0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (3,429 puan) tarafından

Bir arkadaşım adına soruyorum kızlar, kendisi geçen fenalaşarak acile gitmiş 11 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş 

Zaten şüphe ediyordu bana da söylemişti ama birçok test yaptı hep tek çizgi çıktı, bu sürede baş ağrısı çok olduğu için bayağı güçlü ağrı kesiciler almış, hatta bir ara hafif bir kanama yaşamış 

Şimdi de bebeğin engelli olmasından korkuyor çünkü çok hap içmiş acaba bir engeli varsa ultrasonda cıkar mı fikriniz nedir 

5 Cevaplar

0 oy
(3,429 puan) tarafından

Cevap verecek biri yok mu 

-Reklam-
0 oy
(785 puan) tarafından

Canım buna doktorlar dahil kimse kesin cevap veremez malesef  :(

(3,429 puan) tarafından

Dimi Allahın işi artık ne diyelim 

0 oy
(4,595 puan) tarafından

Buna ben cevap vereyim canim ekran resmi yap arkadaşına gönder 

7 haftalık Safra kesesi ameliyatı oldum ve orda aşırı derecede ağrım oldu ve yüksek dozda ağrı kesici verdiler 

10 cu haftada bağırsagim delinmiş dışkı içime akmis zehirlenmişim 

Geçirdiğim ameliyatlarin aldığım narkozlarin haddi hesabı yok bağırsak karnımdan dışarı çıkarıldı torba taktılar 

25 haftaya kadar ölü doğum yaptırmak için çok uğraştılar ve ben asla kabul etmedim evlat katili olamam dedim 

Banada çocuğun engelli olur ayağı olmaz kolu olmaz şöyle olur böyle olur diye çok söylediler 

Ve sonuç oğlum 36 günlük koynumda ve hiç bir engeli yok yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hiç bir şey olmaz 

tarafından

Allah rüzgar paşaya sağlıklı ömürler versin. ❤

(4,595 puan) tarafından

Amin 🤲 inşallah cnm Allah razı olsun rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 

tarafından

İnşallah büşüm

(3,429 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebiş bende ona dedim Allah'tandır artık ne gelirse ama kendini de suçlu hissediyor şimdi 

(166 puan) tarafından

Canım Allah onu sana bağışlamış sen Allah'tan hayırlısını dilemissin Allah'ta sana hayırlısını vermiş ama hamilelikte ilaç önerilmez düşük yapmak isteyenler içer evet ekmeği varsa gelir ama Allah beyinde vermiş kaderinizi belirleyin diye oda bilmiyormuş Allah bağışlasın insallah

0 oy
(166 puan) tarafından

Düşük yapmak isteyenler ilaç kullanır düşürmek için Allah korusun bebisi kan verdiyse beta degerinden görebilir 

(3,429 puan) tarafından

2 gün sonra randevusu kadın doğumda bakacaklar artık yaklaşık 10 gün hafif kanaması olmuş dediğine göre

(166 puan) tarafından

Bende bir gün gecikince ağrılarım oldu içtim akşama kadar olmayınca vicdan azabı çektim düşük yaptım diye akşam oldum meğer hamile bile degilmisim bilmiyormuş Allah bağışlasın artık ama şüphesi varsa keşke icmeseymis düşük olsa parça şeklinde gelirdi bence beklemeden gitsin en azından ciddi bir şey varsa durdururlar 

0 oy
(4,352 puan) tarafından

İkinci oğlumda hamile olduğumu bilmeden ağrı kesiciler kas gevşeticiler antibiyotikler bir ton ilaç içtim bana da herkes yok engelli olur Yok şöyle böyle olur dediler çok şükür 2 yaş 3 aylık ne ağzı ne totosu durmuyor :) arkadaşın korkmasın 

(3,429 puan) tarafından

Bende dedim belki bir şey yoktur diye ama 10 gün lekelenmesi olmuş bir de kendimi suçlu hissederim bir şey olduysa diyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 52 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Btl33.! (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 66 göst.

411,301 soru

12,381,252 cevap

43,205 kullanıcı

Kategoriler