+1 oy
61 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (957 puan) tarafından

Kızlar bana bir yol gösterin akıl verin nolur..  Kızım salgını atlattı şükür sadece ateşle atlattı diyordum iki gündür öksürüğü var balgam sökmeye çalışıyor. Bugün 4 saat çığlık çığlığa ağladı. Uyku öncesi oluyor bu arada hep. Bugün ilk defa beni istedi hep. Dişi de kötü sanırım. Ama hiç böyle yapmazdı noluyor kimlik bunalımı mı, popüler adıyla iki yaş sendromu mu bu napayım ben? Sadece diş sancısı olduğunu sanmıyorum, azı dişlerinde bile böyle ağlamadı. Ne yapayım var mı önerileriniz? 

2 Cevaplar

0 oy
önce (1,692 puan) tarafından

17 aylık kızım hergün böyle atak sanırım 

önce (957 puan) tarafından

Siz ne yapıyorsunuz peki? Etki eden taktiğiniz var mı 

Hadi gidip kedilere bakalım diyorum cama çıkıyoruz güneş varsa balkona 

Aaaa baban mı gelmiş anneeemm diyorum babaaa diyerek susuyor bazen

Sana mama veriyim mi diyorum eline evde ne meyve varsa onu veriyorum 

Hiç olmadı emziriyorum en son emen bi bebek 

Benimki de emiyor da, memeden çıkıp ağlıyor. Oyalamaya da gelmiyor ki. Dua açıyorum, müzik açıyorum yok. Kucağımda salınıyorum yok. Öyle ağlamasını bekliyorum... İçini boşaltsın en azından diye 😔 

Ağladığı zaman kucağa gelmek istiyor benimki odadan çıkıyoruz evi geziyoruz aa bak burda ne varmış kızımmm diyorum kafası dağılıyor hemen ağlaması bitince de oyun oynuyorum onunla az bişey geçiyor 

Yok anacım yok. Benimki banyoya gitmek istedi, iki dakika banyoyu izledik sonra yine ağladı. Krize girmiş gibi ağlıyor benimki çığlık çığlığa, sanki etinden et kopar gibi. Konuşmayı da denedim, 5 dakika dinliyor sonra yine ağlıyor. 

-Reklam-
0 oy
önce (20,103 puan) tarafından

Benim kızım da 19 aylık. Bugünlerde ekstra huysuz. Herşeye ağlıyor. Ve devamlı emmek istiyor. Gece 11 gbi uyursa bile uyanıp oturuyor. Birkaç gündür arttı huysuzluk

Ne yapıyorsunuz peki o ağladığında?

Kucağıma aliyorumevin içini dolastiriyorum. Ya da emziriyorum 

Klasik anladım. Resmen korkar oldum ya 

Korkma korkma. Çocuklar her gün yeni huy ediniyolar. Sonra bırakıyorlar. Kalıcı olmuyor yani. Bazen biraz uzun sürebiliyor sadece. 

Ay inşallah ya.. 2 yaş kimlik bunalımı başladı diye korkuyorum biraz da, çünkü daha 19 aylık..

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 90 göst.
+1 oy
7 cevap 235 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 981 göst.
+1 oy
6 cevap 204 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nalankt (1,441 puan) tarafından soruldu

411,077 soru