+2 oy
689 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,228 puan) tarafından

Kızlar kocalarınızı övün,ben bugün kocamı övdüm bol keseden ve bana karşı çok çok daha iyi olduğunu farkettim🙄bir dediğimi iki etmedi gerçekten işe yarıyor😂siz kocanızı övermisiniz? Artık bu taktikle gidicem ona😬elimi öpüp kurban olurum sana bile der😂(bu dediğimi yanlış anlamayın lütfen,hava atmak için söylemiyorum gerçekten etkili, diğer şeyleri de yaparsanız daha güzel olur,siz biliyorsunuz😂)

31 Cevaplar

+1 oy
önce (4,660 puan) tarafından

Ama fazla övme kız sonra totişleri havalarda uçuyor 😂😂

önce (2,228 puan) tarafından

Dengeli canım, çok översen normalleşir dediklerin, değeri kalmaz.herseyin azı çoğu zarar.gerektigi yerde de  kibar bir hanımefendi gibi teşekkür etmeyi de bilecen bu onu iyi hissettirir zaten,hep daha fazla çabalar 😍

-Reklam-
+1 oy
önce (3,420 puan) tarafından

Ya bende söylemek istiyorum ama nedense Bi odunluk var bende utanıyorum mu desem 😃 gerçi tanışalı 8 yıl evleneli de 7 olacak, içimden söylemek geliyor yok cıkmıyor 

O senin eşin,en çok ona kibar olman gerekiyor,arada insan övülmeli ya,takdir edilmek erkeği iyi hissettir☺️

+1 oy
önce (449 puan) tarafından

Evet güzel taktik çocuk konusunda bende kullanıyorum. Mesela çocuk senin elinden daha iyi iştahlı yemek yiyor sen beceriyorsun bu işi falan diyorum o da yemek yerken o görevi üstleniyor çocukla ilgileniyor ama fazla ovunce de çok havaya giriyor sinirimi bozuyor😂😂 o yüzden fazla övmeye gelmiyor benimkini 😂😂

Denge denge denge der susarım🤫 herşeyin azı da fazlası da zarar.ortasini bulacan şekerim🙈

önce (449 puan) tarafından

Yani canım haklısın 😂

+1 oy
önce (3,773 puan) tarafından

Kız benim ovmeme gerek yok ki bizimki aslan Burcu aynaya bakıyor HeyT be ne yakışıklıyım kendime kurban olayım diyor yürüyen ego benim koca 😂

Ay bazen benimkide öyle yapar😂sende de aynen aşkım çok yakışıklısın ama yanında da bir prenses var😍

Kız ben akrep burcuyum övmem baskalri beni över bende derim ki eğer yakışıklı olmasaydın zaten ben seni almazdım  😂😂😂

Hahaha vay be süper cevap olmuş enişteye😂

+1

Yani hakediyorlar kız arada :)

Kesinlikle🤭

+1 oy
önce (3,249 puan) tarafından

Çok övdümm heralde ben artık işe yaramıyor. He he deyip geçiyor 

Dengeyi sağlamak lazım, herşeyin azı da çoğu da zarar.cok söylersen değeri kalmaz, normalleşir dediklerin🙈

önce (3,249 puan) tarafından

Bencede en minimum a indircem 

Sen bir geri çekil,o gelecek zaten🙄

+1 oy
önce (8,057 puan) tarafından

Valla adam olmayana ne söylesen boş.

Aynı tas aynı hamam devam eder.

Haklı olabilirsin canım😔

+1 oy
önce (1,143 puan) tarafından

Ben çok overim cumalari elini öper mani söyler para alırım hatta 😂 bu cuma emanet tasimama gerek yok sen zaten mermisin kocam dedim helalinden bir kirmizi ateşledi 😂 kumbaram var orda birikiyo böyle. taktik kesinlikle tutuyor benden de tavsiye. Aslan kocam kaplan kocam derseniz yapmayacakları şey yok. Yani erkekten erkeğe değişir ama iş karşılıklı olunca evlilik hem eğlenceli h sıcak oluyor. 

Hay ağzın bal yesin🍯kesinlikle erkekleri bazen pohpohlamak gerekiyor,ilkeller çünkü,basit düşünürler😂

Aynen tek hücre😂 basit düşünmek gerek 

Biz kadınlar öylemiyiz,nabza göre şerbet😂

+1

Aklıma böyle hep şey geliyor bı kitap var ya kadınları anlama sanatiydi galiba. İçini açıyorsunuz boş, En sonda şey diyo zorlama anlayamazsın 😂 Şeytan bile korkudan pabucu ters giymis 😂 kadın isterse herşey olur 🧚

Bravo aynen öyle❤️

+1 oy
önce (2,218 puan) tarafından

Gerek yok böyle şeylere ya doğaçlama takılıyoruz biz 🤩

Nasıl istiyorsanız❤️

+1 oy
önce (592 puan) tarafından

Nerden başlayayım istersin hayatım 😉

İstediğin yerden bebeğim😂

+1

Erkek misin sen bu nasıl cevap😂

Okey ,  😀

Benim nörolojik rahatsizligimi biliyor ve her daim yanımda oluyor . Hasta olduğumu arkadasken bile sadece arkadaş ama öğrenir öğrenmez nedir nasıl tedavi edilir ve nöbette ilk müdahale nasıl yapılır bunları araştırıp videolar izleyip  öğrenen bir tatlılık ve ben bunu sevgili olduğumuz ilk gün duydum ondan . Ağır krizlerime rağmen asla korkmadı hep soğukkanlı oldu hep hiç yargilamadi hep yanımda oldu gebeligimde de bana hep unutturdu hastalığımı. Allah razı olsun.  Asla üzerime iş yikmadi hep yardım etti iş hayatımda da eve bi gelirdim benden önce gelmiş yemek yapmış. Gece vardiyasındaysa kalkar hemen evi süpürür yemek yapardı bi gelirdim ki ev tertemiz. Hamileyken de tüm işleri o yapardı hemde işine giderdi . Cocuk oldu ayni şekilde yardımcı oldu bana yetisemedigim yerde neden dediyse de arkasından tamam ben hallederim dedi. Nezaman kendimi halsiz yorgun hissetsem gerekirse dışarıdan söyler yada geçer kendi yapar toplar yıkar. Maddi olarak da taşı sıksa suyunu çıkarır daha ne olsun ki. 

Allah onu başımdan gönlümden  ayakkabisini kapimdan eksik etmesin ❤️

Amin ❤️

Kız ne alaka nerem erkek  sende yaaa:))

Şaka şaka🤭😂

Allah herkesin evine huzur bereket versin canım, Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin.

Bütün kadınlar mutluluğu hakediyor ❤️

Amin inşallah,  öyle tabi . ❤️

+1 oy
önce (3,624 puan) tarafından

Maddiyat konusunda bazen çok şaşırtıyor beni 

Onun dışında ilişki isteyince karşı çıkmıyor 

Başka da övülecek bi yani yok

Oda iyi kız olan var olmayan var 🤭

+1 oy
önce (839 puan) tarafından

Arada överim ama bu aksam fena gömdüm 

Arada gömmek te gerekir tabi 🤭

önce (839 puan) tarafından

Aynn yoksa bi tarafları oynuyor 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,070 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 841 göst.
22 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 908 göst.
16 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 519 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (945 puan) tarafından soruldu

411,014 soru

12,369,325 cevap

42,274 kullanıcı

Kategoriler

...