+2 oy
86 göst.
önce Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından

Kızlar bebeğiniz kaç aylıkken uykuları düzene girdi gece ve gündüzü anladı benim bebeğim şuan 26 günlük geceleri asla uyumuyor gündüzleri de bazen uyuyor bazen uyumuyor biliyorum daha erken küçük bazıları kırkı çıksın düzelir diyorlar inşallah öyledir şuan zor zamanlardan geçiyorum çünkü inşallah en kısa zamanda atlatırım bu zamanları 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (2,683 puan) tarafından

VAlla benim oğlum doğduğunda emerdi uyurdu emerdi uyurdu sıkıntı yaşamadım ama şu 1aydır uykusu çok değişti şuan 3 aylık öğlen uyumuştum o da yarım saat uyudu geceleri daha sık kalkıyor felan allak bullak oldu uykusu 

önce (54 puan) tarafından

Benim bebeğim hiç uyumuyor geceleri en fazla 30 dk 40 dk o kadar sürekli kendini sıkıyor gazı var 

-Reklam-
+1 oy
önce (826 puan) tarafından

Bebekten bebeğe fark eder canim benim ki 3. Ayında atlattı gazını sonra bir iki  ay gayet güzel uyudu diş sorunu başlamış başlayalı gazından beter oldu uyku duzeni

İnşallah benimde en kısa zamanda atlatırr çünkü uykusuzluk beni maf ediyor 

önce (826 puan) tarafından

Zaten insan uykusuzluğa dayanamıyor Allah kolaylık versin 

Amin amin Allah razı olsun canm zaten uykusuzluk insanı maf ediyor diğeri kolay

+1 oy
önce (967 puan) tarafından

Kendi çocuklarımda gördüğüm kadarıyla 40 çıktıktan sonra gerçekten bir değişim oluyor. Gece gündüzü ayırt ediyorlardı. Şimdiden uyku rutinine başlayabilirsiniz. Gece odayı daha karanlık tutup, hafif bir ninni söylemek gibi gece olduğunu çağrıştıracak şeyler yapabilirsiniz. 

İnşallah benimde kırkından sonra fark eder canm evet öyle yapıyorum gece odayı karanlık yapıp gündüz aydınlık yapıyorum ama yok işe yaramıyor 

+1 oy
önce (1,267 puan) tarafından

3 aylık oldu halen uyku düzeni yok uykuyu sevmiyor 2 saat boyunca uyutmaya çalıştım gözünü kapadı bıraktım arkamı döndüm gözleri fal taşı gibi açık bana bakıyor anne seni kandırdım dercesine 😅😅

Off o çok zor bir durum benim kızım da galiba uykuyu sevmiyor

+1 oy
önce (1,068 puan) tarafından

11 aylik halâ düzeni yok doğduğundan beri sıfırız bu konuda🙂

+1

Ayy inşallah benim öyle olmaz ya

İnşallah gazı var mı şuan ondan da uyumuyolar

+1

Evet gazı çok var ne yapıyorum işe yaramıyor 

Gaz damlası kullanıyo musunuz kullanıyosan markası ne

+1 oy
önce (2,015 puan) tarafından

İlk cocugum mama ile büyüdü. Gece 5 saat kalkmazdi. İkincisi şuan 3 aylık anne sutu ile besleniyor 3 saatte bir kalkıyor 

Benim oğlum da mamayla büyüdü ama hiç uyumazdı oda kızım anne sütüyle besleniyor oda uyumuyor canm 

+1 oy
önce tarafından

33 aylık hala düzene girmedi :D

Ayy bu çok korkunç :))

önce tarafından

Evlat işte yapcak birşey yok 3 seneye yakın uykuyu unuttum

Biliyorum canm seni de iyi anlıyorum oğlum da öyleydi kolikti bir ben bir rabbim biliyor ne çektiğimi şimdi de kızım dünyaya geldi inşallah bu öyle olmaz geçer bu uykusuzluk

önce tarafından

İnşallah canım inşallah şimdiki bebeler tuhaf ya uyku nedir bilmiyorlar :getlost:

Gerçekten öyle yaa resmen uykuları yok 

0 oy
önce (687 puan) tarafından

Kızım 2 buçuk yaşında düzen müzen yok bam bam bam 

Sabah 7 buçukta kalktı hala uyumadı hergünü farklı

Çok zor bir durum yaa inşallah o zamana kadar düzelir benim kızım inşallah sizinde bebeğiniz uyur canm 

0 oy
önce (483 puan) tarafından

Moral bozmak istemem ama umarım canım basarabilirsin uyku düzenini ama benimki 15 aylık hala sıkıntı yaşıyorum. Arada çok güzel gidiyor arada birşey oluyor yok diş çıkıyor yok hasta oluyor yok atak haftasi ve darma duman oluyor.😂

Ama benim kız hiç uyumuyor yaa sorun orda

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
4 cevap 133 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 237 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy