+4 oy
1,091 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,454 puan) tarafından

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla tahmin yapıyorum gelin 🙃

120 Cevaplar

0 oy
önce (4,905 puan) tarafından

Ben nasıl birimeee sjsjsjsjs😁😜

önce (3,454 puan) tarafından

Kendini manevitada adamış, kalp kırmayan, herkese iyi yaklaşan, büyüğüne saygılı, yapılan iyiliği de kötülüğünde unutmayan insanları ve yaşamayı seven, aslında ruhen küçük hissetsende olgun kişiliğin her zaman ön planda olan hanım hanımcık birisin kendini esine ve çocuklarına adamış, cevresi tarafından fikirleri önemsenen ve merak edilen birisin

önce (4,905 puan) tarafından

Vayy anasını yeminlen hepsi doğru 😃😱 nasıl bildin 🤔🧐

-Reklam-
0 oy
önce (2,326 puan) tarafından

Şöyle bakam neymiş 

Öz  güvenlisin, insanlarla çabuk samimi olabiliyosun, gözlemlediğim kadarıyla konuşmalarında rahatsın, genel itibarıyla rahat hava seziyorum. Kimsenin fikrini önemsemeyen, kimseyi hayatına almayan dış dunyaya kapalısın, hem çabuk ortama ayak uydurup hemde sıkılgan halin var, bi yanında sevilince pamuk gibi oluyorsun, çok iş yapmayı sevmeyen kendi halinde iyi kalpli kötülük beslemeyen birisin. 

önce (2,326 puan) tarafından

Çok iş yapmayı değil hiç iş yapmayı sevmeyen biriyim🤣🤣

0 oy
önce (92 puan) tarafından

Beni de tahmin edebilir misin :) 

Doyasıya mutlu hissetmemiş, hep birilerinin baskısı altında ezilen, cok kırılgan hep bişeyleri dert edinen bi yapın var, kimseden beklediği ilgiyi alamamış hayatın yükü omzunda fedakar bi annesin, her ne kadar yıpranmış olsanda neşeli birisin iyi kalpli kalbinde kin ve nefret barındırmıyosun

0 oy
önce (111 puan) tarafından

Bende bekliyorum :)

Çok güçlü bi kadınsın, erkek gibi kadın tabiri olabilir. hayatın da ki kişilerden sevgi görmedin buda seni bir hayli yıpranmış, yorgun bi annesin, sadece evin icinde bi yaşantın var olduğundan daha olgun biri olduğunu hissediyorum, bi yanında sevilmeyi bekleyen çocuk

0 oy
önce (163 puan) tarafından

Ben peki rica etsem 

Tek dünyanda mutlusun ama fazlaca etrafı önemsiyosun, hazır cevap olmadığını düşünüyorum genel itibariyle ezilen yeterince destek görmemişsin, iyi niyetli temiz kalplisin 

önce (163 puan) tarafından

AA doğru valla bildin 

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Bir tahmin de ben alayım hanımefendi ❤️💓:D

Genel itibariyle eğlenceli, espirili birisin, nazik ve kibar olduğunu da düşünüyorum ama iç dünyan da yanlızsın, insanları fazla önemseyip ayni degeri görmüyosun, herkesle cabuk kaynaşıp anında silebilirsin ama iyi kalpli icinde kötülük olmayanlardansın

0 oy
önce (2,638 puan) tarafından

Yaaaa bana da lütfen 😅

Merhametli ve adaletli olduğunu düşünüyorum, aslında çok iyi biri ama damarına basılınca kanını emersin gibimede geliyo, sevecen, sevdiğini tam seven sevmediğini boğan, içindeki küçük çocuk kaybolmamış neşeli bi o kadar da kırılgan yapın var 

önce (2,638 puan) tarafından

İçimde ki çocuk hiç bir zaman gitmeyecek benden 🧚 kanını da emerim orası doğru adım boşuna wampir değil 😅

0 oy
önce (985 puan) tarafından

Hadi bende istiyorum :)

Çok içine kapanık birisin, duygularını ifade etmede yetersiz hissediyosun, çocukluğun dan bu yana beklediğin ilgiyi ve sevgiyi görmediğini düşünüyorum. Çok iyi niyetli, kimseyi kırmak istemeyen kendi halinde birisin 

önce (985 puan) tarafından

Çoguuu doğru  teşekkür ederim  nerden biliyorsunuz peki :)

0 oy
önce (555 puan) tarafından

Ayyy be de bende

Cok eğlenceli birisin aslında ama çevrenin ne dediğini önemsiyosun, çabuk kırılıyosun. Kendine ait dünyanda mutlusun, herkesi kendin gibi görüyosun iyi kalplisin, hayatı her yönüyle seviyosun bide cok takıntılısın

0 oy
önce (1,098 puan) tarafından

Ben peki 🩷🥰

Biraz takıntılı birisin , çevrenin ne dediğini önemsiyosun, aslında biraz ilgi gördüğünde cicek gibi oluyosun iyi kalpli, herkesi kendin gibi gören birisin

önce (1,098 puan) tarafından

Aşırı iyi bildiniz ya ben şok😅

0 oy
önce (844 puan) tarafından

Ben ben 🙃🙂

Kendi doğruları olan ve mantıklı hareket eden birisin, kolay kolay kimseye güvenmiyosun , fazla samimiyetten kaçınıyosun senin dünyan ailen, cevreyide takmıyosun. Iyi birisin sevilmekten hoşlanıyosun

önce (844 puan) tarafından

Doğru bildin 🙂❤️😍

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Ben 🙋‍♀️😌

Çok takıntılı tertipli ve düzenlisin, herseyin intizamlı olmali, uyuşukluğa gelemiyosun , eglenceli ve espirili kisisin

önce (1,032 puan) tarafından

Takıntı konusu genel canım temizlik konusunda değil herşeyi düşünürüm kafamda kurarım. Tam tersi uyuşukluk var eğlenceli ve esprili değilim o kadar. Balık burcuyum 😀

0 oy
önce (13,371 puan) tarafından

Buyur bebeğim,nasıl bilirdiniz beni 😌

Sen hem hamarat hem konuşkan, hem eğlenceli, insanları seven sevilen, herkese elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan, hem kalabalık hem yanlızsın, iyi kalplisin, art niyetli olduğunu düşünmüyorum, bulunduğun ortamı güzelleştiriyosun

0 oy
önce (3,576 puan) tarafından

Yorumlara geldim bende ama beni tanıyan pek olmuyor

Bana hissettirdiğin, kendi halinde hep beterin beteri var modunda tam bi ev kadını çocuklarının anası, eşinin bitanesi, etliye sütlüye karışmayan birisin 

önce (3,576 puan) tarafından

Ay teşekkür ederim tam dediğin gibiyim 

0 oy
önce (751 puan) tarafından

Beni de tahmin etsen mutlu olurum:)

Küçük şeylerden mutlu olan birisin , herseyi kafana çok takıyorsun, iyi niyetli, temiz kalpli, maneviyatı yüksek birisin, küçücük ilgiye dağları delecek yapın var, kırılgan ve duygusalsın

önce (751 puan) tarafından

Şaka mı bu 🥹 tanısan beni bu kadar iyi anlatamazdin 😁

0 oy
önce (16,541 puan) tarafından

Buyrun bakalım 🤔

Yanlışım olursa yorumu silme bak 🙂 aslaaa sunum sevmeyen, adaletli, yerine göre kalp kırmayan, neşeli, pozitif olan, sınırları olan ve kimseyi kolay kolay hayatına alıp güvenmeyen, herkesin derdine koşan bi karaktersin, evinde aşıyla işiyle meşgul kimse bana dokunmasın, bende kimseye dokunmam modundasın. Ben bide sevgiye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum sevilince ve bunu hissedince herseyi basaran güçlü bi kadınsın 

0 oy
önce (86 puan) tarafından

Peki ya bn ya ben

Sen dış dunyaya tamamen kendini kapatmış, aslında eğlenceli neseli olsanda bunu yansıtmakta güçlük geçen, küçüklüğünden beri sevgiyi tam anlamıyla hissetmemis özünde iyi kalpli birisin 

önce (86 puan) tarafından

Nereden bildin kiz

0 oy
önce (1,437 puan) tarafından

Ben isterim 

Sen çok huzurlu, kalbinde kötülük olmayan devamlı kendini iyiye gitmeye adamış birisin, cevrendekilere de ışık saçmak isitiyosun, herkesin iyiliğini isteyen,kendi halinde birisin 

önce (1,437 puan) tarafından

Vallahi billahi. Çok doğru şaşkınım suan

0 oy
önce (360 puan) tarafından

Benide bende

Kimseye güvenmeyen, detaycı ve araştırmacı birisin birazda takıntılısın, beklediğin sevgiyi alamamışsın, sevilmek icin çabalıyosun özünde iyi kalpli ve güçlüsün 

0 oy
önce (901 puan) tarafından

Et bacım ettt

Dışarıdan cok mudahale edilen bi kadınsın çevren tarafından ilgi görmediğini düşünüyorum, hatta beklediğin sevgiyi göremedin bu güne kadar, gezen, eğlenen bi tip değilsin kendi yağında kavrulan, kimseye boyun eğmeyen, sevildiğini hissettiğinde cicek açıyorsun 

önce (901 puan) tarafından

Dışardan kimsenin bana müdahale etmesine müsaade etmiyorum fazla çevrem yoktur ailem veya arkdslarm olsun birinin sevgisi bana yapmacık göstermelik geldiği anda uzaklaşıyorum insanları çabuk siliyorum hayatımdan o yüzden hayatımın içinde eşim ve çocuklarım haricinde kimseye tahammül edemiyorum bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali ne kimseye minnetim olur ne eyvallahim olur gezip eğlenmeyi sadce çekirdek ailemle yaparım onlar olmadan gezip tozmak yoktur hayatımda çok evcil biriyim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 462 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,002 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 462 göst.
0 oy
5 cevap 140 göst.

410,730 soru