0 oy
309 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,691 puan) tarafından

Kızlar bir komşum var eşi şuan cezaevinde eşi emekli onun emekli maaşıyla ve ve evleri var bi tane onun kirasıyla gecniyor  ama malum hersey artık çok pahalı bi arkadasım yardım vakfında calısıyor onla ramazan kolisi aldım ücretini ödeyerek komşuma da vermek istiyorum ama kabul etmez çok iyi tanıyorum onu kırmadan incitmeden vermek istiyorum aklıma kaynıma iş yerinden dagıtması için 4 koli vermişler 2 sini bana verdi bende 1 kolisini seninle  paylaşmak istiyorum desem nasıl olur bu ara bizde biraz sıkıntıdayız ama o bizden daha fazla sıkıntıda aklıma baska yol da gelmiyor fikir verirmisiniZ

12 Cevaplar

+2 oy
önce (5,215 puan) tarafından

Bence dediğin gibi yap kapısının önüne bırakırsan tedirgin olup atabilir malum devir kötü

önce (617 puan) tarafından

Katılıyorum doğru diyorsun 

önce (1,691 puan) tarafından

Aynen ortalık artık hiç iyi değil dediğim gibi yapıcam buyuk ihtimalle

-Reklam-
+1 oy
önce (292 puan) tarafından

Olur bence neden olmasın 

+1 oy
önce (5,078 puan) tarafından

Öylede olur, kapısına bırakmak da olur bence. Kimden geldiğini bilmesine gerek yoksa tabi 

Eşinin cezaevinde oldugunu yakınları ben ve en yakın 2 arkadsı biliyor baska bilen yok binamızda da bilen yok kapıya bırakırsam anlar buyuk ihtimalle kırılır diye korkuyorum 

önce (5,078 puan) tarafından

O zaman ilk söylediğin daha makul ☺️

+1 oy
önce (3,970 puan) tarafından

Bence kapısının önüne bırak

Canım binamızda ve mahallemizde eşinin cezaevinde oldugunu bilen yok yakın akrabaları ben v 2 yakın arkadaşı biliyor baska bilen yok kapısının önüne bıraksam sorar diğer arkadaşlarına bende yalan soyleyemem kırmaktan cok korkuyorum bana guvendi benimle paylastı 

+1 oy
önce (1,092 puan) tarafından

Bence de dediğin şekilde verirsen daha iyi olur bu fazla olur bana o yüzden getirdim dersin ne olacak kırılmaz merak etme 

+1

Bende öyle düşündüm kırmak istemiyorum bas güvendi anlattı binada ve mahallede eşinin ceza evinde oldugunu bilen yok ailesi ve iki yakın arkadası dıaında bilen yok eşinin ceza evinde oldugunu

Olsun bu utanılacak sıkılacak bir durum değil ki herkesin başına gelebilir düşündüğün şekilde verirsin çok iyi olur 

Bende öyle düşündüm ama insanların tepkisinden dolayı komşum cekiniyo

Normal ya insanlık halidir o an bunu düşünmek güç olabilir ama sen merak etme bence kırılmaz sana da çünkü fazlaymış sende zaten yakın arkadaşın olarak vereceksin 

+1 oy
önce (3,541 puan) tarafından

Ya sen ne kadar güzel kalıplı birisin 🥰🥰🥰🥹🥹🥲🤧 en mantıklısı senin dediğin canım 

Kapısına bırakma 

Güzelce anlat 

İnşaallah kabul eder

İnşallah acık acık sana aldım dersem kabul etmez kırılır ama kaynım yada baska biri gönderdi ben sana getirdim dersem kabul eder diye düşünüyorum 

+1 oy
önce (1,240 puan) tarafından

Bence açık açık söyle. İhtiyacı varsa kırılmaz. Ramazan kolisi aldik sana da ayırdım de.

Mesela bir arkadaşım bana düğünden önce ceyizim için çok yardım etmişti. Direkt elime para vermek yerine hadi sana bir şeyler almak istiyorum diyip gittik birlikte. Bir sürü ıvır zıvır aldik . Ona çok dua etmiştim çünkü çok ihtiyacım vardı. Şimdi de ben onun düğününde ona güzel bir taki takacağım. Yani benim ihtiyacım olursa birinin değerimi bilip yardım etmesi mutlu ederdi. 

Kırılır üzülür diye cekiniyorum kabul etmez acık acık söylersem o yuzden zaten kaynımdan geldi desem mi diye sordum 

+1 oy
önce (1,186 puan) tarafından

Çok tatlıs bir komsusun ne güzel düşünmüşsün 🫠

Bence de iş yerinden göndermişler kutu ağır yakınlara vereyim dedim bir kolide sana getirdim dersin

Öyle dicem buyuk ihtimalle acık acık söylersem biliyorum cok kırılır bana 

+1 oy
önce (617 puan) tarafından

Git koliyle güzelce çal kapısını , ozlestik de gülümse seni kardeşim gibi görüyorum kaynimdan 2 koli geldi bana bende seninle paylaşmak istedim o da bizle paylaştı de çok içimden geldi de gülümse.  

Allah razı olsun gözü tok  insansın var ya şu hareketi kac kisi yapar bilmiyorum.  Gece gece gözlerim doldu bacim güzel yüreğinden öpüyorum ❤️

Dunya dönüyorsa sen gibiler hatrina gerçekten. 

Tanımıyorum ama iyi ki varsın./varsınız 

İyi geceler. 

Allah senden de razı olsun O benim Ablam oldu ben onun kardeşi benim eşimde yurt dısında 5 6 ay yok hep beraber yer içeriz yalnızım cocuklarla o yuzden onu cok iyi anlıyorum herseyle tek basına uğraşmak yetişmek bazen cok zor oluyor birbirimize dayanak olduk bir nevi birde yakınları ben ve 2 en yakın arkadaşı dışında kimse bilmiyor eşinin durumunu bazı insanlar malum cok merhametsiz 

0 oy
önce (5,185 puan) tarafından

Emeklı maaşı artı kıra parası gayet yeyerli drğil mi ki ya eger kendı oturrdugu yer kıra değilse. Kaç çocugu var ki 

Kirada oturuyor 3 cocugu var 2 si üniversitede en küçüğü ortaokulda 

0 oy
önce (233 puan) tarafından

Ne kadar güzel kalpli birisin ablam En iyisni kapısını cal de Kaynimdan bana 2 koli geldi biri sana paylaşmak istedim de Ver  Allah Senden razı olsun  Umarım alır kabul eder 🥰❤️😊😊

0 oy
önce (1,542 puan) tarafından

Canım bir hayır yapacaksın madem, içine masum da olsa yalan karıştırma bence. Ya kapısına bırak, ya da kendin ver. Böyle konularda gurur yapılmaz. İhtiyacı var sonuçta, alıp teşekkür eder. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 382 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde iiiinciiii (1,623 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 754 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 228 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,926 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 490 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (155 puan) tarafından soruldu

411,229 soru

12,378,555 cevap

43,004 kullanıcı

Kategoriler

...