+2 oy
659 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,228 puan) tarafından

Kızlar kocalarınızı övün,ben bugün kocamı övdüm bol keseden ve bana karşı çok çok daha iyi olduğunu farkettim🙄bir dediğimi iki etmedi gerçekten işe yarıyor😂siz kocanızı övermisiniz? Artık bu taktikle gidicem ona😬elimi öpüp kurban olurum sana bile der😂(bu dediğimi yanlış anlamayın lütfen,hava atmak için söylemiyorum gerçekten etkili, diğer şeyleri de yaparsanız daha güzel olur,siz biliyorsunuz😂)

31 Cevaplar

+4 oy
önce (135,248 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

ovemem en son övdumden snr simosa gebe oldumu orendim tovbe ovmem

önce (2,228 puan) tarafından

Koptum bu yorumaaaaa😂😂😆😅😂🤣😭

okuyunca bende bi koptum🙃😁😁😁

önce (475 puan) tarafından

Bence Bi daha ov sen çocuğu güzel yapıyorsun😁😁😅😅😅

😂😂😂❤️

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

-Reklam-
+3 oy
önce (215 puan) tarafından

Ovdum,  hayırdır birsey mi isteyeceksin diyor:D

önce (234 puan) tarafından

Ahahah benimki arsız çıkti yorumları okuyup ovdum 

Teşekkür canim biliyorum dedi 😃😃😃

önce (20,073 puan) tarafından

Sevgi seninkinin ego tavan 🤣Kız yok hiç öyle değil aslında. Ama adam hep ayni muameleyi yapiyo bana 😁 

Benim sayemde bugün kocalarınızı övdünüz,dua edin bana😅

önce (156 puan) tarafından

Adam işteyken sürekli överim. Eve gelip övdüğümde hadi dökül bakalım ne isteyeceksin der 😂😂😂😂 demek ki hepsi aynı 

+1

İşteyken onu özlediğini anlar,evdeyken de bir şey isteyeceğini anlar o yüzden😂

+2 oy
önce (425 puan) tarafından

Ben sürekli söylüyorum. İyi kötü hiç içimde bırakmıyorum direk söylüyorum. Kurban olurum u zaten günde 10 defadan fazla söylüyorum 

Oda söylüyorsa ne güzel canım,erkekler övgüye bayılır😍

Tabikide o da söylüyor 

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım 🧿

Amin Allah razı olsun cnm 

+2 oy
önce (804 puan) tarafından

Şımartamam orası burası oynar ne gerek var bir eve bir tane aşk pıtırcıgi Yeter övemem de ben biraz gaddarim ya adam kurban da olur köle de olur bana ama bende icraat yok 

Şımart kız o senin kocan, diğer yarımın☺️oda aynı şekilde tabi herşey karşılıklı😆

Valla şımartmis olsam ilk defa bencillik yapıp kendimi şımartırim valla soğudum herşeyden son zamanlarda dolansin arkamda işte deveyi diken..... İnsanı... İplemeyen gerekir bazen

önce (8,057 puan) tarafından

Bir gaddar da ben :)

Yorumu kendim yazmışım gibi.

En güzeli ☺️

+1 oy
önce (5,091 puan) tarafından

Asla övmem Allah korusun yazıyo görse simaracak gerek yok🤣🤣🤣🤣

O zaman oda sen şımarma diye bir iki tatlı söz söylemesin,olur mu öyle kız🙄😂 tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır boşa dememişler😉

önce (5,091 puan) tarafından

Kız söylemez ki katı biri

Anladım canım

+1 oy
önce (5,389 puan) tarafından

Övmeme gerek yok  zaten herşeyi ovmeden yapar cnm 

Maşallah canım,ama yinede sen övme😂

önce (5,389 puan) tarafından

Yok kız sonra alışır 

+1 oy
önce (2,183 puan) tarafından

Yok anam ne övmesi ben eşimle bile mesafeliyim diyormuşummm :woot:

Eşle mesafeli olunur mu kız☺️

Olunur bacım olunur bazen çok samimi olurum bazen aşırı mesafeli 🤣🤣 o zamanlar daha çok gözümün içine bakar ne desem yapar hemen kendini suçlar hatta birşey mi yaptım diye ahahahhaha 

Denge önemli😉bazen geri çekileceksin,erkek verici olur, kadın alıcı 🤫

Aynende öyle 😁😁😁

+1 oy
önce (16,550 puan) tarafından

Trileçe yapan koca gördükten sonra övmek gömerim 😤😤😤😑

Ona bende sinir oldum çaktırma😂

+1 oy
önce (5,052 puan) tarafından

Yaparım bunu ve her daim işe yarar ama genelde ona saygı duymam onun için dünyalara bedel Allah var bir dediğimi iki etmez kocamda kocam sjsjsksk😂😍❤️

Tabi ki işe yarar, tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır boşa dememişler 🙃erkekler övgüyü severler gaza geliyorlar😅

He valla ama arada fazla şımarmaa haa diyorum sksksksk

Onuda diyorsun yani😅

+1

Tabi tabi muhakkak derim shsjsjsjs😁

+1 oy
önce (531 puan) tarafından

Benim ovmeme gerek yok çünkü zaten ağzımın icine bakıyor 

Övme canım sen ihtiyacın yok ne güzel 😂

+1 oy
önce (269 puan) tarafından

Evet övüyorum geçen sana aşığım şansım olsa dibimden ayırmam dedim karşılığını aldım. 

İyimi kötü mü bari onuda söyle🤔

önce (269 puan) tarafından

İyi cevap aldım 

+1 oy
önce (555 puan) tarafından

Benim esim sevgiliyken boyle deildi evlenince degisti bana yardimci olur sakalasir herkeze karsi savunur ueri gelir yemek yapar kizimi uyutur yemek yemedinde esim tutar kucana oturtur yediririm.bazen benden yemez dur ben deniyim der en son kahvalti hazirlamis bardaga su koyup icine gul koymustu beni uyandirip kahvalti hazir diyince cok sevinmistim bazen sofra toplamada yardimci olur en son kokina ostedigimi soyledim hemen almis bana kizimiza harcamaktan asla gocunmaz hep senin kizimin yemedigi parayi napim der saolsun her istedigimi yapmaya calisir aynis sekil bemde esime karsi hep durust davranirim esimden habersiz is yapmam biyere gitmem bisi alicam zaman danisirim toplum icinde esime karsi gelmem kavga etmem esimde bana oyle davranir bazen tartismamiz olur ama kim sucluysa o gider hemen gönül alir

Bana da ben senin kölenim der gerçekten der bunu😅 adamı nasıl hipnoz ettiysem farkında olmadan😂 çok şükür canım mutluluğunuz daim olsun🧿

+1 oy
önce (2,983 puan) tarafından

Övsemde övmesemde aynı tas aynı hamam, değişen birşey yok 

Üzüldüm kız niye öyle dedin😕

+1 oy
önce (20,073 puan) tarafından

Hayır mı ne istiyosun dedi 🤣🤣😒😒

Banada kafanı taşa mı vurdun dedi😅

+1 oy
önce (724 puan) tarafından

Kız alışınca da hep bekliyor 😁

Denge önemli tatlım😅

+1 oy
önce (6,191 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

demin bende ovdum vay bee kocam dedim gozume girdin .:) ben banyodaydim da cocugu uyutmus salincagina koymaya ikna etmesi bile buyuk basari:)

önce (51,802 puan) tarafından

yazmissin sonradan okudum

antin kuntin isler:))

önce (3,248 puan) tarafından

Antin kuntin aletin ismi ney ayy tam benlik sürekli yapar dururum artık..kuru cildede olurmuki

olur olur iki cesit baslik var mor renkli argon turincu neon baslik. mor renkliler yagli cilt ve sivilcelere fayda ediyor. turunculu basliklar yaslanma karsiti. zaten cilt bakiminda falan da kullaniyorlar ben cilt bakiminda gttigim yerlere sordum 3 degisik yere ucu de eve alirsan faydasini gorursin dediler. guzellik merkezlerindede kullanilio yani alet. yüksek frekans cilt bakim cihazi . 7 problu benimki yani 7 baslikli hem mor hem turunculari var ama istiosan 4 basliklilari da alabilirsin onlar daha uygun 1900 e aldim ben . dort basliklari 1100 1200 tl civari

önce (3,248 puan) tarafından

Aa bayada uygunmuş fiyatı ben zaten sürekli cilt bakım ürünlerine veriyom bunları çopuda işe yaramıyor 

+1 oy
önce (1,692 puan) tarafından

Ben aşkım Allah senden razı olsun derim genelde 

Bende öyle derim, aşkım Allah razı olsun, hiçbir şeyimizi eksik etmiyosun,bize dört dörtlük bakıyorsun diyorum bu sefer bana daha fazlasıyla geliyor,ben senin kölenim diyor😅

önce (1,692 puan) tarafından

Öyle bişey demez benimki demesini de istemem ben

Beni sevmesi yetiyor 🤗

Bir gün buraya eşimle ilgili kötü post açarsam fena linç yerim😂

+1 oy

ovesim geldiyse overim.istedigim biseyi yaptiysa aslan kocam can kocam gibi durduk yere de yağlamam 😀😀

Hahaha içinden nasıl geliyorsa öyle yap🤫

☺️ tamam

+1 oy
önce (2,231 puan) tarafından

Ben bunu 7 yıl sonra anladım biliyor musun ☹️ giden yıllara uzuluuirum

Ah canım ya bazen eşler arasında sorun oluyor, benimde oluyor, herkesin oluyor bunlar çok normal ama önemli olan birbirinin huyunu iyi bilmek ve ona göre tatlı dilini kullanmak.bende bunu biraz geç öğrendim ama olsun zararın neresinden dönersek kar🤫😅erkekler tatlı dili sever,pohpohlanmayı severler, küçük erkek çocuğu gibi,tabi bunlar her iki taraf içinde geçerli.Erkeklerin beyni ilkel canım🤣 onları biz yönlendirecez,hatta yöneticez😂bu benim fikrim☺️

+1 oy
önce (1,165 puan) tarafından

Ben övdüğümde bebeğe kaç saat bakmam gerekiyor onu şöyle diyor direk :D genelde ona bırakıp çıkıyorum kızı 

Hep bir şeyler isterken övüyorsun demekki olmadı bu😅

önce (1,165 puan) tarafından

Övesim gelmiyor vallahi aslında çok etkili oluyor biliyorum bazen sen olmasan ben çocuğa bakamam diyorum ,sen olmasan şunu yapamam diyorum böyle beni güçsüz kendine ihtiyacım olduğunu duymak çok hoşuna gidiyor.bazen kavanoz kapağını mahsus açamıyorum koşup gelip açıyor :) veya birşeyi kaldıramıyorum o kaldiriuor hemen bir kabariyor .sen olmasan yapamazdim.diyorum çok hoşuna gidiyor.ya bu adamlarin yakıtı övülmek aslında da işte çok da övemiyorum haftada bir iki ancak:)

Dengede tut canım🤭

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,070 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 841 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 908 göst.
16 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 519 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (945 puan) tarafından soruldu

410,929 soru

12,366,014 cevap

42,022 kullanıcı

Kategoriler

...