+2 oy
187 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,090 puan) tarafından

Temmuzda beş yaşına girecek benimki. İkincisi için kararsızım bilmiyorum yaş da ilerliyor gerçi..

:blush:

26 Cevaplar

+1 oy
önce (860 puan) tarafından

Benim düşüncem 2 3 yaş bence canım :) 

önce (12,847 puan) tarafından

Hayır çok zor 

önce (1,087 puan) tarafından

katılıyorum. ben de kısmet olursa 2 buçuk yaşa denk getircem

-Reklam-
+1 oy
önce (2,982 puan) tarafından

Üç çocuğum hepsinin arasında iki yaş var bana göre iki yaş ideal 

+1 oy
önce (304 puan) tarafından

4-5 yaş ideal bana göre.

+1 oy
önce (4,400 puan) tarafından

Iki cocugum arasi 5 yas. Bence ideal yas araligi 4 5 yas olmali.

+1 oy
önce (1,955 puan) tarafından

Aralarında 3 yaş var işkence resmen😣

Ben çok zorlanıyorum şahsen en az 5 olmalı en az bende 😕

0 oy
önce (2,067 puan) tarafından

Bence ideal yas dört çünkü anlıyor kardeşinin olduğunu benim kızımla oğlumun arası dört yaş kızım baya yardımcı oluyor he arada carlamalar oluyor ama çok normal yani 

0 oy
önce (7,824 puan) tarafından

Birbiriyle arkadaş olsun yalnız kalmasın dersen peş peşe ama bu süreç seni baya zorlar. Yok gelecekte yalnız kalmasın dersen 4-5 yaş ideal ilk çocuk Kendi ihtiyaçlarını karşılar okula gider anne için daha rahat olur. 

0 oy
önce (3,749 puan) tarafından

İdeal 4 diye düşünüyorum kızım 4 yaşında hamileydim bebeğimi kaybettim 50 gün önce şimdi istiyoruz nasip inşallah olur 

0 oy
önce (3,110 puan) tarafından

4 yaşinda ve 1,5 yaşinda iki oğlum var , küçük konuşmaya başlasa daha güzel anlasicaklar 

0 oy
önce (3,498 puan) tarafından

Yaşı uygun bence fazla zorlanmazsın. Benimkilerin arası 2 yaş 9 ay

önce (2,090 puan) tarafından

İşte benim yaş 29 olacak

önce (3,498 puan) tarafından

Yaşın iyi fazla değil. Bende ikinciyi 28 de doğurdum. Kızım 3 aylıktı 29 yaşıma girdiğimde

0 oy
önce (20,035 puan) tarafından

3 4 yaş bence 

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Oglum 5bucuk yawinda.Gelecek hafta kizim olacak Allahin izniyle.5yaw iyi bence kendisi yemek yiye biliyor,tualet ihtiyacini goruyor seni fazla yormuyor.Bebekle daha cok ilgilene bilirsin.Bakalim bende yawayip gorecem nasil olacak

0 oy
önce (2,337 puan) tarafından

4/5 ideal bence benimki 4 kardeşi olana kadar 5 olcak . Okula başlayınca daha zor gelir bana göre şimdi en azından 1. Sınıfa gidene kadar küçük kendini toplar biraz zorluğu kalmaz

0 oy
önce (327 puan) tarafından

Kızım 34 aylıkken oğlum oldu. İlk 3 ay öldürmedi ama süründürdü şimdi 4 aylık oldu oğlum biraz daha düzene girmeye başladı birşeyler. Bu sefer de 3 yaş atağını zirvede yaşıyoruz herşeye bağırıp inat etmeler ağlamalar falan. Ilk çocuĝa bağlı ya aradaki yaş bence. 30 yaşımda doğurdum yaş ilerledikçe sabır azalıyor, rahata erince ilk aylar zor gelip kendi kendimi bitirmişim diyorsun :) 3-4 yaş iyi bence

0 oy
önce (2,559 puan) tarafından

Bence ilkinin sütten kesme dönemi  tuvalet alışkanlığindan sonra olmalı ikincisi en azından 

0 oy
önce (1,233 puan) tarafından

5 yaş diye düşünüyorum ama şöyle de bir şey var. Örneğin 5 yaşında çocuk okula gidecek. Kreş,  anaokulu neyse . Ee diğerine ya hamile kalacaksın ya da yeni doğmuş olacak. İkisi ile ilgilenmek ne kadar zorlar bilmiyorum. Ama genel olarak iki çocuk çok zor onu biliyoruz. Yine de ilk çocuk anlayana kadar ikinci çocuk yapılmamalı diye düşünüyorum 

0 oy
önce (1,066 puan) tarafından

Kime göre neye göre ideal 😅 kimi kadına 10 çocuk az kimi kadına 1 çocuk fazla. Ben kendimi 1 çocuk fazla kadın sanırdım. 3. Ye hamileyim 🤭 ideal yaş farkı diye birşey yok bence. Kim kendini ne zaman hazır hissediyorsa o dur. 

0 oy
önce (2,640 puan) tarafından

Ben biraz geç kalmışım sanırım kızım 6 yaşında 😅 bu ikinciyi daha hala yapmıcaktım da çevremdekiler rahata erersin daha yapamazsın diyip durdular bende yaptım bir kardeş 😅 ama şunu anladım ki ben rahata ermişim meğerse bunu çocuk doğunca anladım herşeye 0 dan başlıyorsun düşünsene çocugun büyümüş herşeyin kendi yapıyor ediyor şmdi 0 dan başladım 😏😅

0 oy
önce (216 puan) tarafından

Ana sınıfı döneminde 2. Çocuk olmalı ama ben öyle yapmadım oğlum 1. Sınıfa gittiğinde 2. Dünyaya getirdim 

0 oy
önce (1,991 puan) tarafından

4 olmalı en az. Ben peş peşe yaptım anam ağlıyor. 2 seneye iyi ki böyle olmuş der miyim bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 590 göst.
0 oy
27 cevap 424 göst.
0 oy
13 cevap 358 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2323 (2,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 552 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu

410,745 soru