Benim yaptığım 🤭 pankek
Kocamın yaptığı trileçe🫣
Ellerinize sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 😇
Allah enişte beyden de razı olsun
Her zaman bayılıyorum böyle karı koca birşeyler yapanlara
Canım güzel yorumun için senden de Allah razı olsun Bende bu tür postlar görünce çok seviniyorum mutlu aileleri ♡
Cümlemizden canim ♥️
🥰♥️⚘️🤍
Ben bunu eşime atıp elin kocaları neler yapıyor demez miyim simdi
Hahahaaaa😁😁😁😁 bende diyecektim sen demişsin ❤️
Böyle koca mı olur trilece yapan
Kız öyle deme benimki de çok iyi temizlik yapar mesela
Ooo çok iyi bak onu da benim kocam yapmaz
Ayyy hepsi de cok güzel görünüyor bir dilim trileçe alabilir miyim 😋😂 ellerinize sağlık canım afiyet şifa olsun
Sağol canım ilk yapışı bi de 🥰
Aboooooo ben gidip utanayim da geleyim canım daha hiç denemedim bile yapamam diye yüzüme gözüme bulaştiririm😁😁
Evet bende 1 kez yapmaya çalıştım karamel olmadı falan hevesim kaçtı daha da yapmadım 🤭😃
Vallahi helal olsun enişteye 😁 aşçı mi peki ayyy me şanslısın eğer aşçı ise 😁😁 gerçeği benimki de güzel yemek yapar güzel masa kurar da ama pasta tatlı yapmaz 😁😁
Canım aşçı sertifikası yok ama ustalık belgesi var ☺️ pide pizza ustası. Ve çok güzel yemek yapar ama kendisi istediğinde
Heyyy maşallah kız neyedir bu kadar pankek tralice mukkkkkkk
Oğluma yapmıştım fazla olmuş
Benim kocamda çok hamarattır😊 çok güzel soğuk baklava yapar hamur işlerinin hepsi elinden gelir kocamda kocam ❤️
Sağol canım bende eşime dedim gel evde de yap 😃 canım çekti ya iş yerinde yapmış 🤭
Aşçımı eşin
Aşçılık sertifikası falan yok canım ama usta . Pizza pide ustası
Anladım canım iyi yapmış valla en güzel koca yemek yapan koca😂
Hahaha evet 🤭🥰
Kız benden iyi yapmış kocan aferin😃
Ben karamel yapamıyorum
İkinizde birbirinizden maharetlisiniz ellerinize sağlık😍
Teşekkür ederiz canım ama benim pankekler solda 0 kaldı
Pankekelri neyle tuketyrsnz cnn neyle yiyilyr onlar
Canım ister balla ister çikolatayla. Oğlum o şekilde sade de yiyor tatlı olduğu için 🥰
Tarif veririnsn cnm bnm ya çocuklara yapım yerde yaparım o Yuvarlak şeklini nasıl veriyrsn ellerine kollarına sağlık cnm
Tabiki veririm canım.. hamur dağıtıcı var benim onunla ama onu almadan önce de Pet şişenin kapağını deldim ince çivi ile hamuru ona doldurup yapıyordum. 1 Yumurta, 2 yemek kaşığı toz şeker, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, vanilya , kabartma tozu , 2 su bardağı un ama kontrollü ekle . Çünkü undan una değişiyor canım kek hamurundan biraz sıvı olacak şekilde hamuru . Sonra yapışmaz bir tavada çok az yağ sürüp hamuru dök. Sonraki aşamalarda yağlama tavayı gerek kalmıyor.
https://www.nefisyemektarifleri.com/sadece-1-yumurta-ile-pamuk-gibi-pankek-tarifi-videolu/
Masallah tireliceye 😁
Yok ya neyine alıncam ortada yapılmış kocaman trileçe var bir yanda da herkesin yaptığı pankek 😃
Ayol tarif sormuslar demek ki herkes yapamiyor 😄
O çok kolay basit bir şey aslında herkes yapar kolaylıkla..ama trileçeyi yapamaz canım adam benden yetenekli 🤭😃
Evet kocan masallah yetenekli 😃
Sağol canım ☺️
Maaşallah size :))
Teşekkür ederim canım ♡
Karı koca şaheser sergilemişsiniz ellerinize sağlık
Benimki eşimin yanında sayılmadı bile ama sağol canım ♥️
benimkide yaparda yaptihi yenmez
Eşim bir çok kadından güzel yemek yapar buna bende dahilim
vay bee elin kizlarindq nasida sans var
Yemek konusunda evet çok sansliyimdir ama her güzelin de kusuru var
en onemli konuda sanslisin kiz gerisini sktr et
Haha doğru ikna oldum şimdi
Vay canına maşallah enişte döktürmüş😸 senin pankekler de altın sarısı çok düzgün olmuş afiyet olsun canımm 😻
Çok teşekkür ederim canım ☺️♥️
Kocan triliceye o şekli nasıl vermiş benimki poşetten ya hepsi dökülüyor ucunu delemiyorum ya da incecik oluyo ya
Neyle verdi bilmiyorum canım ya iş yerinde yapmış gelsin detayları sorucam:)
Maşallah canım afiyet olsun inşallah 🤗
Benim eşim m de hamarattir ama ardında enkaz bıraktığı için mutfağı 3-4 saatte anca temizlerim 🤣🤣
Sağol canım ♡ benim de eşim önceden öyleydi ama çok söylendim galiba artık yapmıyor
Ben de arabasını kirletiyorum inşallah öğretecem canım 32 yaşındaki çocuğa 🤣🤣
Daha var çünkü benim eşim 36 yaşında öğrendi onu
Yapma yav 🤣🤣
Olsun olsun öğrenir daha çok var 🤭😁
Çokça amin 🤣
🌸⚘️🤍💫
İkiside birbirinden lezzetli gözüküyor ellerinize sağlık afiyetle yiyin
Çok teşekkür ederim canım ♥️
Nefis görünüyor afiyetle yiyin inşallah
Çok teşekkür ederim canım🌸
Maşallah size ❤️
Sağol canım ♥️
Vay be maşallah canım ikisinde harika görünüyor 😋 ya birde şu karamel tam tutan bi tarifi bilen varsa yazsbilri mi ya çok koyu oluyor ya az borcama yetmiyor kaç oldu yapıyorum keki müthiş oluyor karamelde olmuyor
Karameli ben hiç yapamıyorum canım valla ya . Yapabilen varsa bana da söylesin teşekkür ederim bu arada
Eniştenin hakkını yiyemiycem vicdanım el vermez coook güzel görünüyor 😋😋
Teşekkür ederim canım
Oh oh maşallah ellerinize sağlık afiyetler olsun sizeeee 🥰
Teşekkür ederim canım 🌸
Rica ederim 🤗
⚘️🤍🌸🥰
411,064 soru
12,373,073 cevap
42,565 kullanıcı