0 oy
73 göst.
önce Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından

20 aylık bebeklerinizle neler yapıyorsunuz arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsunuz kızım oyuncak oynamayı pek sevmiyo kitap bakıyoruz ben ona hikayeler tüketiyorum bul tak oynuyoruz bardak dizme oynuyoruz karttan kelimeler soruyorum falan sizler napıyorsunuz

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,416 puan) tarafından

Kızım yeni 19 aylık oldu oyuncaklarla oynamayı hiç sevmiyor kumanda kap.kasiklarla oynamayı seviyor 

-Reklam-
0 oy
önce (3,525 puan) tarafından

Lego kinetik kum oyun hamuru park şarkı açıp dans etmek beraber kek yapmak

Yanında durun benimki hiç ağzına koymazdı

önce (68 puan) tarafından

Kinetik kum oyun hamuru daha denemedim oynatabilirim o zaman siz oynatıyorsanız sizinki de mi 20 aylık

Ben hiç vermedim deneyeyim bende

3 yas 4 aylık kızım ama 20 aylikken oynuyorduk

Birazdan kinetik kum oynucaz bizde abisi ile

0 oy
önce (796 puan) tarafından

Oyuncaklarıyla oynar ama ben yanındaysam çok canı sıkılıyor bende kukla aldım bimden onlari arkadaşları yaptım çok eğleniyor sarılıyor öpüyor obalrla vakit geçiriyoruz bu ara suyla oynamayı çok seviyor çok az leğene sıcak su koyuyorum bebeğini yıkıyor aslında su akan oyuncak lavobalardan almak istiyorum ama aşırı pahalı eğer huysuz zamanindaysa müzik açıp oynuyoruz birlikte 

Suyla oynamayı kızım da seviyo dakikalarca diş fırçalıyo 🙃

0 oy
önce (1,117 puan) tarafından

birer tane bebekleri bi kaç da arabaları var. favori oyuncaklarımız bunlar. bebekleri uyutuyoruz yediriyoruz çiş yaptırıyoruz. arabaları da birbirimize sürdürüyoruz karşılıklı oturup. 

yukardan takınca aşağı döne döne inen bi oyuncakları var onu seviyorlar. 
legolar falan da var da onlar pek favori değil.
çay takımımız var. çaydanlıktan bardağa çay döküp servis ediyorlar hüp hüp içiyoruz
kitap okuyoruz birlikte
mutfakta tencere kaşık ne bulurlarsa onlarla oynuyorlar
meyve püresi hazırlarken blendırı birlikte yapıyoruz dız dız o da oyun onlar için
evde herşey oyun herşey oyuncak bizim. daha bir sürü örnek var:
misal; elektrik süpürgesinin üzerine ikisi arka arkaya oturuyor ben sapından tutup çekiyorum arabacılık oynuyoruz.
oyuncak atları da var binmelik ama süpürge ayrı eğlenceli geliyor.
bulaşık makinası boşaltmaca oyunumuz var mesela. (tencerelerin yerini biliyorlar onları kendileri yerleştirmeye başladılar mesela)
çamaşır asmaca oyunumuz var ama o benim için can sıkıcı (ben asıyorum onlar tutup yere atıyor)
diş fırçalama oyunumuz var (başlayınca bitiremediğim için biraz zorlanıyorum)
...

Ay bizde öyle ben asıyorum çamaşırı kızım indiriyor 😀diş fırçalama bizdede öyle bitmek bilmiyor sürekli fırçalamk istiyor

önce (1,117 puan) tarafından

aynı aylarda benzer oluyorlar demekki

İnatçı bide illa dediği olacak gel gel sürekli bir yerlere götürür

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
4 Şubat 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Balbalkiz99 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
6 cevap 96 göst.

411,190 soru

12,377,054 cevap

42,918 kullanıcı

Kategoriler

...