0 oy
122 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,417 puan) tarafından

Kızlar kaynanamlar pazardan kızıma hep oyuncak alıyorlar, tamam ben gocunmuyorum alabilirler temizleyip oyunuyor bunda bir şey yok, ama geçen kızıma bitane iç çamaşırı giydirmiş etiketi silinmiş neredeyse yani baya eski, bir iki defa daha giysi almıştı istemediğimi dile getirdim hala devam ediyor bir de iç çamaşırı gibi özel bir şey, yani yeni olsa tamam da çok yıpranmış, çok kızdım çöpe attım, bugün gittim yeni çamaşır aldım ona getireceğim, kırmadan kendimi nasıl ifade edebilirim bilmiyorum 

Bide kadın yaşlı değil durumları da orta düzeyde 

3 Cevaplar

+2 oy
önce (2,462 puan) tarafından

Şey diyebilirsin kızın karnının agridigini söyleyebiliyorsa anne kız geçen karnım ağrıyor dedi çiş i de kokuyodu bı çamaşır giydirmissin enfeksiyon kaptı sanırım bı daha giydirme çok hassas oluyolar bu dönemde 

önce (3,417 puan) tarafından

Zaten bu dediklerin doğru da cıkarsa şaşırmam 

-Reklam-
0 oy
önce (5,592 puan) tarafından

Ayy bilemedim. Valla canim ben ic giyim konusunda cok hassasim. Kirardim heralde. Gorumcem kizinin eski kiyafetlerini vermek istedi hamilelik donemimde ben en basta reddettim. İlk basta tepki verseydin keske. Ben ilk cocugum herseyi kendi hevesime gore yeni almak istiyorum dedim. 

Bilemiyorum yani istemedigini zaten belirtmissin laftan anlamayani kirmak gerek bazden. 

Bi de kizina neden kendi aldigi ic camasirini giydirdi onu anlamadim. Benim annem bile benden izinsiz uzerini degistirmez cocugumun. İc camasiri hasas bi konu yani. 

Ya öyle çok değil bir kaç parça almışsınız var ama belli ettim istemiyorum die 

Kızım onlardaydı da su dökmüş üzerine değiştirmiş 

Ama yenileri götürünce direk söyleyecem

0 oy
önce (888 puan) tarafından

Açıkça şöyle iç çamaşırı gibi özel şeyler herkes ortak kullanamaz hastalık var boşuna para verme kıza giydirmem de

Öyle derim zaten çöpe gitti

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 348 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepts (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 147 göst.
+1 oy
15 cevap 529 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.