0 oy
279 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

Ben aktif kullanıcıyım ama burda kimse bişeyi unutmadıgı başka hesapla yazıyorum soruya geliyorum biz eşimle birbirimizi severek evlendik daha da seviyorum ama sürekli kavgalıyız en küçük bi sebebten dolayı bile kavga çıkıyor birbirimize ağır kalbimizi kıracak sözler söylüyoruz sinirli olunca ama sonradan pişman olup barışıyoruz fakat bu süreç bizi çok yıpradıyor boşanmak istiyoruz kavga ettiğimiz için bi taraftan bıtane çocugum var ona kıyamıyorum eşimin ilk evlilikten çocukları var onlar yüzünde de kavga çıkıyor genelde offf vallahi çok yoruldum bu hayattan kızlar bana bi akıl verin biliyorum sizin elinizden ne gelir ama içim daralıyor aileme de söyleyemiyorum anlatamıyorum iyiyim diyorum ancak onlara 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (1,162 puan) tarafından

Ah be guzelim muhtemelen senin de ikinci evliligin ve ilk evliliginden çocuğun yok . çocuğun yoksa bekar sayilirdin ne diye 3 çocuklu adamla evlendin her türlü problem çıkar çocuklarla .bir kere en başta 3 tane ergenlik çağında erkek çocuğu kendi anneleri bile olsa zor tahammül eder o yaşlarda .ablamdan biliyorum 3 oğlu var zor geciniyorlar evde.

Anneleri vefat etmiş olsa bir başka olur ayrı bir merhamet gösterirsin. Eşin olacak adam 3 çocuğuna bakıcılık yaptırmaya evlenmiş apaçık ortada .imkanı yok eşinle özel bir hayatın olmayacak .ve sen hep o oglanlara hizmetçilik etmekle gecireceksin ömrünü .3 tane oğlan askere gidecek okuyacak evlenecek eşin sürekli maddi olarak onlara harcayacak senin kızına gelene kadar sürekli onlara olacak herşey .Ha çocuğudur tabiki yapacak ama aziick objektif olmak lazım çok ağır bir yükün altına girmişsin .kaldırması zor yorulan yıpranan sen olacaksin bundan 10 15 sene sonra baktığında yorulmus yıpranmışliginla kalacaksın .

Birde şu gerçek var senin şuan herseyine kostugun hizmet ettiğin oğlanlar birer kız bulup evlenecek ve senin adın üvey kaynana olacak .şimdiki devirde erkekler kendi ailesinden kopuyor evlenince seninkiler hele bide adın üvey dönüp bakmaz bile sana verdigin emekler boşa gider  canım benim .hadi bir çocuk olur annesi vefat etmiş olur bir şekilde büyütür gidersinde eski esten 1 den fazla çocuk kaldırılir bir yük değil vallahi .annende arkanda ise mutsuzsan otur tekrar tekrar düşün derim ben geleceğini .çünkü eşin degismeyecek o çocukları mağdur görüp hep onların yanında olacak .Bir de o yaşlarda zaten çocuklar kendi annelerinde iş yapmiyorlar yardım etmiyorlar yiyip içip yatıyorlar .ama senin cocuklarin olmadığı için sana zor geliyor bu da çok normal 

önce (166 puan) tarafından
+1

Çok doğru valla bakıcı olarak evlenmiş resmen yazık mı değil sana biz bile kendi esimize çocuğumuza tahammül edemiyoruz gece gece çok üzüldüm 

-Reklam-
+1 oy
önce (114 puan) tarafından

Aile terapistine gidin, bir de eşinin çocukları yüzünden neden kavga çıkıyor ki?

Aaaaa niye böyleler ki, çok mu küçükler canım? 

önce (5 puan) tarafından

Hani anneleri olsa o akıl veriyor desem oda yok 

12 14 16 yasındalar üçüde erkek çocıgu 

Anneleri vefat mı etti? Bence senin kocanla terapiste gitmen lazım canım, kocan da milletin lafına inanmasın yani burda iş eşinde bitiyor 

İşin çok zor yaa, Rabbim yardımcın olsun 

önce (5 puan) tarafından

Yok vefat etmedi çocuklar küçükken aldatma sonucunda ayrılmışlar çocuklar bilmiyor annelerini çocuklar babasında kalmiş

Anladım, valla ne diyeyim zor yani 

+1 oy
önce (2,982 puan) tarafından

Neden çocuklar yüzünden kavga çıkıyor, sizinle mi yaşıyorlar kaç tane çocuğu var 

önce (5 puan) tarafından

Biri bende kalıyor gece falan sürekli diğer 2 gelip gider hergün sadece yatmaya babannesine gider 3 tane 

+1 oy
önce (1,505 puan) tarafından

Hamile misin peki 

önce (5 puan) tarafından

Yok değilim 2 yaşında kızım var 

+1 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Bence eşinle başbaşa bi zaman geçir 2 gün mesela 

önce (5 puan) tarafından

Keşke izin verseler tam plan yaptıgımızda kaynana hastalanıyor acillik oluyor yada biz evde bişey yapınca kavga çıkarıyor eşimle tatsızlık çıkarıyor telefonda arka arkaya arar huzursuzluk olsun diye 

önce (1,035 puan) tarafından

Peki evlenmeden önce konusmadiniz mi hiç 

+1 oy
önce (786 puan) tarafından

Tahmin ettiğim kişisin galiba yani anlaşamıyorsanız boşanın 

önce (5 puan) tarafından

Tahmin ettiğiniz kişi kim 

Bilmiyorum kararsızım boşanmakta

0 oy
önce (51,774 puan) tarafından

kavga sirasinda susmaya calisin

0 oy
önce (1,002 puan) tarafından

En başından bunu konuşmalıydiniz. Bir kez küfür hakaret edince daha sonra çok rahat çıkar ağızdan. Eşimle hiç hakaret etmeyiz lanlı lunlu konuşmayiz şakada bile argo kullanmayız

0 oy
önce (167 puan) tarafından

soruna gelevek olursa insanlar ikinci evliliklerde ilkinde olan sorunlar karşıdaki kişi de görmeyince onu ideal es sanıyor misal ilk es şiddet yüzünden boşandı ise diğer es adayından şiddet göremeyince aaa tamam ideal es diyor bu yüzden ikinci evlilikler de catirdama oluyor. Çok çocuklu evliliklerde belli bir yaşa gelmeden evlilik yapılmalı yapıldıysa da o evliyken cocuk uzunca yapilmamali

önce (5 puan) tarafından

Hayır değilim 

önce (167 puan) tarafından

Düzenledim canim

0 oy
önce (166 puan) tarafından

Canım anladigim kadaryla sende mutlu değilsin cocugunla yeni bir hayat kur çalış ailen yoksa arkanda bir artı ev tut ama kimsenin seni uzmesine sana yük olmasina izin verme sen o adamla mutlu olamzsn birde üç çocuk kimse kabul etmez sen neden bunu kabul ettin bir tane olsa neyse sevdim dersin ama birde hamile kalsan daha kotu bu kötülüğü kendine yapma 

önce (5 puan) tarafından

Bazen bende öyle düşünüyorım boşanayım kurtuluyum çünkü sevsemde mutlu değilim çok yoruldum hayattan hiç zevk almıyorum

0 oy
önce (18,355 puan) tarafından

Eski eşten üç çocuk üçüde erkek atsan atılmaz satsan satılmaz üstelikte çocuklukla ergenlik arası bir yaştalar nasıl kendine güvendin de bunların sorumluluğu üstüne altın hayretler içindeyim umarım bir çözüm bulursun seviyoruz diyorsun da seviyor olsa denge kurmaz mı bu adam birazda seni evine düzen ver çocuklarına bak diye getirmiş onun için evlenmiş gibi geldi bana 

önce (786 puan) tarafından

Aynı kişiyi tahmin etmişlz galiba 

önce (5 puan) tarafından

Bunun bende farkındayım düzen için evlenmiş benimle 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 162 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (8,821 puan) tarafından soruldu
0 oy