Kayınvalidenize anne diyor musunuz?
Şahsen ben anne dedim, kendisi anne deme bana dedi. Bende söylemiyorum artık 😅
Kara yılan diye 😅😅😅😅😅 içim bazen öyle diyor bazen anneciiimm diyor an meselesi 😅😅
Ne yaptığına bağlı di mi 🤣🤣
İçimden gelmeyerek anne diyorum
Ana diyom😅😅😅
Oyyyy o ne diyo 😂
Bisey diyim mi düşündüm de o bana hiç bisey demiyor sjsjsj
Telefonla konuşurken adımla hitap ediyor yanındayken eğer uzakta isem yine ismimle hitap ediyor...
Kayinbabam kızım der ama🥰
Benimde kayınbabam kızım der ❤
rahmetli diom kayin babamada görumcemedeeltim ve kaynim da yaşayan öluler
Anne hatta annem diyorum 🙃❤️
Maşallah allah bozmasın 😍
Amin ecmain kardeşim benim ❤️ ☺️
Halam olduğu için hala diyorum
Anne demek istemedim demedim de dememde 😅
özelden bana da yaz ☺️ne yazacaksan ☺️ kendi yazmiyorda karsisindakine yaz diyo
🤣🤣🤣🤣Ayy ikbal sesli güldüm Allah iyiliğini versin emi
amin hepimizin iyiligini versin Rabbim ☺️
Acaba ne dedi:)(🤣🤣
Bende merak ettim valla
Anne diyorum ama zoraki dediğim çok belli oluyor. İsmiyle teyze diyorum bazen.
O da çok zor içinden gelmesi lazım insanın 🥲
Evet maalesef gereksiz bir baskı gördüm iki taraftan da . Öyle olmasa Belki zamanla kendi içimden gelirdi. Cidden zor ya aşırı belli ediyorum elimde değil birine anlatırken çağırırken falan kalıyorum öyle😂
Maalesef anne diyorum keşke başta anne demeseydim
Aaa neden 🧐
Nişanda elini aldım öpeyim anne dedim. O zamandan beri anne baba dedim
Bende nişanımda kayınvalidemi tanımamıştım, tokalaşmıtım 🤣
Nasıl tanımadın kız
Yüzyüze tanışmamıştık, fotoğraflardan görmüştüm sadece. Benim isteme söz nişan bir oldu ilk kez orda gördüm 😅
Niye annne deme dedi çok merak ettim genelde onlar hep ister ben kız istemede anne demiştim öyle gitti
Onların adeti değilmiş, yenge de dedi bana. Evlendikten sonra anne de dedi. Ama söyleyemiyorum artık
Hiçbir şey demiyorum
Nasıl konuşuyorsunuz, seslenmen gerektiğinde ne yapıyorsun? 😊
Seslenmiyorum direk konuya dalıyorum
Ayni ben
Jsjsj bende öyleyim
Anne Derim bazen sakalasiriz kız falanda derim 😊
Oh ne güzel arkadaş gibi ❤
Öyledir sagolsun 🥰
Sadece kendisine anne diyorum eşime yada bi başkasına anlatırken yılan 🐍 diyorum
O yılan yavruları çıngıraklı yılan 🐍🐍🐍🐍
Eşin alınmıyor mu öyle diyince
Tabiki alınıyor ayy agzımdan kaçtı pardon yanlışlıkla söyledim deyip o an sarilip öpüyorum yoksa haklı olarak kavga ederiz bende az değilim aslında 😂
Hakediyorlar boşver 😹😹😹 ben de eşimin ailesinin arkasından saydırıp sonra da eşime 'kusura bakma senin de ailen ama" diyorum. Alıştı garibim "sinirini al önemli değil" diyo 😸😸😸
En güzeli onlar bize böyle yapmasalar bizde böyle davranmayız
İsmi + anne
Hahaha gelinim bana anne der oğlana kizarsa kocamın annesi der tabi işin şakası telefonunda bile ana sultanim diye kayitliyim ♥️🤣🤣
Allah'ın kara belası demek istiyorum
Anne diyorum ama yürekten mı bilmiyorum. Bu arada kötü biri olduğundan falan değil evet sorunlar yaşadık zamanında aramızda sürtüşmeler elbette oldu ama kavga etmedik kötülüğümü istemez ama bence gelinden kız kaynanadan anne olmuyor yani o da bir anne mantığı ile ikna ettim kendimi :))
Gelinim diye kaydetmis gelinim der bu benim gelinim falan der ortamda beni çok sever ama ben anne diyemiyorum daha
Yade ya da anne diyorum
Bende jixol diyorum:)
O ne kız 😀
Kurtcede jixol dayı eslerine deniliyo sizdede öyle değil mi Türkçe'ye çevrilince yenge oluyo 😁
Ben hic birwey demiyorum diyemiyorum.Kaynanam iyi bir insan onunla alakali deyil bawta ewim anne dememi istedi bende kendimi mecbur ettim amma diyemedim anne dememi beklediyi icinde hala falanda demedim oyle kaldi.ewimde mecbur etmedi.Wimdi hic birwey diyemiyorum bir wey soylediyimde direkt konuya giriyorum
Ayy dilime arı vursaydi da anne demeseydim o kadr pişman oldum gerçek yüzlerini sonradan gördüm ama iş işten geçti mecbur anne diyorum
410,707 soru
12,357,591 cevap
41,153 kullanıcı