0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bıraz haksız olsanız dahi ıkıncı çocuğu oldu kaynanam burda bebeğim yırmı beş günlük oldu gitmek ıstıyor esımde kırkına kadar dursun dıyor kadında esımın ablasına demiş işte gitmek ıstıyorum derken duydum buraya gelmıstı bu arada gurbetteyız tayın dolayısı ile esıme dedım kalmasını ısterım ama zorla durmasın ama yarın bırgun onunda bıze ıhtıyacı olur o zaman da ben de böyle yapım o zaman dedım o zaman yarım annemın yanında yap bakalım öyle bir şey dedı boşanırım felan ben de bu kadar boşanma lafı edıyosun namus kavramı yok mu dedım ayıp erkek bu kadar demez dedım arabada burnuma yumruk attım burnumdan kanlar akmaya başladı  tamam haksızım belkı de ama lohusalıkta yapılır mı 

5 Cevaplar

+1 oy
(346 puan) tarafından

Bosanma lafı ile namus kavramını nasıl birleştirip bir ilişki kurdunuz ? Burnunu kanatmis ve daha haksızım diyorsun, şiddetin nedeni olmaz.

tarafından

Ne bileyım o an öyle demişim sacmalamışım

(346 puan) tarafından

İmkanın varsa bir süre en azından bir süre uzak dur eşinden. 

-Reklam-
0 oy
(896 puan) tarafından

Değil lohusalıkta normal hayatta bile sana şiddet göstermesi bile insanlık dışı birşey . Elinden geliyorsa imkanın varsa eşinden bir süre uzak kal bir defa yapan yine yapabilir de pişman olup akıllanabilir de 

tarafından

Değişmez kı daha öncede uzak kalmıştım şu an ıkı küçük çocuğum var dıye duruyorum

(896 puan) tarafından
+2

Daha öncede böylediyse ne diye ikinci çocuğu yaptın canım . Yazık değil mi sana ve o çocuklara. 

0 oy
(720 puan) tarafından

Canım sen şimdi adam boşanmak istiyorum deyince namus meselesini öne attiysan eğer yarın sen boşanmak istediğinde namus meselesi yapıp sen vuracam desen ne diceksin?

0 oy
(3,541 puan) tarafından

Ister lohusa ol ister olma şiddet asla kabul edilir değil. Kaynanaya gelince gitmek isteyeni zorla tutma. Hepimiz yalnız kaldık 2 çocukla. Benimki 1 hafta kaldı gitti 2 çocukla tek kaldım ve ilk kızım daha 2.5 yaşındaydı 

tarafından

Benımde ılkı bır buçuk yaşında aynen gitsin bende öyle dedım

0 oy
(18,593 puan) tarafından

Lohusalıkta yapılır mı ne yahu hamilelikte lohusalıkta değil herhangi bir sıradan günde bile yapılmaz 

tarafından

Burnumdan sarıl sarıl kan aktı bebeğim de kucagımdaydı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
7 cevap 131 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 118 göst.

411,508 soru

12,387,959 cevap