+4 oy
1,210 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,478 puan) tarafından

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla tahmin yapıyorum gelin 🙃

120 Cevaplar

+1 oy
önce (3,478 puan) tarafından

En İyi Cevap

İlginiz için teşekkürler, düşünerek cevap verdiğim için biraz uzamış olabilir yetişmeye çalışacağım hepiniz hakkında bi fikrim elbette var🥰

-Reklam-
+2 oy
önce (4,077 puan) tarafından

Ben ben bennnnnnnnnnn😝

Seni gurubun pozitifi, küçük afacan kızı, enerjik, zamanında canın yanmış olsada neşesini kaybetmeyen ama kendi dünyasında yanlız biri olarak görüyorum

önce (4,077 puan) tarafından

Zamanimda canim yanmis biri kismi biraz yalnis. Ama birazda dogru gibi.canim yanmamis ama zor gunlerden gecmisim. Annemin hastaligindan dolayi kucukken. Onun disindakiler tamamen beni yansitiyor. 

Biliyorsun bu isi cidden

önce (6,191 puan) tarafından

uee vay post cok tutmus kacirmisim makara kukarayi

:) 120 yorum gelmis. neyse son sayfalara kalmayim buraya  yazim kaynak yapim biraz:)

+1 oy
önce (632 puan) tarafından

Hade bakalım şurda durayım bende 😁

Hamarat, kahve ve manzara sever, kendi dünyasında mutlu kimseye zararı olmayan, konuşmayı seven, arkadaş canlısısın 

Yaaa çok teşekkür ederim 🥰

önce (228 puan) tarafından

Yaaa çok Minnoş bal gibi hatun 

Yaa sensin ooooo canımsın 😍❤

0 oy
önce (179 puan) tarafından

Önce benden başla♥️

Çok duygusalsın bu aralar, sevgiye her zamankinden daha çok ihtiyacın var, merhametlisin, hayatı seviyosun her şeyiyle 

0 oy
önce (637 puan) tarafından

Hadi yap bakalım 😏

Eşinle tek olduğunuzda mutlusunuz, kendine ait sınırların var ve kimsenin sana karışmasını istemeyen bir kişilik görüyorum 

önce (637 puan) tarafından

Nereden görüyorsun. O tarafa sormak istediklerim var .

Ahaha iyi bir kişilik analizi yaparım işim de gereği insanlarla iç içeyim diyelim 

0 oy
önce (2,534 puan) tarafından

Evettt  lütfen

Seni sürekli görüyorum dini anlamda bizi bilgilendiriyosun Allah razı olsun. Kendini maneviyata adamış hanım hanımcık kadınsın ve cok yardımsever cana yakın, insanların da iyiliğini istiyosun 

önce (2,534 puan) tarafından

Ahaha Allah razı olsun inşallah❤

0 oy
önce (4,247 puan) tarafından

Haydi yap bakalım :)

Herkesin yardımına koşan bi yani çocuk, eglenceli birisin ama yanlız hissediyosun kendini, senin gösterdiğin kadar deger görmüyorsun 

önce (4,247 puan) tarafından

Haklısın <3

0 oy
önce (258 puan) tarafından

Hadi yap bakalim

+1

Seni sabırlı olarak biliyorum, sevdiğini bekleyen bütün zorluklari tek başına aşmaya çalışan güçlü kadın 

0 oy
önce (2,983 puan) tarafından

Tahmin et bakalım 

Kendisini çocuğuna adamış, mutlu olmak isteyen sevgiye aç birisin, sana iyi gelen insanların sayısı çok az 

0 oy
önce (814 puan) tarafından

İstemezmiyim isterim tabi

Neşeli birisin, sevilmeyi ve ilgiyi seviyosun, insanları önemsiyosun ama ayni karşılığı alamayanlardansın, mutlusun, aynı zamanda hakedenlenlere kavgacı tarafında var 

önce (814 puan) tarafından

Neşeli biriyim sevilme ve ilgi görme gibi bir derdim yok insanları hakkettiklerinden fazla önemserim karşılığını aldığım söylenemez herşeye rağmen mutluyum hakedenlerle kavgacı değilim çok zora girsem belki ama keşke yırtıcı kavgacı herseyi pat diye söyleyen biri olsaydım

0 oy
önce (2,228 puan) tarafından

Evet canım bekliyorum🤔

Yıpranmış bir kadın olduğunu düşünüyorum, sevgiye çok ihtiyacın var ama herseye rağmen çok iyi niyetli temiz kalpli evladı icin çabalayan bir anne 

Evet yıprandım biraz🥺sevgiye ihtiyacım var çünkü ilgiyi sevgiyi fazlasıyla görmek istiyorum.herkes iyi niyetli,temiz kalpli biri olduğumu söyler.tum mal varlığım bebeğim❤️

0 oy
önce (531 puan) tarafından

Geldim canım :))

Iyi niyetli, temiz kalpli bi kişisin, sevmeyi sevilmeyi istiyorsun ve herkesinde iyiliğini isteyen hayatında mutlu kişisin 

önce (531 puan) tarafından

Yorumun için teşekkür ederim canım tam beni anlatmışsın ama sevilmeyi degil de iyi niyetli insanlar diyelim Çünkü insan önce kendini sevebilmeli

0 oy
önce (3,792 puan) tarafından

Ben de alayım 🌻

Çok detaycı, tatlış, güler yüzlü, insanları hep iyi sanan, insanların mutluluğunu isteyen,  mutlu ve pozitif kişisin 

önce (3,792 puan) tarafından

Yaa teşekkür ederim. Peki insanları hep iyi sandığımı nerden anladınn en çok onu merak ettim 

Yorumlarından canım kötü niyet hissettiğim yoruma da güzel cevap veriyosun

0 oy

Beni de yap :) ama neye göre yapacaksın 

Yapıyorum bak doğrumu,  bence hayatın koşuşturmasına yenik düşmüş yorgun bi annesin, kimseden destek görmedin özünde cok düşünceli ve iyi niyetlisin, kendk dünyanda mutlu olmaya çalışıyosun

Evet doğru aynen öyle:)))

0 oy
önce (5,183 puan) tarafından

Hadı beni deee

Çok araştırmacı birisin,  soru sormayı ve sorgulamayı seven bi tarafın var diye düşünüyorum hem insanların dediğini önemsiyosun hemde kendi bildiğim doğru diyen bi tarafın var, tabiki fazlaca iyi niyetlisin, ne düşündüğünü olduğu gibi cat cat söylüyosun ama içinde bi kötülük yok ve sevgiye ihtiyacın var  

önce (5,183 puan) tarafından

Aynen öyle ayy :D bunları yprumlardan mı cıkardın sadece yoksa psotlara da gmz gezdrdın mi

0 oy
önce (8,321 puan) tarafından

Beni tanımazsın ki 🙃🫠🫠🫠😉

Çok kez sarmayla post açtım.  Hatırlamıyorum 🤗🤭🤭🤭🤭😝😝😝

Hahaha kesinlikle o sensin,bende sarma konusunda iyi değilim yalnız değilsin güzelim😂

Evet hamarat gelinsin, oldukça pozitif, hayvanları ve insanları seven, saf temiz bi kalbin var, yardımlaşma, dert dinlemeyi seven bi tarafın var. Mutlusun ama bana bi tarafın da sevilmeyi bekleyen bi çocukmuş gibi geldi, kalp kırmayı seven biri değilsin 

Aslında sevilmeyi değilde iltifatı seviyorum galiba 😄😄😄 bide hava atmayı.... 🫠🫠🫠🫠🫠🫠

Manolyam  sarma konusunda iyiyim aslında 😀😃😃

0 oy
önce (2,666 puan) tarafından

Ayyy beni de söyle kız 😅

Adaletli ve ayrımcılığı sevmeyen hakkını sonuna kadar arayan, sana göre dogru olduğunu bildiğin konuda sonuna kadar giden, şu sıralar sevgiye ihtiyacı olan yeni annesin, çok iyi niyetli herkesi kendi gibi sanan, çevresi tarafından beklediği ilgiyi görmeyen temiz kalpli kisisin 

önce (2,666 puan) tarafından

Ahh canım o kadar güzel söyledin ki tam beni anlatmışsın ayrımcılığı asla sevmem herkesi de kendim gibi sanarım verdiğim değeri pek görmüyorum 🫣

0 oy
önce (4,459 puan) tarafından

Bende merak ettim bakalım benim kişiliğimi bilecek misin :)

Sen cok fedakar çok çileli bi annesin hic bir zaman aradığın sevgiyi ve degeri görmedin sadece evladı icin var olan annesin, deger görmüyorsun ve sevgiye çok ihtiyacın var ayni zamanda cok iyi niyetli temiz kalpli birisin 

önce (4,459 puan) tarafından

Nerden bildin ki hiç konuşmadık daha önce 🤔

0 oy
önce (1,045 puan) tarafından

Hadi beni de tahmin et ❤️

+1

Sen cok yorgun bi annesin, zamanında çok zorluk görsende dimdik ayaktasın mutlusun, cevren tarafından saygı görüyosun, zor bi karaktersin senin arkadaşın olmak kolay degil, seçicisin ve ayni zamanda temiz kalplisin, hayata pozitif bakıyosun 

önce (1,045 puan) tarafından

Tebrikler ❤️kendi analizin mi cnm 

0 oy
önce (2,643 puan) tarafından

Hadi bakalim bekleyelim surda

Cok kafana takan birisin herseyi, zorlukların üstesinden gelen bi yapında var, hazır cevap olduğunu düşünüyorum, kimseyi kırmak istemeyen iyi niyetli kisisin

önce (2,643 puan) tarafından

Nokta atisi yaptigini dusunuyorm.😉

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 462 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,002 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 462 göst.
0 oy