Ah be guzelim muhtemelen senin de ikinci evliligin ve ilk evliliginden çocuğun yok . çocuğun yoksa bekar sayilirdin ne diye 3 çocuklu adamla evlendin her türlü problem çıkar çocuklarla .bir kere en başta 3 tane ergenlik çağında erkek çocuğu kendi anneleri bile olsa zor tahammül eder o yaşlarda .ablamdan biliyorum 3 oğlu var zor geciniyorlar evde.
Anneleri vefat etmiş olsa bir başka olur ayrı bir merhamet gösterirsin. Eşin olacak adam 3 çocuğuna bakıcılık yaptırmaya evlenmiş apaçık ortada .imkanı yok eşinle özel bir hayatın olmayacak .ve sen hep o oglanlara hizmetçilik etmekle gecireceksin ömrünü .3 tane oğlan askere gidecek okuyacak evlenecek eşin sürekli maddi olarak onlara harcayacak senin kızına gelene kadar sürekli onlara olacak herşey .Ha çocuğudur tabiki yapacak ama aziick objektif olmak lazım çok ağır bir yükün altına girmişsin .kaldırması zor yorulan yıpranan sen olacaksin bundan 10 15 sene sonra baktığında yorulmus yıpranmışliginla kalacaksın .
Birde şu gerçek var senin şuan herseyine kostugun hizmet ettiğin oğlanlar birer kız bulup evlenecek ve senin adın üvey kaynana olacak .şimdiki devirde erkekler kendi ailesinden kopuyor evlenince seninkiler hele bide adın üvey dönüp bakmaz bile sana verdigin emekler boşa gider canım benim .hadi bir çocuk olur annesi vefat etmiş olur bir şekilde büyütür gidersinde eski esten 1 den fazla çocuk kaldırılir bir yük değil vallahi .annende arkanda ise mutsuzsan otur tekrar tekrar düşün derim ben geleceğini .çünkü eşin degismeyecek o çocukları mağdur görüp hep onların yanında olacak .Bir de o yaşlarda zaten çocuklar kendi annelerinde iş yapmiyorlar yardım etmiyorlar yiyip içip yatıyorlar .ama senin cocuklarin olmadığı için sana zor geliyor bu da çok normal