😌 Güzel oluyo seviyorum böyle etkinlik 😂😂 ben eşimle öyle naber nasılsın diye konustum
Dün akşam kuzenlerim watsap grup açmışlar bnide.eklemisler nasılsın faln gbi konuşmalar
Eşimle konuştum alerji ilacını icmis kafası sersem gibiydi kafasını vurmuştu iş makinasına aradım durumun nasıl kötüysen eve gel o ilacida içme çöpe attık dedim
Kaynanam aradi oz once.Dogumuma az kaldi dunde belimde agri vardi onu sordu nasilsin,agrin varmi diye
Annemle konuştum pazartesi ameliyatım var çocukları oraya göndericem işte sabah mı gelir akşam mı gelir kim getirir planı yaptık 😄
Kocamla konuşmuşum eve gelirken bı şey lazım mı diye aramıştı 😅
Annem ve kardeşimle wp gurup araması
Eşim le konuştum Belediye otobüsüne ayrı kapılardan bindik bindinmi kaldın mı diye arayıp sordu 😂 kalabalıktan göremedi
Annemle konuştuk biraz önce ağlaştık kapatti
Eşimle konuştum. Dün doğum günümdü. Jest yapıp eve gül buketi yollamış. Çok mutlu oldum. Teşekkür etmek ve gününün nasıl geçtiğini sormak için aradım ❤️ canım kocam
Ben en son kocamla konuşmuşum bir de arkadaşımla konuşmuşum 😅 yaaa sen gittt uyusuna hadi benim bebem var uykuya hasretim ya sen 😏
Kız kardeşimle konuştum az önce hastaneye geldiim diye durumumu sordu
Annem ile konuştuk dün akşam biraz dedikodu yapmış olabiliriz 😂
Az önce kayinvalidemi aradım gelip yarın çocuğa bakabilir misin kuaföre gideceğim okul açılmadan diye🙈tamam dedi
Yarım saatte bir kocam arıyor, belimi incittiğim için 😄
Annnemle konuştum
Annemle konuştuk ben pazara gideceğim o çocuğa bakmaya gelecek 😂
En son eşimle konuştuk :D kaçta uyandı çocuklar kahvaltı yediler mi falan filan
Eşimle konuştum az önce kapattım ne yapıyorsun diye aramış:)
Annemle ve abimin eşiyle konuştuk görüntülü 😊bebeğimi gösterdim .
Yenice eşimle konuştum gıcıklık yapmak için üstünde ne var demeye aradım.d.d.d.d
413,249 soru
12,442,267 cevap
46,031 kullanıcı