Aklından şuan ne geçiyor 🤔😅 benim hiç bişey geçmiyor şuan beynim durdu 😅
Çocuklar yatsada yarım kalan tantuni mi yiyeyim 😂
Ah canım analık işte soğuk yemek yemek 😏
Yarın doktora gitcem acaba nst atacak mi ne decek çok merak ediyorum vede sabah olmadan kalkıp ilk nereyii temizlicem onu planliyorum😂😂
Nst atacak mı ne demek kız
Hani bebek için dogumhanede cihaza balgalniliyor yaa kalp atışı ve sancı var mı yok mu diye işte o
Benim şuan aklımdan makarna yapmak geçiyor 😅😅😅
İki çocuğumuz var ve gerçekten zor çocuklar. Birisini tutsam diğeri iki dakikada evin altını üstüne getiriyorlar. Şimdiki çocuklsr aynı genelde ama biz eşimle iki kişi evde robot gibi dönme mize rağmen ne iş bitiyor ne düzen oluyor:) Oğlum daha yeni uyudu kızım gündüz çok yoruldu dsyanamadı akşam yedide uyıyakaldı yeni uyandı:) karnını doyurdum. Ne zaman uyur Allah bilir:) Eşim uyuyakaldı koltukta yorgunluktan hem iş hem ev:) ben dün beşten beri ayaktayım birde uyumuştum bir de:) 4 saatlik uykuyla iki günü geçirdim ve hala geçiriyorum. Ne olacak bu halimiz diye hafif bir depresyondayım. Bu postu açtığın iyi oldu. Az iç döktüm. İçin karardıysa affola❤✋
Ah canım benim elbet geçecek bu günler her halimize şükür yine de 🩷
Sanane desem ayıp olur mu 😂
Onu içinden söyleseydin yorum olarak yazmana gerek yokdu desem ayıp olur mu 😏
Yooo ayıp olmaz. Ama sen sorduğun için yazmam gerekiyor aklımdan o geçti çünkü
Yazman gerekmiyor bebeğim görüp geçebilirsin.
Niye gerekmesin bebeğim sen sormuşsun bende aklımdan geçeni yazdım yazmak istedim
Okey tatlıımm
Ev toplu olmasına rağmen hala toplanmamış gibi kafama taktım deminden beri sürekli geziniyorum evin içinde 😀
Ayy o bana da oluyor ya 😅
20 aydır uyku kafamdan çıkmıyor kızım sağolsun 🤣
Benim hiçççççç çıkmıyor 😅😅
Hadi uyuyahhhh 😴🤣
Gelllll sarılalım 😅😅
🏃🏻♀️🏃🏻♀️🤣🤣
7+4 haftalık hamileyim aşırı bulantım var Allah'ım acaba doğuracağım gün çabuk geçer gelir mi diye düşünüyorum tabii kazasız belasız sağlıkla nasip etsin Rabbim
Sana bişey diyeyim mi zaman o kadar hızlı geçiyor li bir bakmışsın doğurup kırkı çıkmış bile oluyor
Tabi öyle aslında biliyorum geçiyor da işte 15 aylık oğlum var birde hamileyim ne çabuk 15 aylık oldu da ben ikinciyi düşündüm de diyorum:))
Eşim umrede ne yapıyor diye merak ediyorum
İbadet yapıyordur ne yapıcak canım başka 😅
Çok duygusal kaç gündür aklım hep onda elinden geldiğince video fotoğraf atmaya çalışıyor ama işte aklım onda
Rabbim tez zaman da kavuşursun canım
Allah razı olsun 1 haftası kaldı yolu açık olsun
Valiz hazırlamam gerek hadi kalk diyorum kendime. Yanıma ne alsam? Aklımdan geçen bu.
Önce Sofya oradan Estonya
Alla alla gezmeye mi 😅
Sofya üniversitesine mesleki bir konu için, Estonya ya kuzenimin bebeğini gormeye
Hayırlı yolculuklar canım
Çok naziksiniz çok teşekkür ediyorum
Kocamın yaninda oturuyorum ona salça mi olsam yoksa oglusuma gidip biraz sarılıp öpsem mi düşünüyorum 😃
Niye Salça oluyorsun kızzz 😅😅
Can sıkıntısı 😃
Ahahahha o bazen bana da oluyor ya durduk yere kavga çıkarayım geliyor 😅😅
Benimde canım sıkılıyor arada 😃 saçma sapan bir sebep bulup cikariyorum
bugunku yaptigim salaklik geciyo
özür diledim kac kere ama iste annelik haksiz kizdim ya o daha cok koydu
Haksız yere mi bağırdınn canım
suan dusununce öyle olduğunu anladım parka ciktik sarma ve içecek aldim oturduk banka içeceği buraya koyuyorum dökme dedim sarma yaprağının sert yeri gelmis agzina onu atayim derken eli carpti icecek bacağıma döküldü bende bir an bagirdim iste oyle
Ama canım oluyor öyle şeyler yanlışlıkla dökmüş sende aniden sinirlenmişim bunu her anne yapıyor yapabiliyoruz yani
iste yapmasak iyide diyorum ona sa her anne delidir ne yapsa yeridir diye☺️
Bugazdaki gıcık öksürük nasıl geçer
İkincisi de kuşumun tüyleri kabarıyor sürekli uyuyor nasıl iyileşir
Kuşlardan anlamam canım boğazın içinde sirkeli ballı sıcak su yap iyi geliyor
Ah kuzum neler neler yapıyorm bebeğimde de bende de bugazdaki gıcık geçmiyor
Hastaneye gitmedin mi bunun için canım
1 haftadır bebeğimi götürüyorum 5 aylık olduğu için sadece anne sütü ver geçer diyorlar bende kendi imkanlarım la sürekli burnunu temizliyorm ciğerlere inmesin diye herşeyi düzeldi bı gicigi geçmedi yarın yine göturcez bana çözüm yok emziriyorum diye 8 saat anne sütü alamaz sin diyo benim kız da sadece anne sütü içiyor
Kendimi yormadan nasıl iş yapmalıyım onun planını düşünüyorum yarın bisürü işim var 😮💨
Dinlene dinlene yapabilirsin canım
İşte sıkıntı şu ki yarın mobilya gelicek ama saat kaçta gelicek belli değil ve eşim işten gelmeden tüm işleri bitirmem lazım hızlı hızlı yapınca bebek için endişeleniyorum dinlene dinlene yapsam yetişmez offf 😩
Niye eşin gelmeden hepsini bitirmen lazım canım acele nedir 😏
Eşim evdeyken temizlik yapmak zor oluyor
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi 😃
Ayrı eve çıksak herşey daha güzel mu diye düşünüyorum:/
Cuma günü evıme dönüyorum temızlıge baslıcam hemen oğlumun sünnet mevlidini okutcam hep o aklımda hayırlısıyla bır atlatsam😶
Eşim babasını kaybetti 50 gün oldu ama hayla alışamadı bide alerji ilacı vermişler alerji ilacı da hem uyku hemde sersem gibi ortalıkta geziyor şuanda işte çalışıyor düşünüyorum şimdi nasıl çalışıyor dün kafasını çalıştığı makinaya vurmuş bugün başına bir şey gelmez inşallah
Oğlan uyusa da ben de uyusam diye düşünüyorum
bi kac saattir kısır olsada yesem diyomda salgamda olsa mug olcak
411,475 soru
12,386,414 cevap
43,545 kullanıcı