+1 oy
180 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (123 puan) tarafından

Kızlar bugün kan verdim bilen biliyor spiral ve geri çekilmeye rağmen testte çift çizgi gördüm. Bugüne kadar tam 5 tane test yaptım hepsinin başta birşey çıkmıyor yarım saat sonra ikinci çizgi oluşuyor gözle görünür bı şekilde . İlk defa başıma böyle birşey geliyor . Yoksa bütün testler mi bıraz bekleyince çift çizgi oluyor acaba bilgisi olan var mı ? Yarın kan sonucum çıkacak merakla bekliyorum 🥺

7 Cevaplar

+1 oy
(103 puan) tarafından

Testinin fotosu yokmu atsaydin bakardik

-Reklam-
0 oy
(6,106 puan) tarafından

30 dk uzun süre ilk 5 sk cikan sonuç önemlidir kan verseydin için rahat ederdi

(123 puan) tarafından

Kan verdim canım yarın sonuç alicam. 5 tane test yaptım hepsi ilk etapta tek çizgi sonra iki çizgi oluyor.  İlk defa başıma böyle birşey geldi .

0 oy
(5,379 puan) tarafından

Testlerin hepsi mi pozitif sonuç verdi 

(5,379 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin kaç aylık 

(123 puan) tarafından

Amin canım ne hayirsa o olsun .İki oğlum var biri 5 yaşında biri de 3 yaşında 

(5,379 puan) tarafından

Ee tamam o zaman canısı o kadar da küçük değiller miş elhamdülillah bazıları var bebeği beş aylık iken gebe kalıyorlar şükret valla

(123 puan) tarafından

Doğru canım benim spiral aklımı karıştırıyor bı sıkıntı olur mu diye . Bide dedim ikisi okula gitseydi ne güzel olurdu 🥺 Ama Rabbimin planı bizimkinden her zaman daha güzel tabiki ❤️

(5,379 puan) tarafından

Ayn öyle eğer bebiş var ise Allah'ın bir bildiği vardır şüphesiz tek sıkıntı spiralle dikkat etsin doktorlar 

0 oy
(428 puan) tarafından

Bütün testler bekleyince çift çizgi olmaz büyük ihtimalle gebeliğiniz daha yeni olduğu için ikinci çizgi geç çıkıyor bende yarım saat sonra çıkan ikinci çizgi ile öğrenmiştim hamileymişim kan tahlili nde değerim 12 idi

(123 puan) tarafından

Kan verdim canım bekliyorum ama yarın çıkacak ne hayirsa o olsun inşallah ❤️ benimde ilk defa boyle birşey başıma geliyor ben ilk çocuğumu istediğim dönemde sayısız test yapıyordum kuruma çizgisi bile olmuyordu sonrasında iki oğlum oldu elhamdülillah. Bu sefer böyle oldu şaşkınım 

0 oy
(258 puan) tarafından

Bi.iki saat sonra e nabızdan bak kan çıkar 2 satte

(123 puan) tarafından

Sürekli bakıyorum henüz çıkmadı 

(258 puan) tarafından

Normalde uzun sürmüyor kan sonucu

0 oy
(6,879 puan) tarafından

Sonucu bana yazarsın :)

(6,879 puan) tarafından

Bende oğlum 3 aylıkken mide bulantısı yaşadım 1 ay boyunca durmadan test yaptım kan vs verdim evden hamilelik kokusu alıyodum. Meğer midem de mikrop varmış o yüzden bulantım varmış. Kasık ağrısı da vardı idrar yolu enfeksiyonu ve kist varmış .

(123 puan) tarafından

Ben hâlâ adet olmadım o yüzden içim rahatlamadi tam anlamıyla 🥺 bulantı yok ama adet olavak gibi kasigim belim patlıyor ama tık yok 

(6,879 puan) tarafından

Canım olsa çıkardı emin ol. 

(123 puan) tarafından

İnşallah canım öyledir canım 🤍 Adet olayım psikolojik olarak çok rahatlicam.  1 haftadır bitkisel hayattayım 😂😏

(6,879 puan) tarafından

Kadın doğuma hit nedenini araştırsınlar

0 oy
(1,134 puan) tarafından

Bazen daha erken çıkıyor kan testleri

(123 puan) tarafından

Takipteyim henüz çıkmadı canım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 386 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sngl&8 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy