+4 oy
1,115 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,455 puan) tarafından

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla tahmin yapıyorum gelin 🙃

120 Cevaplar

0 oy
önce (135,108 puan) tarafından

banada yap hele

önce (4,020 puan) tarafından

İçinde kocaman bir yalnızlık olan . Ama buna rağmen mutlu olmaya calışan. Hayatı pek fazla takmiyormus gibi gozuken ama aslında kendi dunyanda herseyi detayina kadar takan birisi

alakasi yok sekerlik beni hic tanimamissin🙃

Olsun daha yeniyiz tanirim zamanla🤭

önce (3,455 puan) tarafından

Enerjiksin diyemesem de hayatın akışına ayak uydurmaya çalışıyosun diyebilirim, arkadaş canlısı, çocuklar zayıf tarafı, kendi halinde kimseyi kırmak istemeyen aynı zamanda lafını esirgemeyen, güzel gören bir kişisin 

sayilir kismen 

-Reklam-
0 oy
önce (801 puan) tarafından

Hadi bakalım, dışardan nasıl bir izlenim veriyorum bir de senden duyayım:)

Açık sözlü. Biraz daha fazla ilgiye ihtiyacı olan son zamanlarda. Sadece yakınlarının yaninda kendini rahat hisseden

önce (801 puan) tarafından

Ahahahah eminecigim , son zamanlarda ekstra ilgiye ihtiyacım var çok doğru. Sen de çok güzel kalpli, duygusal ve bence açık sozlusun <3

Teşekkürler canim ♥️

Lafını esirgemeyen, iyi niyetli,çevresinden beklediği ilgiyi alamayan, bence dert dinlemeyi ve çözüm üretmeyi seven , kendi doğrulari olan gerektiğinde kavga eden erkek gibi kadın görüyorum 

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Bende isterim bende derman yok dizlerimde 

Sana koşmak isterim derman yok dizlerimde 

İlk 3 kelimeyi baz alırsak bende istiyom😅😅😅😅

Baskalarıni mutlu ederek kendi mutlu olan. 

Kendi dertlerini gülerek unutmaya calisan,.

Cok naif kalbi olan

Neşeli ve pozitif olsan da bi yanın buruk geldi bana, olumsuzluğu sevmeyen güler yüzlü her durumda bi çıkar yol bulan güçlü kadınsın aynı zamanda çocuksu bi halin var genel olarak iyi birisin 

Ermiş memur🩷🩷valla doğru söyledin bacim hemde hepsini😅

Yaaa şekerim kuzum senin mesajını yeni gördüm🩷🩷🩷sen cansın cannnn💗🌸🩷

Sende cannnnsınnn🙃🙃🙃🌹🌹

0 oy
önce (276 puan) tarafından

Bdnim kişiliğim nasılmış 😁

Herkese çabuk güvenen, iyi niyetli, sevgiye ihtiyacı olan zamanda çok çekmiş,  yorgun biri olarak düşünüyorum 

önce (276 puan) tarafından

Kız bni nerden tanıyorsjn resmen tüylerim diken diken oldu nerden anladın burda yazdıklarının hepsini yaşadım desem inanirmusin  sadece sevgi konusu ikinci evlilikte buldum sevgiyi 

0 oy
önce (4,058 puan) tarafından

Ben de gireyim sıraya:D

+1

Çevrenin ne dediğini önemseyen aynı zamanda kendi doğrusunu kabul eden bi karaktersin, kalbin pamuk gibi çocuklarına adamış, sevilmeyi bekleyen pek mutlu olmamışsın gibi düşünüyorum ama tatlış birisin narin, kırılgan 

önce (4,058 puan) tarafından

Vay arkadaş nasıl bildin:) 6.hissin mi yüksek?

0 oy
önce (647 puan) tarafından

Et bakalım ☺️

+1

Sonbahar nickin gibi bi yanin yaprak döker bi yanın bahar bahçe, kimseye güvenin yok ben senin mutlu olmadığını düşünüyorum, bi yanın gezmeye eğlenmeye hasret bi yanın olgun bi kadın. Yas olarakta büyük olduğunu tahmin ediyorum. Kısaca hayatını evine adamış bi kadın ama iyi kalpli

önce (647 puan) tarafından

İyi gözlemcisin 🥰 ama mutluyum şükür ya☺️

❤️
0 oy
önce (3,750 puan) tarafından

Hadi beni anlat bakayım 😂

Ipek narin kırılgan kadın, beklediği övgü ve sevgiyi alamamış, birinin baskısı altında ezilsede ayakta durmayı başarmış gelgitleri olan biri, kalbin temiz ve herkese kendinden fazla ödün vermişsin. Kendin değilde hep başkalarını önceliğin olmuş, sevgiye ihtiyacı olan birisin 

0 oy
önce (7,107 puan) tarafından

Bekliyorum bakalımmm 🤷

Dış dünyaya kapalı sadece kendisini çocuğu ve eşine evine adamış bir anne, kendini geliştirmeyi seven, insanlara yardımcı olmayı seven kendi halinde birisin iyi kalplisin, kalbinde bi kötü düşünce yok. Sevgi vermeyide sevilmeyide seviyosun

0 oy
önce (91 puan) tarafından

Ben de geldimm😊

Aradığı mutluluğu ve sevgiyi tam olarak bulumamış, Yanlız, sevgi bekleyen, narin ve kırılgan bi yapın var, hala çocuk hisseden, çevresine adapte olamamış olgunlaşmayan bi kadın görüyorum yaşın da küçük olduğunu tahmin ediyorum 

Ayy çok doğru soyledikleriniz. 25 yaşındayım. Teşekkür ederim 🥲😊

Nasıl bu kadar nokta atışı yapabildiniz 

0 oy
önce (418 puan) tarafından

Bennnnn hadi bakalım 

Hayatın boyunca hep birileri için yaşayan hep birilerini menmun etmen icin çabalayan kendinden fazla ödün veren yaşça olmasada bedenen cok yorgun yıpranmış bi kadın olduğunu düşünüyorum. Sevgiye fazlasıyla muhtaçsn

önce (418 puan) tarafından

Vay be helal olsun. 

0 oy
önce (4,460 puan) tarafından

Hadi bakalım tahmin et 

Kalbinde kötülük olmayan birisin, insanlara iyi niyetle bakıyorsun kalp kırmayı beceremeyen, kendisini ailesine adamış kendi halinde birisin, fazla kırılgan bi yapın var, çevrenden verdiğin kadar deger alamıyorsun 

önce (4,460 puan) tarafından

Evet canım ben buyum 

0 oy
önce (153 puan) tarafından

Ben ama yansıyacağını zannetmiyorum 

Bak bakayım yansımış mı, kendini çocuklarına adamış bi annesin yaşında olgun diye düşünüyorum asla ilgi görmemiş üstüne dert cekmis yeni rahata etmis bi anne ama güçlü kalbi temiz , her zorluğa cabalayan kişisin 

önce (153 puan) tarafından

Helal valla asla ilgi gormemek değilde zamanla hatalar oldu diyeyim yaşım kaç gibi sizce

0 oy
önce (1,525 puan) tarafından

Bennn😊😊🙏🏻

Çok tatlı, sevecen, güler yüzlü, girdiği ortama ayak uyduran sevilen bi yapın olduğunu düşünüyorum. Biraz panik biraz sakar oldukca eglenceli bi annesin, mutlusun ve mutlu etmeyi seviyosun

önce (1,525 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ 😊 doğruluk payı yüksek tabi ilk satır karşıya yansıyan ona birşey diyemem ama 2.satır çok doğru 🤗

0 oy
önce (1,020 puan) tarafından

Bende çok merak ettim 🤔🤭

Güler yüzlü pozitif ama cabuk modu düşen birisin, çevrene saygılı, sana dokunmayanla ilişkilerini durağan da olsa sürdüren. Gezmeyi, eğlenmeyi seven bi yani çocuk, kırılgan birisin, ilgiyi seviyosun

önce (1,020 puan) tarafından

Çoğu doğru teşekkürler canım 🥰

0 oy
önce (4,982 puan) tarafından

Hadi bakalım yorumla 

Hadi sende beniiii🤭

Normal de çok iyi değilim bu konuda ama fikrimi yazayım 

Sen hem çok dobrasın hemde çok mütevazisin

Temiz kalplisin safsın ama asla sa.lak değilsin çok zeki ve olgun bir kızsın ve çok güçlü bir yapın var bence aile bağın kuvvetli insanlarla kaynaşmayı çevre edinmeyi seven birisin 

Ahah dogru hepsi kelimesine kadar☺️☺️

Teşekkürler ❤️

Hafsa devamlı sorgulayan, yenilikçi, kendini geliştirmeyi seven, modu çabuk düşen aslında çocukluğundan bu yana tam aradığı sevgiyi almadığını düşünen, pozitif, insanların kalbini kırmaktan çekinen, bi yani küçük çocuk bi yani yaşça olgun. Çevresinde sevmediği kişileri tutmayan, kalbi ve yüzü güzel iyi niyetli kadın olduğunu düşünüyorum 

Şekerlik rica ederim ❤️❤️

Memur anne doğru canım teşekkür ederim 🥰

0 oy
önce (5,008 puan) tarafından

Geldim geldimmm

+1

Son zamanlar biraz hayatı sorugulayan.

Kendini yalnız herseyden uzak hisseden. Baskalarının dertlerine kendi derdiymis gibi yanan. Çok güzel kalpli

Keşke daha Cook artı versem+++++++

Yaaaaa. 

İnşallah bu karmasadan cikarsin canim. Zaman zaman oluyor herkeste bu inanki🌷

İnşallah cnm karma karışık duygulara büründüm ❤️

Rojin aslında pozitif gibi olsada içinde volkanlar kopan birisin, sevgi ve ilgiye muhtaç olduğunu düşünüyorum, insanların yükünü sırtına almış kendi halinde cabalayan bi annesin, kalbinde kötülük yok hatta fazlaca bastırılmış birisin bence bi yanın hala yaşayamadığın çocukluğun 

0 oy
önce (5,380 puan) tarafından

Geldim et cnm

Kolay inanan ve güvenen biri değilsin, kendini eşine ve çocuğuna adamış kendi halinde birisin, tek başına savaşacak gücü olmayan biraz duygusal bi yapın var. Gelenek ve göreneklerine bağlı işçimen bi kadınsın biraz da yaşça olgun olduğunu düşünüyorum 

önce (5,380 puan) tarafından

Yok kız o kadar olgun değilim 32 yaşım  ee işte biraz bildin beni

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Benn 🥰♥️♥️

Öncelikle cok iyi kalpli herkesi kendi gibi gören birisin, kendi halinde kalamayan surekli birilerini menmun etken icin uğraşan, yıpranmış bi anne olduğunu düşünüyorum, beklediğin sevgiyi görememiş,  sevilmeyi ve saygı duyulmasını hakeden ve isteyen kişisin 

önce (50 puan) tarafından

Aynen beni anlattın bacım ♥️♥️

0 oy
önce (3,605 puan) tarafından

Bende bendeeeee :))

Seninde beklediğin sevgiyi ve ilgiyi alamadığını düşünüyorum, aslında çok pozitif eğlenmeyi seven bi kişilik yapın olsada bu tarafını sömüren, seni durağanlığa empoze etmiş bi hayatın var, bedenen çökmüş birisin, kendisini çocuklarına adamış güzel kalplisin

önce (3,605 puan) tarafından

Ayyy vallahi doğru söyledin ya kuzu

Yeminle:)))

Aynen beni tarif ettin

0 oy
önce (3,234 puan) tarafından

Abuu 24 dk da 39 cevap ne meraklı hatunlarız🤭 hadi banada yap bekliyore🫣

Sorma gerçekten yetişemiyorum kafadan atmadan kisilik analizi yaptığım icin baya vaktimi alıyo burası ayrı 🤗 eskileri seven, hasretle bakan bi kadın görüyorum yaşça olgun, bedenen yıpranmış kendi halinde Anadolu kadını görüyorum. Tuttuğunu koparan, her işin üstesinden gelen ama iyi kalpli bi izlenim veriyorsun, ununu elemiş, emeğini duvara aşmış tabiri varya öylesin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 462 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,002 göst.
21 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 462 göst.
0 oy
5 cevap 141 göst.

410,760 soru