+1 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından

Kaynanmla kaynatamla beraber yasiyoru bu skıntılar yetmiyo birde misafirler bitmiyo dublex ev daha öncede konuş açmıştım ben assagiya inmedim misafir misafir bıktım artık eşimde istedydi kaynanam görümcem ilgilendi misafirle eşim geldi bir öfkeli sınırli neden assagiya inmiyosun insanlar gozumumun içine bakiyoda ya sen eşine baskalri için isterse padişah olsun böyle davranma hakkını nerden buluyosun sırf gelinim diye herseylrini ben yapmak zorundaymsm gibi davranıyorlar ya bende insanım benimde skntilarm var zaten annenle babanla aynı evde yaşıyorum üstelik azar işiten ben hala tavırl8 bana bende tabi susmadm asla ezdirmem kendimi ama yeter artik ya tükendim anlamiyo beni ilgilenmiyo mal gibi gelip telefon elinde ama konu hizmet olunca misafir olunca aklına geliyorim kimseye anlatamıyorum anneme anlatsam üzülür kizkardesime anlatıyorum onuda daha fazla dertlerimle üzmek istemiyorum sabır diyorum imtihan diyorum raabbime sıgınıyorim ama artık tükendim

6 Cevaplar

+1 oy
(1,267 puan) tarafından

Çok zor canim. Şimdi ne desek boş. Aile içi olan huzurunda kalmaz burda verilen akılla. Eşin seni ezdirirse düzelemezsin zaten. Benimde eşim çok anneciydi ama ben yokken beni savunmasını bilirdi. Kaç kere denk gelmiştim. Ayrı eve cikmadiginiz sürece bu böyle devam eder. Karı koca olduğunu bile anlamıyor insan birlikte yaşadığı için. 

(55 puan) tarafından

Ya bizim dublex evizimiz yukarisida daire gibi yani ebeveyn banyosu herşey var mutfağım herşey ama yememiz falan bir en birlik olunca mecbur gidip gelmen gerekiyo ama insanında bir Sabri var anlatamıyorum eşime ayrı ev diyorum olmaz diyo çünkü ailesi öncelik başta kabul etmiycektim benim saf ve salaklıgim

(1,267 puan) tarafından

Aynen öyle. Benimde arkadaşım uyarmıştı " kaynanayla birlikte yaşarsan sıkıntı çekersin vs " diye. Yiyecegi bi kap yemek, hasta zaten demiştim. Ama iş öyle değilmiş. Hatta arkadaşıma sinirlenmistim neden böyle diyor diye. Aynı evde yaşamaya başlayınca arkadaşımı çok iyi anladım. 

(55 puan) tarafından

Sendemi şuan aynı evdesin 

(1,267 puan) tarafından

Kaynanam vefat etti. Çok kısa süre birlikte yaşadık. 

-Reklam-
0 oy
(237 puan) tarafından

Ayrı eve çıkma gibi bir şansınız yok mu? Ev üstüne ev olmaz, hep bir huzursuzluk çıkar Rabbim yardımcın olsun inşallah canım 

(55 puan) tarafından

Hayr benim saalak kocam okadar aileciki birey olduğunun farkında değil malesef 

(237 puan) tarafından

Zaten bazı erkekler tam olarak aile kavramını bensemiyorlar, iş kocalar da bitiyor fakat senin eşinin önce aile olarak sizi benimsemesi lazım. Kopmalı artık sonuçta o bir birey ve aile kurmuş kendine, umarım doğru yolu bulur 

(55 puan) tarafından

Malesef dusuncelirnizi okadar farklıki nisanlilik döneminde bu tavrını düşünce anlaysoini görsem kabul etmezdim bird de dogluyuz biz ailelere daha düşkün oluyoruz bu geri kafalılık benim açımdan değiştirmem artık 

0 oy
(5,502 puan) tarafından

Keşke evlenirken kabul etmesrydin canım birlikte yaşamayı çok iyi anlıyorum seni Rabb'im yardımcın olsun inşaAllah 🤲 

(55 puan) tarafından

İnşallah bir gün benimde kendime ait bir yuvam olur

(5,502 puan) tarafından

Amin canım inşallah ❤️ kaç çocuğun var kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın doğulu musun canım ?

(55 puan) tarafından

2 düşügüm oldu 4 yillk evliyim 

0 oy
(507 puan) tarafından

Birlik çok zor keşke inip hoşgeldiniz deseydin az otururdun bir bahane ile odana giderdin

(55 puan) tarafından

Canıma tak etti artık gelinim diye köle değilim hakkımda ne düsnurlerse düşünsünler Elam ne der elalrm asıl düşman 

(507 puan) tarafından

Haklısın ya zor işin vallah 

0 oy
(1,187 puan) tarafından

Şimdi birlik yaşamanın dolmusluğu var sende anlıyorum keşke başta kabul etmeseydin. Bence Eve bir misafir gelmişse aynı evde yaşayan biri hosgeldin bile demezse çok ayıp karşılanır. En azından biraz oturur kalkardın daha doğru olurdu 

0 oy
(1,367 puan) tarafından

Ev dublex ya çift giriş mi tek giriş mi. Merdiveni iptal etme durumunuz yok mu. Bide şu olay saçma bir yemek yemek. Kimse mecbur değil . İstemiyorsan eşinin ailsine açıkça soyle

(55 puan) tarafından

Söylüyorum söylemekten daha beter ediyirum yüz ifadem herşeyi açıkça anlatiyo asla yapmacık değilim neysem oyum ama işlerine gelmiyo 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
+1 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Esmaaaa (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 126 göst.
28 Ocak 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,154 puan) tarafından soruldu

412,102 soru