+4 oy
1,091 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,454 puan) tarafından

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla tahmin yapıyorum gelin 🙃

120 Cevaplar

0 oy
önce (721 puan) tarafından

Peki ben cnm

önce (3,454 puan) tarafından

Güçlü bi kadınsın bi takım sıkıntıların olsada tek başına üstesinden gelirsin, fazla cevren yok ve yaşın küçük diye tahmin ediyorum

-Reklam-
0 oy
önce (351 puan) tarafından

Bekliyorummmm

Yorgun ve bitkin bi haldesin çok savaş veriyosun ve tek olduğunu düşünüyosun, mucadele etmen gereken şeyler var ama destekçin yok, arkadaşın yok, eşinden ve cevrenden yeterince sevgi görmediğini düşünüyorum nickin gibi yorgunsun ama iyi kalplisin herseyden önce çok güçlüsün 

0 oy
önce (685 puan) tarafından

Ay bende isterim:)

Durağanlık sevmeyen ama hayatı evde geçen bi annesin, araştırmayı yeni şeyler öğrenmeyi cok seviyosun, kendinle barışık değilsin gibi geldi bana, cevrenin ne dediğini önemseyip kendine dert ediniyomuş gibisin ama iyi kalpli herkesi kendi gibi gören bi yapın da var, seni seveni çok seviyosun

önce (685 puan) tarafından

Tesekkur ederim güzel yorumun için ☺️ evet hareket hayatta hep olmali ama tabi çocuk epeyce bağlıyor bizi eve mümkün oldugunca sosyallesmeye calisiyoruz. Caktirmamaya çalışsam da çevreme kulak kapatamayip icten ice icerlenirim evet sevgi yaymaya hazirda beklesemde genelde kursagimda kalir yutkunurum ne yazikki ama ictenlikle uzanan eli asla geri cevirmem ☺️ guzel bir analiz oldu 🙏

0 oy
önce (12 puan) tarafından

Ben ben ben ❤️

Kendin yemez yedirirsin gibime geliyo ailede fedakar olan sensin, kimseye karışmaz, kimseyi karıştırmaz kendi halinde iyi niyetli birisin 

0 oy
önce (6,827 puan) tarafından

Benide yorumla 🙂

Cesit cesit yemek yapan hamarat, neşeli, pozitif, sorunları olsada dışarıya yansıtmayan, biraz çekingen biraz kırılgan, iyi niyetli, insanlara yardım etmeyi seven hanım hanımcık bi kadınsın 

önce (6,827 puan) tarafından

Teşekkür ederim ,☺️ayrıca bu kadar yoruma cevap verişinede bravo ☺️

0 oy
önce (128 puan) tarafından

Bir analiz de ben alıyım 🤩😅

Çok duygusalsın, kırılgansın, ailen herseyin bu konuda hasret cekiyosun, kendini olduğundan daha olgun hissediyosun ve yanlız hissediyosun, Çok cevren yok hayatının büyük çoğunluğu evede geçiyo, gezmeyi sevmiyosun

0 oy
önce (40 puan) tarafından

Benide 🥰

Cok güçlü bi kadınsın hayatının yükü sırtında, herşeye cabalayan ama asla takdir görmeyen birisin, sevgi ve ilgiye ihtiyacın var yaşından daha olgun hissettiğini düşünüyorum ve aslında istediğin hayatta yaşamıyosun iyi kalplisin, sevildiğini hissetmen yeterli yüzünde güller açması için 

0 oy
önce (107 puan) tarafından

Bnde burdayım 😊

Tam bi ev kadını aşını pişiren, evini temizleyen, maharetli, yaptığı yenir, yıkandığı giyilir tabirine sen uyuyorsun, evinde sorun olsada asla belli etmeyen güler yüzlü, biraz da duygusal bi karaktersin, cevrendeki sorunlar cokta önemli degil kapıyı kapatıp takmiyosun

önce (107 puan) tarafından

Hemen hemen hepsi dogru 👍😊

0 oy
önce (29,280 puan) tarafından

Yap bakalım :)))

Güçlü bi kataktersin, hayatına kolay kolay kimseyi alamazsın, sinirlendiğinde cekilmez olduğunu düşünüyorum ayni zamanda eğlenceli, neşeli sevdi mi tam seven ,sildi mi tam silen, çevresine son derece kapalı, ailesi herseyi olan birisin 

önce (29,280 puan) tarafından

Üstüne bastın diyebilirim :)

0 oy
önce (51,769 puan) tarafından

sıra gelirse bekliyorum☺️

Sira sende 🤗 dost canlısı ve ev kuşu olduğunu düşünüyorum, kolay arkadaş olabilen ama hayatına zor alan, hamarat en büyük serveti çocuğu olan cevresine ayak uyduran, anlayışlı, çevresini düşünen, insanları seven, evine bağlı temiz bi kadınsın 

önce (51,769 puan) tarafından

ev kuşu değilim gezmeyi severim ☺️hayatima kolay alir kazığı yerim ☺️ diğerleri doğru teşekkür ederim canim benim 🥰❤️

0 oy
önce (5,181 puan) tarafından

Bende bende istiyorum lütfen 🤗

Çevresine karşı duyarlı hayatı sorgulayan birisin, hakkettiğin hayatı yaşamıyosun diye düşünüyorum, biraz pinpirikli, insanları kırmaktan çekinen, saygılı birisin iyi kalplisin 

önce (5,181 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim resmen beni tarif etmişsin gerçekten ❤️☺️

0 oy
önce (75 puan) tarafından

Ben peki çok olmadı buralarda olalı ama :)

Güzel bi kalbin olduğunu düşünüyorum ayni şekilde çevrenide Güzellestiren cok insan var, duygusalsın, çevresine saygılı herkesin fikrine önem veren, pozitif birisin huzur dolusun diye öngörülüyorum

0 oy
önce (2,168 puan) tarafından

Ya beeeeennnn 🙈

0 oy
önce (208 puan) tarafından

Ya ben naslim☺️

0 oy
önce (2,225 puan) tarafından

Beni de tahmin et hayrına 😁

0 oy
önce (174 puan) tarafından

Ben de alayım1🫠