat :)
1,487,723 soru
24,319,734 cevap
345,260 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın