0 oy
74 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (152 puan) tarafından

Daha erken zaten ama hep kafamı kurcalıyor büyük kızım üç yaşında erken ergenlik önlenebilecek birşey mi yoksa akışına bırakmak mi lazım malum yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu artık 

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,487 puan) tarafından

Tavuk fazla verme, paketli gıdalar da öyle 

Benimde büyük kızım 3 yaşında en fazla ayda 1 yaparım 

önce (152 puan) tarafından

Öyle yapayim artık

Ben seviyorum bana kalsa her gün ypcm ama en azından onun için artik en aza indirecm diğer et pahali malum öyle onu çok tuketmiyoruz 

Maalesef çok pahalı keşke daha uygun olsa. Onun yerine sebze verin kızınıza veya bakliyat

Öyle ypcm artik 

-Reklam-
0 oy
önce (13,336 puan) tarafından

bunu düşünmek için erken ama beslenmesine dikkat edin. organik tavuk dışında tavuk vermeyin. bıldırcın yumurtası yine öyle yüksek miktarda östrojen içeriyor. paketli gıdalardan uzak tutun. boy, kilo takibi yapın. yaşına göre nasıl. senede 1 çocuk doktoru görsün.

bi tanıdığımızın kızında farkedildi, şimdi doktorlar önlemeye çalışıyor. 

Kilosu 16 idi boyu da 94 nasil sizde elimden geldiğince gösteriyorum 

Kasaptan tavuk aliyorum önceden markettn alirdm şimdi almiyorum eskisi gibi bıldırcın yumurtasıni hiç vermeden zaten 

Nasil farkedildi peki

önce (13,336 puan) tarafından

düzenli doktor kontrolü ve doktor gelişim hızlı gittiğini görüp hormon testi yapıyor. 

ha market ha kasap farketmiyor. sadece marketlerdeki organik tavuk güvenli, geri kalan çöp

kız çocuklarını bırak erkekler de yememeli, o kadar östrojen erkeklere de zarar

Anladm bundan sonra daha çok dikkat ederim geçenlerde götürdüm doktor birşey demedi açıkçası 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 605 göst.
+2 oy
6 cevap 119 göst.
0 oy
5 cevap 105 göst.
0 oy
8 cevap 197 göst.

410,663 soru

12,355,605 cevap

40,944 kullanıcı