+4 oy
1,083 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,452 puan) tarafından

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla tahmin yapıyorum gelin 🙃

120 Cevaplar

0 oy
önce (538 puan) tarafından

Benideee🥰🥰🥰🥰

önce (3,452 puan) tarafından

Yumuşacık bi kalbin var sevilmeyi bekleyen ama yeterince sevilmemiş içindeki çocukluğu bastırılmış bi kadın olarak tahmin ediyorum. Devamlı birilerine yaranmak için çabalayan ve kendisini bu konuda yetersiz gören aşırı duygusal bi kadın. 

önce (538 puan) tarafından

Şıp diye bildin valla 🥰😄

-Reklam-
0 oy
önce (5,567 puan) tarafından

Benıde yorumlarmısın canım bu aralar pek aktif olamıyorum ama 😇

Hiç önemli degil canım herkese karşı ön görüm var 🤗 sen çok huzurlu geliyosun bana, kendi halinde kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaya, kimsenin de hayatına karışmasına müsaade etmeyen , cevren tarafından fikirlerin önemsendiği sevilip sayıldığı birisin. Mutlusun ve mutlu ediyosun

önce (5,567 puan) tarafından

Allah razı olsun canım gerçekten de öyle çok doğru tahmin ettın 😌🥰

0 oy
önce (515 puan) tarafından

Bende bende bendee 🙂

Sen eli lezzetli, dili kuvvetli, tuttuğunu koparan bi kadınsın. Cok mıç mıç olmayı sevmezsin, dışarıdan böyle ama içine gelince cok yufka yürekli tatlı yüzler yüzlü hanım hanımcık bi kadınsın 

önce (515 puan) tarafından

Sen bizim akraba mısın🙂

0 oy
önce (993 puan) tarafından

Ya beeennn??

Sadece kendisini düşünmeyen çevresine yardımcı olan iyi yürekli bi kadınsın, kendinden çok ödün verdiğini düşünüyorum hayatında, sevilmeyi hakeden birisin, ben senin olgun bi kadın olduğunu düşünüyorum bir de aslında bastırılmış çocuksu tarafında var, ilgiye ve sevgiye muhtaç birisin 

0 oy
önce (1,467 puan) tarafından

Buna hazır değilim 😹😹

Şaka şaka tabii ki isterim 😻😻😻

O zaman geliyo 😁 özümde cok iyi birisin ama bunu cevrene yansıtmakta zorlanıyosun, tek başına hayatının yükünü çeken yıpranmış, sevgi görmemiş birazda umursamaz bi yapın var, hayatını bi şekilde devam ettirmeye çalışan kırılgan güç yönünden zayıf birisin, kendini geliştirmek için çabalamayan ben böyleyim diyenlerdensin 

0 oy
önce (57 puan) tarafından

Benideeeee 🙂🙂🙂

Hazır cevapsın, ve net birisin öyle ya siyah ya beyaz ortası yok. Cok mıç mıç olmayı seven biri değilsin, cevreye karşı kendini soyutlamış kendi halinde kimseye zararı olmayan aslında tam güvenilecek birisin. Sevgiye ve ilgiye fazlasıyla ihtiyacın olduğunu düşünüyorum 

önce (57 puan) tarafından

Teşekkür ederim doğru bildin😁

0 oy
önce (205 puan) tarafından

Gönder gelsin 😃 

Gezmeyi, eğlenmeyi seven, çevrenin fikirleri önemseyip aynı zamanda kendi dediğini yapan guler yüzlü birisin, kalbin temiz herkesi kendin gibi görüyosun. Çevrende enerjisi düşük insan yok bulundurmyı da istemiyosun. Seviliyosun ve seviyosun hayata pozitifsin

önce (205 puan) tarafından

Teşekkür ederim ❤️ tek birşey dışında çevrenin fikirlerini pek önemsemem gerisi doğru 😃

0 oy
önce (20,616 puan) tarafından

Hadi benide tahminle 🥸

Tabiki 😁 dediğim dedik çaldığım düdük birisin istemediğin insanları hayatında barındırmayan kendiyle barışık, dobra, çabuk kaynaşan, kendisini çocuklarına ve eşine adamış, dünyasına kolay kolay kimseyi almayan kimseye güvenmeyen, aslında cok pozitif ama cok duygusal kırılgan bi yapin var diye düşünüyorum 

önce (20,616 puan) tarafından

Aaaa kız sen nasıl biliyosun bütün bunları ? Hepsi doğru 

0 oy
önce (100 puan) tarafından

Beni tahmin et bakalım :D

Şuan ki ruh halin patlamaya hazır bomba, cok dolmuş çok yıpranmış biri olarak tahmin ediyorum. Kendi halinde mutlu ama kendi haline bırakılmamış, çevresinde saygı göremeyen birisin ama bu olumsuzluklar dışında kimseyi kırmak istemeyen, yumuşak ve güler yüzlü, uygun ortamda pozitif olan iyi kalpli birisin 

önce (100 puan) tarafından

Teşekürler:D

0 oy
önce (545 puan) tarafından

Ben yaa :)

Ben pek bilinmem ama hadi bakalım merak ettin 

Bak nasıl biliyorum 😁 hayat enerjin dönemsel olarak tükenmiş gibi hissediyorum bu sebep güler yüzlü ve pozitifsin diyemiyorum, aslında cevrende senin modunu düşürenler olduğunu düşünüyorum. Kalp kırmayı sevmeyen, bu denli hakkını savunamayan, kırılgan yeterince sevilmemiş dış dunyaya kapalı birisin ama içini görebilene o kadar iyisin ki yumusacıksın

önce (545 puan) tarafından

Valla bildin kızz :) 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Benideeeeeeee

Gelenek ve göreneklerine bağlı, büyüklerine saygılı, kalp kırmayan, güzel kalpli birisin, çevrende de sevildiğini düşünüyorum cok anaç bi yapın var yuvanızda mutlusun ve mutlulugu hakediyosun 

önce (105 puan) tarafından

Evett teşekkür ederim <3:D

0 oy
önce (2,562 puan) tarafından

Hadi benide yorumla 😊

Tam bi anaçsın kendini çocuklarına adamış, evi işi arasında çabalayan, takıntılı, çevresinin fikrini önemseyen kalp kırmaktan hoşlanmayan ama hekettigini düşündüğünü kisileri yerden yere vuran bi karakterin var. Sevgiyi istediği kadar görememişte birisin 

önce (2,562 puan) tarafından

Kısmen doğru valla 😀 anaçsın ne demek?? 

0 oy
önce (610 puan) tarafından

Bende alayım bi tahmin 🤭

+1

İnsanları mutlu etmeyi cok seviyosun genellikle eski şeyleri, eşyaları seviyosun, cevren tarafından ilgilenilsin istiyosun ama beklediğin ilgiyi görmedin, ortama göre hareket eden, kalbinde kötülük olmayan, ama modu çabuk düşen birisin 

önce (610 puan) tarafından

Eski şeyler ve eşyalar dışındakiler doğru 😁❤

0 oy
önce (976 puan) tarafından

Hadi bende istiyorum 

Çok yorgun ve yıpranmış bi anne görüyorum, cevren tarafından Çok baskı görüyosun bu durum. Çabuk modu düşen, insanların fikirlerini kafaya takan, sevgi yeterince görmemiş hep bastırılmış hep kıyaslanmıs birisin.kendini Yetersiz gördüğün anlar var ama Iyi bi annesin, iyi kalplisin, biraz sevildiğini hissedince güller açılan karaktersin

0 oy
önce (8,040 puan) tarafından

Hemen geldim 😁

Yorumlarıyla hem güldüren hem fikir veren kendi halinde kimseye zararı olmayan, sadece çocukları evi arasında çabalayan, insanları seven pozitif güler yüzlü aynı zamanda kırılgan, yaşça olgun ama içi çocuk biri olduğunu düşünüyorum 

önce (8,040 puan) tarafından

Evet canım genel olarak doğru :)

Teşekkür ederim ❤

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Tahmin et diycem de pek aktif değilim  😅

Ben yakalarım 😁 öncelikle cok dobrasın sana göre doğruysa her yerde sözünü çekinmezsin, ilgiyi ve sevgiye ihtiyacın var ve bu zamana kadar fazla görmedin, kendi dünyana kolay kolay birini almazsın. Seçicisin, tuttugunu koparan bi kadınsın, evin yükünü sen taşıyorsun ama iyi kalplisin, kırıcı değilsin, 

Hepsi doğru canım teşekkür ederim psikolojiyle ilgilisin belli ki .❤️ 

Şimdi tekrardan okudum da evin yükünü tek taşımıyorum onun dışındakiler doğru diye belirteyim nankörluk olmasın adama market,pazar,fatura,para kazanma,ıvır zıvır işler esimdedir akşam gelince çocuklarla ilgilenir ev işlerinde destek olur elinden geldiği kadar, haftasonu ilgilenir gezdirir yapmıyor desem günah olur 😄 beni yoran iki çocuk arka arkaya ve büyüğüm biraz harwketli onun sorumluluğu ağır geliyor.

0 oy
önce (282 puan) tarafından

e hadi bakalım

Sadece kendisini düşünen biri değilsin, mutlu olduğunda herkesi mutlu eden, üzüldüğünde kabuğuna çekilen, insanların hayatlarına dokunmayı onların yanında destek olmayı seviyosun, ama yıpranmış bi anne olduğunu hissediyorum hayata karşı biraz yıpranmış, zaman zaman kendisini yetersiz gören. Maneviyatı yüksek birisin, yeterince sevgi görmediğini ve pamuk gibi bi kalbin olduğunu düşünüyorum 

0 oy
önce (711 puan) tarafından

Hadi yap bakalım ❤🥰

Çok yipranmis bi kadın olduğunu düşünüyorum, cevrene cok deger veriyorsun ama karşılık alamiyosun, hep birilerine yaranma çaban var, aslında pamuk gibisin, sana 1 adım gelene koşuyorsun, deger görmek istiyosun, çocuklarınla mutlu bi annesin iyi kalplisin icinde bi kötülük yok

0 oy
önce (158 puan) tarafından

Beennnnnnn cnm

Çooook kırılgan, fazla iyimser, kendisini bazı alanlarda yetersiz gören, yorgun bi annesin, yıpranmış, cevre tarafında beklediği ilgiyi alamamış, sevgiye fazlasıyla ihtiyacı olan birisin. Iyi kalpli, şu aralar olmasada güler yüzlü. Evinde çabalayan kişisin 

önce (158 puan) tarafından

Ayy evet canim Allah razı olsun

0 oy
önce (10,466 puan) tarafından

Hahahha hadi benide bir yorumla kız bakayım nasıl bir vibe veriyorum 😇😇😇

Hayatını evi ve çocukları arasında çabalayan, uyuşukluktan nefret eden, her işin üstesinden gelen, en ufak seylerden bile kocaman mutlu olan, evinde oturan aşını pişiren kadın diyebileceğimiz birisin, çevresini düşünen herkesin iyiliğini isteyen ve bundan mutlu olan sevilen seven, deger gördüğünde bambaşka biri olan birisin 

önce (10,466 puan) tarafından

Ohaaaa 🤣 sen beni benden iyi anlattın :D 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 462 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,002 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 462 göst.
0 oy